Reklama

Reklama

Megapiraňa

(TV film)
  • USA Mega Piranha
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Původně měly geneticky modifikované, rychle rostoucí a množící se piraně sloužit jako potrava hladovějícím. Jednoho dne se ale těmto nebezpečným predátorům podaří dostat na svobodu a z venezuelských laboratoří si postupně prožírají cestu k Floridě. Zastavit je mohou pouze bioložka Sarah Monroeová (Tiffany) a agent Jason Fitch (Paul Logan).
MEGAPIRAŇA je další ze série mockbusterů produkovaných společností Asylum. Podobně jako MEGA ŽRALOK VS. OBŘÍ CHOBOTNICE překypuje i tento film počítačovými efekty, přerostlými krvelačnými zrůdami, stylovými úmrtími a akrobatickými výkony titulních predátorů. Milovníci intelektuálně nenáročných akčních filmů věnovaných genetickým experimentům, které se vymkly kontrole, si přijdou na své. (L_O_U_S)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

castor 

všechny recenze uživatele

Kdo neuvidí, neuvěří. Záměrně mizerné, záměrně stupidní. Jinak to ani nejde racionálně uchopit. Dlouhodobě podezřívám (No, co podezřívám? Ono to tak je!)pantáty ze společnosti The Asylum, že na to jdou naopak velmi chytře – kvalitě konkurovat nelze, rozpočty mají značně omezené, tudíž do výsledku vymačkají všechny své nejzběsilejší sny, představy a ranní stavy po nočním flámu. Náměty, které překonávají hranice diváckého chápání, šílené názvy, dialogy jak z pornofilmu natáčeného na mobil a technické zpracování nesmírně jalové. Výsledek je samozřejmě sračka, ve které přerostlé ryby dělají megavýskoky nad hladinu nebo se zahryzávají do budov, ale i z takovéhle žumpy se dá slušně vytěžit (stačí se mrknout na počet zdejší hodnotitelů). A tihle pantátové za kamerou pak musejí být slušně vysmátí. Nedivím se jim, sedět ve střižně, ve které už tak mizerná látka dostává nový ještě neuvěřitelnější tvar, může být k popukání!! ()

curunir 

všechny recenze uživatele

,,VYSLALI SME BALISTICKÚ PONORKU. ZA HODINU PREKRÍŽI DRÁHU PIRANÍ. AKONÁHLE BUDE BLÍZKO ODPÁLI ATOMOVKU. ASI 20 KILOTON. EKVIVALENT BOMBY NAD HIROŠIMOU." ,,AK SMIEM NIEČO DODAŤ, AKO STÚPENEC GREENPEACE, ZDVOJNÁSOBTE NÁLOŽ!" __ The Best Asylum. Zo začiatku mi vadili strihy (strih bez opodstatnenia na mesto, potom na džunglu a potom zase späť na mesto) a tiež zbytočné titulkovanie postáv, keď je predsa úplne jedno ako sa kto volá, hlavne, že sú tu drobátko väčšie pažravé rybičky. I tu však platí úslovie ,,Človek si zvykne aj na šibenicu" a tak postupne pôsobia tieto ,,kvázi" nedostatky čoraz menej rušivo. Ďalej už ostáva kochať sa logikou a baviť sa parádnou akciou. Štve ma len, že ohľadom piraní mohlo byť kadečo lepšie vysvetlené a tiež uviesť na pravú mieru či sú teda hermafroditi alebo sa rozmnožujú ,,klasicky". Zdá sa, že niektoré veci nemá človek vedieť.(177. hodnotenie, 41. komentár k filmu) ()

Reklama

bublajsa 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem desítky nízkorozpočtových, trapných a jinak pokleslých filmů, ale tohle je opravdu megastupidnost. V prvních minutách jsem se touhle stupiditou bavila, ale později mi bylo spíš ouzko - za lidi, kteří téhle sračce věnovali svůj čas, energii, peníze, snahu, mozkovou aktivitu, kteří tohle vymysleli, napsali, hráli v tom, i sebeméně se na tom podíleli ... a všechno to mysleli smrtelně vážně. A ještě později jsem pocítila příznaky vzteku - protože kdyby se peníze a energie vložené do takových filmů použily na dobročinné účely, bylo by na světě lépe! A nakonec pocity frustrace - proboha, kolik takových ještě existuje a nevíme o nich?! Kdykoliv si ale vzpomenu na explodující rybičky, nesmyslně zpomalené záběry, počítačové efekty, na macho-mana vleže odkopávajícího rybky jako fotbalové míče ... musím se pobaveně uchechtnout. A proto symbolická jedna hvězda za to, že se po delší době podařilo nějakému "filmu" mě fascinovat. ()

Imrwere 

všechny recenze uživatele

Už ze začátku filmu, když jsem viděl ty triky a efekty, tak jsem si řekl že na rok 2010 by už filmy snad mohly mít úroveň, ale tohle? Je pravda, že ono se od nízkorozpočtovýho filmu nedá čekat nic extra, ale tohle je fakt síla. Piraňa si v klidu plave s vrtulníkem v hubě? Skáče z vody na baráky a ničí město? Stupidní trapárna, která mě ale ovšem pobavila, proto ta jedna hvězdička, jinak to bude asi bezkonkurenční odpad a další zrozená americká hovadina. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Americká shit produkčná filmová spoločnosť The Asylum ma obohatila ďalšou neuveriteľne demetnou sračkou. Pozrel som si snímok "Mega Piranha". Nehorázne hlúpy scénar, primitívne digitálne počítačové efekty, totálne úbohé herecké výkony, idiotské dialógy, fušerská réžia. Vskutku niečo otrasné. No ale nič iné som od tohoto titulu ani neočakával. Keď som si púšťal "Megapiraňu", tak som bol pripravený na to, že to bude poriadna pičovina. A veru že aj bola. Mega, mega, mega pičovina. * ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Zpěvačka a herečka Tiffany, která se ve filmu objevila v roli Sarah Monroe, nazpívala také píseň „Frozen Skies“, která hraje při závěrečných titulcích. (slipknotfan)
  • Ve scéně, kdy Jason Fitch (Paul Logan) opouští vojenskou základnu a vydává se na průzkum, má v jedné scéně nášivku na tričku vpravo, následně pak celý film jí má však nalevo. (dandislav1991)

Reklama

Reklama