Reklama

Reklama

VOD (1)

Bolívii čekají nové prezidentské volby. Jedním z kandidátů je nepříliš oblíbený kontroverzní politik Castillo, který si ve své volební kampani nevede příliš úspěšně. Najme si americkou volební manažerku Jane Bodinovou, která se jako geniální stratég vrací z dobrovolného ústraní, aby změřila síly s profesním sokem ve službách opozice, nenáviděným Patem Candym. S ním se už několikrát v předvolebním boji setkala, ale z volebních střetů nevyšla vítězně. Jane chvíli trvá, než se zorientuje, protože se ještě vyrovnává s osobní tragédií, kterou si klade za vinu. Její rady a zásahy do kampaně jsou ale přesně mířené a velmi úspěšné. Castillovi stoupají preference, z kampaně se ale brzy stává bezohledný souboj, ve kterém je vše dovoleno. (Nova Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (50)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Příjemná trochu komedie, spíš však volební drama, které zas nebylo úplně hardcore. Sandra Bullock je sympatická padesátka, která v posledních filmech ukazuje svou postavu, aby se fanoušci opakovaně přesvědčovali, že letopočet jejího narození není uváděn chybně. Z viděného filmu si můžeme odnést několik postřehů: 1) „Kdyby volby mohly něco změnit, zakážou je“. Moc tomu sice nevěřím, ale v tomto filmu to sedí. 2) „Chceš-li vyhrát volby, musíš lidem vsugerovat, že se nachází v extrémně kritické situaci, a ty jediný jsi tady od toho, abys je ochránil a vedl, aby tě prostě následovali jako spasitele“. Ano, tomuto věřím zcela beze zbytku. Stačí si jen uvědomit, jak nás novodobí marxisté nutí myslet si, že se planeta otepluje tak, že jediní oni jsou schopni ji zachránit a proto jsou povoláni nám vládnout. 3) „Nemůžeš slepě věřit svému volebnímu favoritovi, protože po volbách zapomene dost z toho, co ti nasliboval“. Toto, bych řekl, platí tak napůl, protože pořád ještě existují lidé, kteří nelžou a své politice věří. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"V politice rozhodují peníze, takže jde o to, kdo jich má víc." No tak to je povzbudivé tvrzení. Já mám politická klání rád a tady mne potěšila jedna věc - oba bolivijské prezidentské kandidáty podporují američtí manipulátoři, takže tu nejde o souboj světového dobra se světovým zlem, ale pouze o osobní souboj Calamity Jane s panem Candym. To je fajn. Takže se lže, podvádí se, slibuje se, pere se špinavé prádlo, vystrkuje se zadek z okna autobusu, vlak se uvádí předčasně do pohybu a taky se přejede lama, ale tak už to při politicky "férových" soubojích chodí. Mě to tedy přiměřeně pobavilo, ale svou kandidaturu na Ředitele zeměkoule odložím do doby, než budu mít v prasátku víc financí než Rothschildové ve svém portfoliu. A ta doba už se blíží. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Predvolebny boj je rovnake svinstvo ako povolebna politika. Prekvapive zistenie, pokial ste doteraz zilii niekde na Marse. Hlavny problem je, ze film toto posolstvo podava dost nudnym spôsobom v ktorom za nieco stoja len Sandra Bullock a Billy Bob Thornton a ich vzajomne rozhovory. Zvysok postav a celeho filmu je dost tuctovy az nudny. Ked uz si chcete pustit nejaky kvalitny film o politike, tak odporucam Ides of March. V tom pripade producentske duo Clooney/Heslov malo stastnejsiu ruku na scenar a rezisera ako v tomto pripade. 4/10. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Mohla z toho být skvělá satira z ranku Vrtěti psem nebo Game Change. Možná i skvělé politické drama, ale to by za kamerou musel být někdo schopnější. Takhle je to ten můj neoblíbený kočkopes, který ve výsledku víc nudí než baví. Někde mezi 2-3, ale protože si den poté z filmu nevybavím skoro nic pořádného, jdu níž. ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Je to blbost. Kravina. Takova kravinka. Ale kdyz ja mam pro Sandru slabost!! A ona zase hraje i v jejich letech tak dobre. Jeji klasika! Prijemny film o politickych s*ackach, ktere jsou pravdive. A protoze je film takovy jaky je, byl jsem hodne prekvapeny koncem. Od rozhovoru u dveri hotelu mezi Sandrou a tim klukem bylo vsechno jinak! ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se na podzim 2014 a to převážně v Los Angeles, New Orleans a Portoriku, ale několik scén se odehrávalo i v hlavním městě Bolívie, La Plaz. (hansel97)
  • Na začátku filmu (cca 1 min.) je použitá jedna fotka z filmu Síť (1995). Snadno se to dá ověřit dokonce i ve zdejší galerii k filmu Síť (obr. č. 7). (Lobobo)

Související novinky

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

31.10.2015

Billy Bob Thornton se momentálně vůbec nefláká. Loni se objevil v Downeyho Soudci nebo v seriálovém Fargu a letos se po Vincentově světě zastaví ještě v kriminálce London Fields a politickém dramatu… (více)

Reklama

Reklama