Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Rick a Fred jsou delší dobu ženatí a věčně nespokojení. Mají pocit, že mají málo sexu, a otáčejí se za každou sukní. Po řadě událostí a nápadu přítelkyně psycholožky se jejich ženy Maggie a Grace uchylují k odvážnému kroku. Dávají svým manželům příležitost být zase svobodní a celý týden si dělat, co chtějí, a doufají, že to jejich manželství znovu nastartuje. Nejprve se to mužům zdá jako splněný sen. Problémy ovšem nastávají v okamžiku, kdy zjišťují, že realita nezadaných není tak růžová, jak by se mohlo zdát. Rick a Fred to nechtějí jen tak vzdát a vrhají se do "týdne bez závazků" na plný plyn. Obě ženy i s dětmi odjíždějí k rodičům Maggie na Cape Code, kde si užívají svůj týden bez manželů. Byl to ale dobrý nápad? A platí tato domluva oboustranně? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (369)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Presne môj druh komédie. Sudeikis a Wilson v najlepšej forme a jeden z tých lepších Farrellyových filmoch. Film má kupodivu aj celkom vtipnú zápletku, ktorá ale ku koncu smeruje k nevyhnutnému happyendu. Ale mimo to si to všetci herci neuveriteľne užívajú a ja s nimi. Jenna Fischer je nádherná a Applegate by pre zmenu nevadila. Skvelé je cameo Stephena Merchanta - hlavne jeho posledná predstava a love gurua Richarda Jenkinsa - aj keď Will Farrell vo Wedding Crashers u mňa vedie. Nuž a potom krásna Nicky Whelan. Čo viac si môže človek od oddychovky želať. Ani to nenazvem quilty pleasure, pretože som vedel do čoho idem aj že budem spokojný. Aj keď uznávam, že takýto humor je naozaj len vec vkusu:) ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Nudná a nevýrazná "komedie", ze které je snad jediná opravdu zábavná scéna až v samém závěru v titulcích. Jinak je to o bandě přestárlých ženatých "Don Chujánů", kteří se zoufale snaží dokázat, že jsou stále býjčci a ne seschlé švestky. Dokonce se svolením svých poloviček dostávají takzvanou týdenní propustku bez závazků. Deset minut po skončení filmu si marně snažím vzpomenout, co tam vlastně bylo a vybavují se mi jen výstavní ňadra jedné z hereček. Jinak nic. A přesně o tom to je. O ničem. Scénáristé zřejmě zamýšleli stvořit nadupanou vtipnou pohádku pro dospělé, ale příliš škrtili plyn a navíc zapomněli zataženou ruční brzdu morálních hodnot, která ze slibného námětu udělala rozbředlou sračku plnou protáhlých xichtů a trapných hlášek. 35% ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

Klasický Farrellyovci v netradične myšlienkovo ženskej no humorom mužsky podanej easy komédii na sobotný večer, ktorej dominuje správňak/slušňák wilson, pár tradičných fekálnych fórov a niekoľko vydarených slovných prestreliek a dialógových vtipov, morálne ponaučenie no žiadne extra tlačenie na pílu a príjemný soundtrack. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmů, kterej skutečně překročil moje očekávání. Opravdu fajnová a extrémně zábavná (!!!!!!) komedie s vtipnym Owenem Wilsonem a ještě trojnásobně epičtějším Jasonem Sudelkisem. Když jsem koukal na seznam filmů režisérů Farrellyových, tak mi hned bylo jasný, proč jsem se u toho tolik bavil. Člověk, kterej natočí Mary, Blbý a blbější nebo Irenu v tom jednoduše nejspíš umí chodit. A tenhle film je zábavnej od začátku s balením nezletilý holky až do téměř konce (píšu "téměř", protože konec ani v nejmenším nepřekvapí). A má to prostě epický momenty, u kterejch jsem se smál nahlas (hlavně ty z golfovýho odpaliště). Perfektní jednohubka, která pobaví. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

S režírováním brášků Farrellyových to jde víc a víc z kopce. Demence a nechutnosti zůstaly, fajn, ale ty poslední filmy jsou už totálně bez nápadu i bez humoru. Za týden se dá o***** celý basketbalový družstvo (ideálně juniorek), ale tady si nikdo pořádně ani nevrzne a těch pár záběrů do rozkroku Ira a černocha mě jako chlapa zrovna moc nebere. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Téma z bežného partnerského života je inšpirovaná príbehom Peta Jonesa. (ash99)
  • Režisérská dvojice bratrů Farellyových často do svých filmů zahrnuje sportovní hvězdy. Otce Maggie si ve filmu zahrál Dwight Evans, dlouholetý baseballový hráč Boston Red Sox. (orkadimenza)
  • Do role Paige byla obsazena Amanda Bynes. Kvůli vytíženosti ale musela účast zrušit a byla nahrazena Alexandrou Daddariovou. (oje)

Reklama

Reklama