Reklama

Reklama

VOD (1)

Drž se pro lásku. Připravte se na smích a slzy. Marley Corbett (Kate Hudson) je mladá, krásná, divoká a zábavná slečna, má ale strach si pouštět lásku blízko k tělu. Ačkoli je zvyklá brát všechny nesnáze s humorem, návštěva lékaře (Gael Garcia Bernal), její život zásadně změní. Oba jsou vtažení do dobrodružství vzájemného poznání, které jim pomůže odkrýt věci které nepovažovali za možné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (131)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to strašně patetický, neosobní až chladný a postrádající jakoukoliv hloubku. Nevím, kterému scénáristovi nebo režisérovi přijde něco komediálního na umírání, když to ani neumí odlehčit a to mi může věřit, že když se tam bude celou dobu Kate H. jen culit, tak to tím to rozhodně nepůjde. Celé to tím jen ztrácelo význam čehokoliv - najednou to nebylo ani drama, ani komedie a romantika byla nemastná neslaná.. Určitě bych neřekla, že tohle byla láska s velkým L, pro kterou se vyplatilo "zemřít". Řekla bych, že to bylo trochu ze soucitu a můžou tam tvrdit opak i sto krát! Nemohu doporučit s klidným svědomím... ()

Lilien 

všechny recenze uživatele

ako tu čítam tak lacné, klišé s časti možno, a ten pohreb určite to by nedokázal nikto sa lúčiť takto s človekom...ja som sa teda zasmial, po smútil, súcítil podľa mňa táto slušná romantická dráma splnila ciel a vyvolala u mňa tie správne emócie. Aj obsadenie je celkom slušné až na hlavného hrdinu ktorý mi nebol veľmi sympatický. ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

"It's not fair having to be so happy and so sad at the same time, is it?" Příznám se, že se mi tenhle snímek těžko hodnotí. Přece jenom ohodnotit komedii o umírání, to chce notnou dávku cynismu. Jenomže kromě toho, že to bylo místy hodně cynické, to zase mělo velmi povedené momenty, zejména ty dramatické. Romantiky tu příliš nebylo, což mi nepřišlo na škodu a celkově to bylo docela originální pokoukání (SPOILER: když tedy pominu klišé, že Marley najde svou první a životní lásku v prakticky poslední možné chvíli. Naopak oceňuji, že nedošlo k nějakému "zázračnému" vyléčení a hlavní hrdinka tedy nakonec svůj boj s rakovinou prohrála. Je to smutný, ale tak to bohužel většinou chodí, nač si něco nalhávat. KONEC SPOILERU). Bez velké dávky patosu tenhle snímek poměrně trefně ukazuje nejen život lidí s nevyléčitelnou (smrtelnou) nemocí, ale i život jejich blízkých a to se všemi radostmi i strastmi, které k tomu patří. Nakonec tedy dávám zasloužené čtyři hvězdy a rád bych viděl více takovýchto upřímných snímků, které nemažou med kolem huby, ale naopak ukazují občas krutou realitu. ()

miki68cz 

všechny recenze uživatele

Citlivý film s poměrně dobrými hereckými výkony obou hlavních hrdinů. Tento film je dalším z řady filmů o šílené nemoci, která je poslední dobou všude kolem nás a číhá za každým rohem - svinské rakovině. Duchařské vložky nemám ràd, zde jsou ale méně rušivé než u vysloveně duchařských filmů. Tento film doporućuji, ale nepočítejte s tím, že se budete smát až se budete za břicho popadat. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Každý člověk si občas klade nepříjemnou otázku, jak by se vyrovnal se zákeřnou nemocí a jak by se zachoval s vědomím krátkého horizontu své pozemské existence. Je řada filmů, které různé alternativy takovýchto situací nabízejí. Tento je docela pozitivní a lidský svou snahou získat ještě za ten krátký čas od života co se dá. Velmi přirozeně se Kate Hudson vyrovnala s dojemnou rolí smrtelně nemocné dívky a příjemná byla i hudební stránka filmu. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama