Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě mladé a krásné ženy Stacey (Krysten Ritter) a Goody (Alicia Silverstone)žijí v New Yorku. Malý háček je v tom, že jsou obě upírky a obě se zamilují do "normálních" mužů. Jejich láska je tak srdečná, že jsou obě ochotny vzdát se své nesmrtelnosti a žít se svými vyvolenými. Jenomže jejich rozhodnutí se rozhodně nelíbí upírské královně Ciccerus (Sigourney Weaver), která se rozhodne jim v tom zabránit. Vše se komplikuje, když na scénu vstoupí lovec upírů. (Terva)

(více)

Videa (7)

Trailer

Recenze (52)

misterz 

všechny recenze uživatele

Zvláštne, aj napriek tomu, že išlo o totálnu koninu, navyše s nijak oslnivou réžiou a priemernými hereckými výkonmi, tak to celkom fungovalo a snímok ma celkom pobavil. Teda aspoň do takej miery, že som sa nenudil a sem-tam sa uškrnul. Veru, upíri v dnešnom modernom svete to majú náročné, zlaté časy stredoveku sú dávno fuč :). 55/100 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ty „extended life forms“, co budou muset brzy přejít při vysávání potkanů na papírová brčka, mi připomínaly vampýrskou variaci na 2 $ocky. S humorem natolik anemickým, že jediná hlína byla v rakvích a sentimentálním koncem, který se tam hodil asi jako úvodní proslov Vlada Ţepeşe na výročním sjezdu přátel Turecka.. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Dve pekné upírky si spolunažívajú v New Yorku, zriekli sa vysávania ľudí a snažia sa nájsť si vhodných partnerov. Jedna z nich však začne randiť s Van Helsingovým synom, čo začne ohrozovať ich malé tajomstvo. Nenudil som sa; pohodová upírska komédia, ktorá mi trochu pripomenula podobné kúsky z 80. rokov. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Nebýt kamery, která působí velmi laciným dojmem, dal bych klidně Vampkám plný počet. Rovnou dvě oblíbené herečky v hlavních rolích v krásném, milém a občas vtipném příběhu o dvou kamarádkách, které než aby hodovaly ve fontánkách triskající krve z lidských krků, spokojí se s myšičkami a brčkem zavedeným do jejich tepen. Opravdu kdyby střihy scén byly živější a z více kamer, které by zabraly více úhlů pohledu, byl by to parádní film. ()

AduskaV 

všechny recenze uživatele

Když jsem si četla informace k filmu, tak jsem se docela zhrozila nad příběhem, ale skvělý výkon Sigourney Weaver a šarmantní a okouzlující Dan Stevens mi bohatě stačili :) Nakonec to nebyla ani taková ztráta času. Zase trochu jiný pohled na upíry, kterými se to v dnešní době všude jen hemží, takže proč si na tohle téma trochu nevystřelit :) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo 37 dní. (Terva)
  • Krysten Ritter a Kristen Johnston se po filmu L!fe Happens (2011) sešly již u druhého projektu. (R´Hell)
  • Natáčelo se v Detroitu (Michigan, USA) a exteriéry v New Yorku (New York, USA). (Terva)

Reklama

Reklama