Reklama

Reklama

Megapiraňa

(TV film)
  • USA Mega Piranha
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Původně měly geneticky modifikované, rychle rostoucí a množící se piraně sloužit jako potrava hladovějícím. Jednoho dne se ale těmto nebezpečným predátorům podaří dostat na svobodu a z venezuelských laboratoří si postupně prožírají cestu k Floridě. Zastavit je mohou pouze bioložka Sarah Monroeová (Tiffany) a agent Jason Fitch (Paul Logan).
MEGAPIRAŇA je další ze série mockbusterů produkovaných společností Asylum. Podobně jako MEGA ŽRALOK VS. OBŘÍ CHOBOTNICE překypuje i tento film počítačovými efekty, přerostlými krvelačnými zrůdami, stylovými úmrtími a akrobatickými výkony titulních predátorů. Milovníci intelektuálně nenáročných akčních filmů věnovaných genetickým experimentům, které se vymkly kontrole, si přijdou na své. (L_O_U_S)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

zlabus 

všechny recenze uživatele

Velice špatně ohodnotitelná záležitost. Bez debat stupidní a trapné. Po technické a herecké stránce vyloženě ubohé. Ovšem na druhou stranu mě to ani minutu neneudilo a dokázalo mě to skěle pobavit, i když mám určité pochybnosti, zda si tvůrci přáli abych se polovinu filmu dusil smíchy. P.S.: Nakonec zvoleno hodnocení výrazně více založeno na opravdových kvalitách filmu. Ovšem pokud se chcete zvráceně pobavit, tak Megapiraňa je ta správná volba. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Megapiraňa“ je prostě klasický otřesný film, který dostanete, když chcete béčko z produkce amerických společností. Co je nejhorší, tak to je skutečnost, že tady už se kašle na to, jak budou vypadat potvůrky, prostě už jde jenom o to, aby tu bylo co nejvíc záběrů na herce, kteří vás stejně nebudou bavit. Film „Megapiraňa“ si pusťte jenom na vlastní nebezpečí, nebo pokud jste zarytými fandy žánru. ()

Reklama

curunir 

všechny recenze uživatele

,,VYSLALI SME BALISTICKÚ PONORKU. ZA HODINU PREKRÍŽI DRÁHU PIRANÍ. AKONÁHLE BUDE BLÍZKO ODPÁLI ATOMOVKU. ASI 20 KILOTON. EKVIVALENT BOMBY NAD HIROŠIMOU." ,,AK SMIEM NIEČO DODAŤ, AKO STÚPENEC GREENPEACE, ZDVOJNÁSOBTE NÁLOŽ!" __ The Best Asylum. Zo začiatku mi vadili strihy (strih bez opodstatnenia na mesto, potom na džunglu a potom zase späť na mesto) a tiež zbytočné titulkovanie postáv, keď je predsa úplne jedno ako sa kto volá, hlavne, že sú tu drobátko väčšie pažravé rybičky. I tu však platí úslovie ,,Človek si zvykne aj na šibenicu" a tak postupne pôsobia tieto ,,kvázi" nedostatky čoraz menej rušivo. Ďalej už ostáva kochať sa logikou a baviť sa parádnou akciou. Štve ma len, že ohľadom piraní mohlo byť kadečo lepšie vysvetlené a tiež uviesť na pravú mieru či sú teda hermafroditi alebo sa rozmnožujú ,,klasicky". Zdá sa, že niektoré veci nemá človek vedieť.(177. hodnotenie, 41. komentár k filmu) ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Jsem neskutečně rád, že jsem si to nekoupil v trafice......a ani bych si to nekoupil, protože to stálo 80Kč,-.Taková debilita za 80Kč,-?Stejně bych byl blázen, kdybych si to koupil.Už jen ty efekty a tak dále, no prostě ty směšné efekty jsou fakt k smíchu, že to vůbec zveřejňovali.Možná jen chtěli ukázat, jak se nemá dělat dobrý film a jak udělat naprosto stupidní film. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Mega Piranha - 2D..aj tak by sa dal charakterizovať film, ktorý vážne kandiduje ( spolu s Paulom Loganom..to je snáď najhorší herec akého som kedy videl hrať ) na najhorší film všetkých čias. Dovolím si zacitovať niektoré pasáže, ktoré ma fakt pobavili. Rozhovor medzi ministrom zahraničia USA a Jasonom Fitchom : "Fitchi, dnes ráno niekto zavraždil amerického veľvyslanca Arnolda Regisa aj s Venezuelským ministrom zahraničia s ktorým cestoval. Niekto vyhodil ich loď do vzduchu. Chcem, aby ste sa hneď vydal na horný tok Orinoca do Venezuelského štátu Amazonas.Vyšetrovanie vedie plukovník Antonio Diaz v Puerto Ayacucho, asi 20 km po prúde od miesta výbuchu.On tvrdí, že to boli teroristi, podľa CIA to môže byť predohra vojenského prevratu.Musíte preskúmať riečne dno a zistiť o čo tam ide až sa tam rozpúta ďaľší AFGANISTAN! A urobte čokoľvek bude treba. A Finchi ? Ano pane.? Veľa šťastia. Ďakujem pane"....alebo...."Počúvajte, počítal som rýchlosť rastu piraní a na základe pôvodnej veľkosti, keď tam unikli a rozmerov tých obrov čo sme videli dnes, podľa mojich výpočtov sa skokový rast opakuje v skracujúcich sa intervaloch. V každom ďaľšom cykle je interval polovičný. Keď doplávu k ústiu rieky, budú veľkosti koňa, o 8 hodín potom budú ako hroch, o ďaľšie 4 hodiny ako slon, veľryba...vychádza mi, že sa ten cyklus nikdy nezastaví." No nie je to bomba? Rád by som, ale vedel, či to myslia tvorcovia filmu vážne, alebo si z nás (skôr zo seba) robia prču. Jedna * za to, že som sa naozaj pobavil na niektorých dialógoch. Nabudúce chcem krvilačného MEGAKLOKANA! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Zpěvačka a herečka Tiffany, která se ve filmu objevila v roli Sarah Monroe, nazpívala také píseň „Frozen Skies“, která hraje při závěrečných titulcích. (slipknotfan)
  • Ve scéně, kdy Jason Fitch (Paul Logan) opouští vojenskou základnu a vydává se na průzkum, má v jedné scéně nášivku na tričku vpravo, následně pak celý film jí má však nalevo. (dandislav1991)

Reklama

Reklama