Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Rick a Fred jsou delší dobu ženatí a věčně nespokojení. Mají pocit, že mají málo sexu, a otáčejí se za každou sukní. Po řadě událostí a nápadu přítelkyně psycholožky se jejich ženy Maggie a Grace uchylují k odvážnému kroku. Dávají svým manželům příležitost být zase svobodní a celý týden si dělat, co chtějí, a doufají, že to jejich manželství znovu nastartuje. Nejprve se to mužům zdá jako splněný sen. Problémy ovšem nastávají v okamžiku, kdy zjišťují, že realita nezadaných není tak růžová, jak by se mohlo zdát. Rick a Fred to nechtějí jen tak vzdát a vrhají se do "týdne bez závazků" na plný plyn. Obě ženy i s dětmi odjíždějí k rodičům Maggie na Cape Code, kde si užívají svůj týden bez manželů. Byl to ale dobrý nápad? A platí tato domluva oboustranně? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (369)

Torision 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmů, kterej skutečně překročil moje očekávání. Opravdu fajnová a extrémně zábavná (!!!!!!) komedie s vtipnym Owenem Wilsonem a ještě trojnásobně epičtějším Jasonem Sudelkisem. Když jsem koukal na seznam filmů režisérů Farrellyových, tak mi hned bylo jasný, proč jsem se u toho tolik bavil. Člověk, kterej natočí Mary, Blbý a blbější nebo Irenu v tom jednoduše nejspíš umí chodit. A tenhle film je zábavnej od začátku s balením nezletilý holky až do téměř konce (píšu "téměř", protože konec ani v nejmenším nepřekvapí). A má to prostě epický momenty, u kterejch jsem se smál nahlas (hlavně ty z golfovýho odpaliště). Perfektní jednohubka, která pobaví. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Owena a jeho kamaráda už jaksi neuspokojuje jejich vztah se svými ženami a tak nastane čas, kdy si všichni potřebují dát voraz. A co myslíte, pomůže jim to k nalezení nových sympatií k neznámé nebo zjistí, že vlatně našli tu pravou? Tak jo, asi každý někdy potřebuje odpočinek, ale je jen na každém, jak s danou příležitostí naloží. Námět není špatný, ale je potenciálně nezvládnutý s nudnými herci, dokonce i s nudným Owenem. Takto si jeho vzestup k výšinám nepředtavuju! Týden bez závazků je jako týden bez větších nápadů, nudný, bez většího napětí a zábavy... 40% ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá komedie, která neurazí, ale ani nenadchne a po pár dnech z hlavy vyšumí úplně. Může za to především nevyužitý potenciál námětu. Mohlo to být totiž třeskutě vtipné, ale je to spíš klasická šablona o sebeuvědomění. Ani z Alexandry Daddario tvůrci nic kloudného nevytřískali. Film naštěstí zachraňují sympaťáci Sudeikis/Wilson, jejichž komediální talent táhne film výrazně nahoru. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No je to komedie od Farrellyu, takze jsem cekal demenci a tu jsem skutecne dostal, ale zaroven to je hodne vtipna komedie. Hlavni dvojka trotlu tak dlouho mele o kozach a okoukava zenskejm zadky, az jim daj manzelky tejden volno, aby si delali, co chtej. Samozrejme to dopadne uplne jinak, nez jejich kecy o tom, jak budou klatit stovky zenskejch. Rozjezd filmu je naprosto ultimatni, hlaska strida hlasku a dvojka Wilson - Sudeikis jsou docela v pohode hovada. Skoda, ze s pribejvajici stopazi uz filmu trochu dochazi dech i napady a sem tam se tak dostanou ke slovy nejaky nechutarny typu srani, ale aspon vyvoj deje neni uplne predvidatelnej. Ale vetsinu casu se je furt cemu smat a i kdyz to opravdu neni nejakej vrchol inteligence, zatim bych to zaradil mezi jeden z letosnich nejvtipnejsich filmu. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Je tu pár scén, které byly trapné a které bych nejraději z filmu vyškrtla, ale ty se nakonec v celém příběhu tak nějak rozpustily.Wilson a Sudeikis vytvořili perfektní dvojku kamarádů. Jako dvojici jim to fungovalo více než slušně a také tak se doplňovali. Není to sice kdo ví jak chytrá komedie, takových už tu bylo a určitě ještě bude dost, ale i tak je to velká zábava. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Ve 41. minutě filmu, kdy sedí Rick (Owen Wilson) a Fred (Jason Sudeikis) v baru, je možné si povšimnout při odchodu přátel svítivého banneru „Pilsner Urquell“. (JarynCZ)

Reklama

Reklama