Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Rick a Fred jsou delší dobu ženatí a věčně nespokojení. Mají pocit, že mají málo sexu, a otáčejí se za každou sukní. Po řadě událostí a nápadu přítelkyně psycholožky se jejich ženy Maggie a Grace uchylují k odvážnému kroku. Dávají svým manželům příležitost být zase svobodní a celý týden si dělat, co chtějí, a doufají, že to jejich manželství znovu nastartuje. Nejprve se to mužům zdá jako splněný sen. Problémy ovšem nastávají v okamžiku, kdy zjišťují, že realita nezadaných není tak růžová, jak by se mohlo zdát. Rick a Fred to nechtějí jen tak vzdát a vrhají se do "týdne bez závazků" na plný plyn. Obě ženy i s dětmi odjíždějí k rodičům Maggie na Cape Code, kde si užívají svůj týden bez manželů. Byl to ale dobrý nápad? A platí tato domluva oboustranně? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (370)

Jordan 

všechny recenze uživatele

Klasický Farrellyovci v netradične myšlienkovo ženskej no humorom mužsky podanej easy komédii na sobotný večer, ktorej dominuje správňak/slušňák wilson, pár tradičných fekálnych fórov a niekoľko vydarených slovných prestreliek a dialógových vtipov, morálne ponaučenie no žiadne extra tlačenie na pílu a príjemný soundtrack. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

farrellyovka balancujuca na hranici trapnosti (ako sme si na to u ich poslednych filmov zvykli) a kopirujuca svojim stylom tak trocha momentalneho krala komedii juda apatowa, zachranena niekolkymi vtipmy u ktorych som vybuchol smiechom. skoda ze to ma viac hluchych miest ako tych skutocne vtipnych, ale prezit sa to da... ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak Farrellyovci po dlhej dobe natocili film, ktory sa mi paci. Konecne zase nasli rovnovahu medzi jednoduchym mravnym poucanim a ich typickou infantilnou komikou. Velmi vzdialene tento film pripomina trefne komedie rozoberajuce partnerske vztahy od Kevina Smitha, alebo Judda Apatowa. Nejde sice zdaleka tak do hlbky a humor je od dost priamociarejsi, ale vysledny dojem je dost podobny. K tomu tu mame neskutocne sympaticku ustrednu dvojicu parov a vacsinou zabavne vedlajsie postavicky. Vysledny dojem kazia iba niektore sceny, ktore sice mali byt natolko trapne az by boli zabavne, ale mne pripadali iba trapne. 7/10. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Nakonec se přikláním ke dvěma hvězdičkám, protože si myslím, že tato komedie o vtazích měla rozhodně navíc!!! To mě docela mrzí, pač Owena Wilsona mám rád i bratry Farrellyovi. Měli skvělou látku, ale nějak to prošustrovali. Wilson, rozhodně umí být vtipnější a jeho ulízlá role mi tolik neseděla. Bohužel na to, že to má být vtipná komedie se zas tolik humoru nedostavuje a nic není pořádně dotaženo do konce. Když už někde má k něčemu dojít, tak se vždy hodí zpátečka a je tu možná až moc mravného poučování. Takže vlastně asi zklamání, než cokoli jiného... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý nápad. Co se stane, když dáte vzornému manžílkovi na týden volno. Může si dělat, co chce. No, popravdě, já bych tohle viděl jako pořádně drsné psychologické drama, ale je jasné, že komedie z toho jde udělat také. O to se pokusili bratři Farrellyovi. Jejich humor, který je místy hodně drsný, se mi celkem zamlouvá, ale tady najednou máte pocit, že na ty vtipy musíte celkem dlouho čekat, a když konečně přijdou, tak to není nic skvělého. Moralizování tohohle filmu je vážně příšernost. U Sandlera to člověk čeká, ale tady... Tohle mě opravdu nebavilo. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Režisérská dvojice bratrů Farellyových často do svých filmů zahrnuje sportovní hvězdy. Otce Maggie si ve filmu zahrál Dwight Evans, dlouholetý baseballový hráč Boston Red Sox. (orkadimenza)
  • Ve 41. minutě filmu, kdy sedí Rick (Owen Wilson) a Fred (Jason Sudeikis) v baru, je možné si povšimnout při odchodu přátel svítivého banneru „Pilsner Urquell“. (JarynCZ)
  • Keď Rick (Owen Wilson) a Fred (Jason Sudeikis) ležia na hotelovej izbe a rozprávajú sa, beží v televízore film Bournov mýtus (2004). (Insomnia)

Reklama

Reklama