Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šestnáctiletý Cal Chetley je chytrý kluk a tak trochu šprt, který se rozhodne nastoupit sportovní dráhu zápasníka, aby znovu stmelil svou rodinu, která se mu rozpadne po smrti jeho otce při autonehodě. K tomu mu dopomůže jeho bratr Mike (John Cena), který rodinu opustil právě po otcově smrti a který se stal wrestlingovou legendou již před deseti lety. (rambo13)

(více)

Videa (7)

Trailer

Recenze (43)

Icefist 

všechny recenze uživatele

Fajn překvapení a milá nízkorozpočtová záležitost. Velkou pochvalu věnuji dialogům, které umí být velice neotřelé a originální. Menší, ale stejně platnou pochvalu udělím herecké squadře, které v mých očích vévodí John Cena, ale ani ostatní nezklamou. Nejvíc mi vadilo přespříliš dějových klišé, bez nichž bych dal ještě víc. 70 % Oblíbená část- instrukce od Mikea pro první Calův zápas po jeho tréninku ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasicky Hallmarkovsky, naivny, klisoidny pribeh urceny pre zenske publikum, ktory nad hranice priemeru vytiahli v ramci zanru kvalitne herecke vykony vsetkych zucastnenych. Ano vrátane Johna Cenu, ktory tu predvadza dobru sou (odkaz na jeho wrestlingovu karieru v zavere filmu mi sposobil veľký úsmev na tvári).Tento typ filmu mu paradoxne sedi viac ako prvoplanove drsne akcniaky. ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Docela pěkný, silný, hodně americký příběh. Super herecké výkony, VČETNĚ Ceny. Jeden z nejlepších filmů, na kterých se kdy WWE podílela. Totální "Under dog" si podmaní úplně všechny, přivede na správnou cestu svého zlomeného bratra, uspořádá rodinné vztahy a ještě udělá šťastnou svojí budoucí dívku. Nic složitého se v tom hledat nedá, ale člověk to příjemně zahřeje. ()

MiGi87 

všechny recenze uživatele

Kdybych nebyl z neznámých důvodů zaujatý proti bojovým sportům a nevadilo-li by mi, že crew nerozezná italštinu od latiny a operu od hymnu, dal bych snad i pět hvězd. Mělo to všechno, už popis "sportovní drama" je přesně můj šálek a tenhle film to naplnil. Skvělí herci od Johna Poseyho přes hlavní role až po Madeleine Martin, slušný spád, ne zcela předvídatelný průběh = perfektně strávené bezmála dvě hodinky. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Som veľmi spokojný z koncom filmu, ktorý keby skončil inak ako skončil, určite dám 4*. Sympatický herecký výkon podal Danny Glover aj napriek tomu, že vo filme strávil minimum času. Legendary tiež sprevádza veľmi pekný soundtrack, ktorý dodáva atmosfére presne to, čo treba pre najväčší pôžitok z filmu...........Soundtrack James Alan Johnston: 1. Main Title ,2. Mac ,3. Gotta Let You Go ,4. First Step ,5. Whose Fault Is That? ,6. Mike's Trailer ,7. Medals ,8. Get That Looked At ,9. Now He's a Punk ,10. Got a Good Feelin' About You ,11. Want Me to Teach You? ,12. You Look Good ,13. Luli, There's Your Reason ,14. Maybe This Is the Day ,15. So Sorry ,16. Just Don't Quit ,17. A Little Homework of My Own ,18. Cal ,19. The Dream ,20. Faith ,21. Crash - Fit for Rivals ,22. Undertow - Beta Wolf ,23. Dragonfly - Shaman's Harvest ,24. Through Telescopes - Colour Academy ,25. It's Your Last Shot - Politics & Assassins ,26. We Must Start Again - Golden State ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • V čase 04:41 si je možné všimnúť na obale albumu skutočnú fotku dvanásťročného Johna Cenu (Mike Chetley). (maestrotatum)
  • Vo filme odznelo veľa piesní, ktoré boli predtým použité ako hlavné témy Pay-Per-View akcií a rôznych promo videí na zápasy spoločnosti WWE. (drake31)

Reklama

Reklama