Reklama

Reklama

Stonehenge apokalypsa

(TV film)
  • Česko Apokalypsa ze Stonehenge (více)

Když skupinka archeologů vykope lidskou kostru poblíž historického památníku Stonehenge, zároveň objeví staré unikátní zařízení ukryté pod skalním podložím. Náhodou toto zařízení spustí a tím začne řetězec událostí, které mohou dost dobře zapříčinit konec světa jak ho známe. Konspirační teoretik a rozhlasový moderátor, Dr. Jacob Glaser, věří v neznámé. Po silném elektromagnetickém výbuchu spěchá do Stonehenge ve víře, že tam nalezne klíč. S každou novou elektromagnetickou prasklinou se šíří zemětřesení a sopečné erupce hrozí zničit planetu. Jak se vědci snaží pochopit kataklyzmatické události, musí Jacob najít způsob, jak apokalypsu ze Stonehenge zastavit. (Intersonic)

(více)

Recenze (39)

honajz 

všechny recenze uživatele

A tak dalo se na to koukat a triky docela ušly na nízkorozpočtový film. Ale štvaly mě postavy a samozřejmě nelogičnosti (oblast hlídá vojsko a chlápek tam nepozorovaně dojede taxíkem! - zatímco všichni utíkají, protože dochází k výboji energie, jeden se musí motat mezi menhiry a neuteče, jen aby mohl být efejktivně výbojem zabit - špičkoví vědci se musí spolehnout na rady chlápka, co pobíhá po poli jen s měřičem záření atd.) A taky je škoda, že se nešlo do hloubky - jako proč naši předkové chtěli zničit Zemi? Proč takový komplex? Proč vlastně ti druzí taky chtějí zničit Zemi? Jak spolu komunikovala enrgetická centra přes oceány? Nápad vážně není špatný - ale podaný tak lacině jako česká kovbojka, a s tak povrchním scénářem, jaké plodí jen tyhle televizní produkce. ()

Wallis3 

všechny recenze uživatele

Ano, bylo to laciný, ale náhodou, nápad dobrej. Nebyl tam profláknutej padouch, co chce ovládat svět. Tady se stálo proti záhadné síle. Kdyby tomu dali hlubší myšlenku, zaobíralo se to více původem a mělo nějaké vysvětlení, bylo by fajn. Taky se musí vyzdvihnout, že se hrdina někde velkolepě a trapně nezhmotnil, ale opravdu skončil, tak jak skončil. Jsou daleko horší a daleko dražší prasárny, co si hrají na velkofilmy! ()

Reklama

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Dodnes je budenie zo sna sprevádzané spomienkami na násilné prinútené sledovanie sexuálnych orgií druidov. Starcov, ktorí v strede nejakého šutru rozprávali o prvých zážitkoch. Hororové scény ako v Skull and Bones s Bushom vo vedení. Teraz po x-rokoch a mojom spráchnivenom tele a lá Highlander sa prebúdza Stonehenge. Ukazuje silu, hltí civilizáciú...vyčíta jej bytie a uráža nás. Odpor narastá...Chcem plagát Danyho Craiga... (videné 30.07.2015, HDrip) ()

Woodstock 

všechny recenze uživatele

Tajemné kameny na poli u Stonehenge stály v kruhu tiše a bez pohnutí celá staletí, než je jednoho krásného dne chytil rapl a kameny začaly vyšilovat. Stala se z nich zlomyslná mikrovlnná trouba, která chtěla ugrilovat celý svět. Na rozcvičení zpustošila celou Indonésii, aby bylo všem jasné, kdo je tady pánem a že lidstvo to už má za pár a Armagedon klepe na dveře. Má to slabé herce, ještě slabší triky, děravý a nezáživný scénář, příliš mnoho WTF momentů... je to zkrátka zralé na odpad! Jednu hvězdu dávám za ten geniální návrh hodit na Stonehenge atomovku. Čert vem turistický ruch! :-) ()

warhammer odpad!

všechny recenze uživatele

No paráda! Stonehenge na paloučku poskládaný z nevyužitých šutrů místního kamenolomu má v úmyslu zničit svět. Už jsem si jen říkal teď se ješte rozhodněte shodit na Stonehenge atomovku a nasadíte tomu korunku. S hrůzou jsem zjistil, že ta největší možná demence se potvrdila. Červeným tlačítkem v horní časti dálkového ovladače vypněte televizní přijímač. Proveďte očistu těla a dutiny ústní. Uložte se ke spánku a zkuste myslet na něco hezkého. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v kanadském Vancouveru. (Terva)
  • Let z USA do Anglie zabere Jacob (Misha Collins) pouhé hodiny. (Terva)

Reklama

Reklama