Reklama

Reklama

Tento akcí nabitý animovaný Batman staví proti hlavnímu superhrdinovi zvláštního nového nepřítele, postavu zvanou Red Hood, která terorizuje Gotham City. Tento zlý chlapík řídí organizovanou kriminální scénu ve městě a stává se postrachem ulic, ale Batman brzy zjistí, že Red Hood chce něco víc, než jen peníze... Každou noc vychází Batman z příšeří a chrání obyvatele Gotham City před fantomy. Ale poslední dobou se jiný samozvaný ochránce veřejného blaha plíží ulicemi a jeho nemilosrdné metody spíše nahánějí hrůzu, než aby přinášely uklidnění. Ďábelský padouch, který jakoby znal každý Batmanův krok, si klade za cíl vyčistit ulice Gotham City jednou provždy a současně chce zničit i samotného netopýřího ochránce pořádku. Teď, když Red Hood započal velmi selektivně likvidovat gothamské podsvětí, objeví se znovu Joker, aby se vysmál odvěkému nepříteli tím, že vykope nějaké kostlivce, kteří měli raději zůstat pohřbeni. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

TwoFace 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších Batmanovských animáků co jsem viděl. Hlavně díky příběhu, který je naprosto skvělý. Dospělý film, který se nebojí krve ani brutality. Zkrátka Batman jak má být. Jelikož jde o adaptaci dvou z nejslavnějších a nejdůležitějších batmanovských příběhů, neodpustím si srovnání s předlohou. A překvapivě vítězí filmová adaptace. Jak Robinova smrt, tak jeho vzkříšení jsou mnohem lépe, efektivněji a jednodušeji zobrazeny právě ve filmové verzi. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený animák, který opět využívá komiksový svět a navazuje na vybroušenou stylizaci (i vzducholodě:)) ostatních "dílů". Batman tu čelí nové, ale jak později zjistíme spíše staré známé, hrozbě, hrdinovi jménem Red Hood. Užijeme si Gothamu, (videoherního) Arkhan Asulym a přehlídky Batmanových protivníků. Potěší také skvělá animace doprovázená vynikající hudbou, která podbarvuje celý Batmanův problém boje se zločinci (aniž by se stal jedním z nich). Musím to znovu opakovat, ale já jsem moc rád, že se podobné animáky točí. Studiu to dovoluje využít různých kapitol hlavní postavy a současně tu nejsou "žádné" ekonomické ani technické obtíže ohledně velkolepých akčních scén. PS: jen v komiksu je nadzemka, které zničíte křižovatku a ona stejně projede:) ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší Batmanův kreslený film. Dost dobrý příběh, ale také perfektní režie a ohromná dávka akce. Prvních 40 minut je vlastně jedna nepřetržitá akční scéna. Mnohé scény byly naprosto dokonalé propracované, na stejné či lepší úrovni, než hrané filmy. Závěrečné srovnání bylo bezchybné. Flashbacky do minulosti velmi povedené. Účast Ra's al Ghula, Riddlera, Nightwinga a dokonce i na pár vteřin komisaře Gordona potěšila. ()

Herráček 

všechny recenze uživatele

Jsem vcelku rád, že se DC rozhodli jít touto potemnělou cestou, kde už netočí pouze animáky pro děti ve stylu starých supermanů nebo wonder woman, ale trošku zamotají nám staré známé stereotypy... Nightshade a Red Hood jsou pokračováním fenoménu, který mě opravdu mile překvapil... Prozatím jeden z nejlepších Batmanů... ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Parádní animák s Batmanem nabušený akcí, super hudbou a dobře zpracovanými bojovými scénami. Batman vs. Red Hood má taky dost dobrý děj, který člověka chytne. Joker je tu hodně dobře vystižený jako šílenec. Black Mask ? No tak to je naprostý magor. Naprostý nervák co po každé zničené dodávce Red Hoodem zmlátí kohokoliv koho potká. Každopádně kdyby se tohle rozhodl natočit Nolan tak si myslím, že by to byla pecka. I když to co s Temným rytířem už natočil stačí. Tohle by však byla pěkná třešnička na dortu. Ta se nám však objeví letos v kinech v podobě The Dark Knight Rises. 100% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Příběh je postaven na komiksu "A Death in the Family" z roku 1988, kde čtenáři mohli volit mezi záchranou a smrtí druhého Robina Jasona Todda. Bylo zaznamenáno přes 10 tisíc hlasů, z nichž 72 % bylo pro možnost zabití Jasona Todda. Todd byl poté v roce 2005 vrácen zpět v komiksu Under the Hood. (Caszidy)
  • Úvodní sekvence, ve které Batman nese mrtvé Jasonovo tělo pryč z trosek, je převzatá přímo z komiksu. (Caszidy)
  • Režisérka Andrea Romano namluvila jednoho z reportérů. (Caszidy)

Reklama

Reklama