Reklama

Reklama

UP.paráda

(pořad)
všechny plakáty
Česko, 2009, 60 min

Účinkují:

Václav Upír Krejčí (moderátor)

Obsahy(1)

UP.PARÁDA je zábavný pořad pro děti, který vysílá Tv Public. Děti se můžou těšit na postavičku ''Žjóva'' a na spoustu pohádek. Pořadem provází Václav Upír Krejčí, který představuje strýčka jménem ''Up''. (Handle)

Recenze (22)

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Dětský pořad s magorem (moderátorem) par excellence, nejhorší natom všem je že to nemusí ani hrát, jen mě se.re že si bere za rukojmí malí děti, kteří nemají rozum, no hlavně že se lowáčky sypou, tak se třeba i pos.eru, když to bude třeba:-) V současnoti vysíláno na TV-Public, viděno zcela náhodou.. ()

Ded@M@tes odpad!

všechny recenze uživatele

Václav Upír Krejčí děti tak maximálně postraší než pobaví. / Viděné epizody cca *3.díly / ( Hodnocení: 0/10 ) ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

V Bohnicích už je magorů mnoho a nějací už se tam nevejdou. Třeba Václav Upír Krejčí. On ale není upír, jak by se mohlo fanouškům filmu stmívání zdát. On je člověk! A protože je v Bohnicích plno, skončil v jiném, docela slušném blázinci: Public TV (když ještě vysílala). No a teď je někde úplně jinde a pokračuje ve svém retardovaném vysílání. ()

Samuel7 odpad!

všechny recenze uživatele

No, a to si představte, že by tuhle dvojku tahali k vám do školy... Bohužel jsem si s nimi kdysi prožil své na vlastní kůži :( Jejich tvorba je něco neskutečně trapného, Dáda měla alespoň nějakou úroveň. Po hodně dlouhé době odpad jako vyšitý, a jsem rád, že už na základce dávno nejsem, prý je tam Inka pravidelně zvána dodnes. http://www.youtube.com/watch?v=3IsQRhJG3gg&feature=related ()

Brasi odpad!

všechny recenze uživatele

Upírův krejčí Václav ještě nikdy nebyl děsivější. Čestně. Dostal jsem se k tomu náhodou, když tam běžel nějakej animák. Potom, co skončil a nastoupila figurka krejčího se "svým" "hudebním" "vystoupením" jsem se sebral a šel raději luxovat. ()

infected odpad!

všechny recenze uživatele

Ono ne že bych to sledoval pravidelně ale při tom zlozvyku přepínání programů se nestačím divit jak zábava pro ty nejmenší klesla hluboko.Pominu-li bezdomovecký vzhled pana Krejčího,diletantskou partu dětských bavičů z nichž kype amatérismus toho nejtěžšího zrna,je tu ještě "panáček" Žjova který vypadá jako po mozkové mrtvici.Včetně toho jaké hlášky vypouští.Čertík Bertík z Rozmarýnku který běžel za mých dětských let je proti němu legenda.Ale chápu,je to nevděčná práce a konkurenční Kouzelná školka disponuje určitě větším rozpočtem. ()

skalicky odpad!

všechny recenze uživatele

ze sra..čky uděkat fenomen bravo,neuvěřitelna zabava pro dospělé,děti s toho ale zmagoří!vaclav upir je king :o) ()

Mr.nachos odpad!

všechny recenze uživatele

Na dětské pořady se snažím dívat trochu s nadhledem, ale tady to nejde ani náhodou. shrnu to do tří slov: trapné, trapné, trapné. Jediné co je na tom aspoň trochu koukatelné jsou písničky od Inky, které jsou opravdu povedené a pěkné, ale jinak je to ptákovina. Vyžranej soused, pošahanej doktor prevence, atd, atd. A nezachrání to ani fakt, že děti to opravdu baví. A kdo měl tu čest vidět Václava Upíra Krejčího a jeho vystoupení naživo, ví o čem mluvím. ()

Motherlovebone odpad!

všechny recenze uživatele

parta nevyléčených alkoholiků a zkrachovalců dělá zábavu pro děti. Doktor prevence, Dendy Rybička, který nemá na hlavě bradavici, ale nalepenou berušku a učí děti tancovat heavy metal.Inka, u které bohužel dres diblíka není zcela v souladu s náplní. Žjova, jehož pokleslé rysy ukazují na vleklou duševní nemoc. Upír Krejčí, který je prostě sem tam vožralej. Skrmenej soused, který hrdelním hlasem čte nějaký ptákoviny. Jestli tohle myslí vážně, tak už asi dlouho žádný dítě neviděli ()

ogheekapr odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem sice jen jednu nebo dvě scénky, ale vypadalo to tak úchylně, že o hodnocení mám jasno. Kdyby tohle sledovaly děti pravidelně tak by lidstvo za pár let vyhynulo. Ještě že už se to nevysílá. ()

Reklama

Reklama