Reklama

Reklama

Já jsem tady

(festivalový název)
  • USA I'm Here

Obsahy(1)

Před ní byl život snadný, rutinní, ale prázdný. Čekání na autobus ráno do práce, čekání na autobus večer z práce, dobití potřebné energie, spánek. Pak přišla ona a jeho svět se změnil, a nebylo nic, co by pro ni nebyl ochoten udělat. (3DD!3)

Recenze (88)

Mahalik 

všechny recenze uživatele

R.U.R. v praxi. Tandemovej seskok z 3,5 tisíce metrů do povlečených šroubků. Love tak, jak ji znám, ale stejně se zdráhám přikývnout, že těm "lidem" rozumím. I´m Here, protože buzení ze sna je složitej proces a já potřebuju slyšet, že to bude v pohodě. Neveselej příběh o ztrátě sebe samotného a rozdávačnosti. Svět jako nevědomí a nic. Psycho dioda! Hudba, prozářenej les, disco, knihovna, berlička. A taky vědomí, že pohled do obchodních vitrín budu prožívat jako nikdy. A co na to R2-D2? Prej brečel. Gratuluju... ()

easaque 

všechny recenze uživatele

díky jeho námětu a zdejšímu hodnocení jsem očekával zajímavější příběh, který bohužel sklouzl jen k vlastnímu se obětování lásce a to mě už tak neuspokojilo, proto dávám jen slabší dvě hvězdičky. Ale atmosféra byla budována dobře a provedení taky zajímavé - jen mi to ve výsledku nic nedalo a nevrátím se už k němu - asi jsem velký cynik ;-) [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

LetztesBiest 

všechny recenze uživatele

Předem upozorňuji, že komentář nese stopy lehčích spoilerů. Tvůrci se nám tu snaží sdělit, že pro lásku je toho člověk (či robot) obětovat opravdu hodně, ale neříkejte mi, že by za předpokladu, že by mezi námi žili roboti neexistovaly nějaké opravny s náhradními díly ... jinak, když vezmeme v úvahu "šikovnost" té robotky, tak jim tohle "štěstí" stejně dlouho nevydrží ... ()

decouble 

všechny recenze uživatele

U "I'm Here" mi vadilo až příliš věcí najednou...respektive tři, ale to je na třicetiminutový film hodně:-D. 1) Film postrádá jakékoliv osvětlení logiky fungování fikčního světa (čili koexistence lidí a robotů). 2) Děj je velmi chudý, protože se zaměřuje pouze na to, aby demonstroval bizzarní výjev lásky. 3) Nálada filmu je na mě kvůli užité muzice, smutným očím hlavní postavy a několika kýčovitým záběrům příliš sentimentální. ()

aluna 

všechny recenze uživatele

Roztomilý, originální, hořkosladce úsměvný a zároveň navýsost vážný a dojemný. A procedura, jíž se páry zavazují k doživotní společný cestě a nesobecký lásce, totiž "žádost o ruku", zde dostává další rozměr. A když onen rozměr přeroste do rozměrů megalomanských, patří lásce nejen vaše mysl, srdce a ruka, ale ovládne celý vaše tělo. Nojo, ale kdo podá prst (i kvůli tak bohulibýmu úkonu jako k nasazení prstýnku), musí hált počítat s tím, že mu urvou celou ruku... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film je inspirovaný knihou "The Giving Tree" od Shela Silversteina. (4ward)

Reklama

Reklama