Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Celosvětově nejznámější US reality rodina přichází s dalšími díly, ve kterých se můžete těšit na exkluzivní podívanou do soukromí životů Kim Kardashian a jejích sourozenců. Nenechte si ujít spoustu dramatických momentů, glamour, smíchu a slz, kdy se rodina navzájem podporuje v dobrém i špatném. (oficiální text distributora)

Recenze (20)

Horxus

všechny recenze uživatele

Nevím jestli dát odpad nebo pět hvězd. Musím totiž přiznat, že občas epizody Keeping Up With the Kardashians dokonce i úmyslně vyhledávám. Vyžívám se totiž v hlouposti všech Kardashianů, hlavmě Kim. Baví mě sledovat, jak je, a to hlavně naposled jmenovaná, úplně, ale úplně vymaštěná a baví mě šťourat se v jejich soukromém životě. Pokaždé, když se podívám na jeden díl, uvědomím si, jak prázdný a zničený život prožívá "hvězda", jenž se proslavila pornofilmem a jejíž existence je na této planetě úplně zbytečná a připadám si pak dobře ve své kůži. Je mi líto jí a jejích dvou mladších sester, které si z ní bohužel berou příklad. Jediní, kdo mají alespoň malou trošku rozumu jsou Bruce a Kourtney. Celek nechám nakonec tedy bez hodnocení, je to velmi sporné. Pro někoho možná jasný odpad, pro někoho 5*, ale já vážně nevím. ()

Michi88

všechny recenze uživatele

Pane bože ať se Kim Kardashian chytne s Paris Hilton za ruku a táhnou obě do prdele. Samozřejmě Kim může vzít s sebou tu celou svoji přiblblou snobskou rodinu. To, jak se staly tak slavnými a přišli k tolika penězům, mi zůstává záhadou, kterou by nevyřešil ani sám Sherlock Holmes. Vždycky když vidím Kim nebo jednu z těch jejích sester na svém monitoru, tak mám chuť ho roztřískat o zeď. Nepochopím, jak někoho může jejich život zajímat. ()

Reklama

harryexists odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám slov. Na tuhle reality show jsem se chystala už poměrně dlouho a tedy opravdu nezklamala :D Něco tak debilního a šílenýho jsem dlouho neviděla a jediná možná hodnocení jsou podle mě odpad nebo 5 hvězdiček, protože jsem si několikrát za ten jeden díl říkala, jestli se mi to jenom nezdá. Doporučuji každému, kdo si rád klepe třičtvrtě hodiny na čelo. ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Guillty pleasure roku... kim je blbka, Kris bordelmamá, kourtney ledová královna a Kloe a ty dvě malý se časem trochu zlepšily, tudíž je hanět nebudu... chudák Bruce, chudáci zvířata, škoda těch vyhozenejch peněz za natáčení a celou jejich famílii, ale musím přiznat, že koukat se na to budu dál... čistě pro potěšení z povrchnosti, hlouposti a hysterie těch méně šťastných... Amíci mě nepřestávají fascinovat... Hone Boo boo je na řadě jako další ;) ()

Terieli 

všechny recenze uživatele

Těžko tuto reality show hodnotit vzhledem k tomu, že sice kvalita nic moc, ale neunikl mi zatím žádný díl :-D. Parádní oddechovka - pokud rádi nahlížíte do soukromý slavných, člověk se zasměje a občas kroutí hlavou nad zhovadilostí slavných a bohatých členů klanu Kardashianů, které proslavilo obří pozadí Kim. Palec nahoru za jejich podnikavost a obchodního ducha. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (8)

  • V roce 2016 se Bruce Jenner nechal přeoperovat na ženu a veřejně přiznal jeho orientaci (transgender). (lalissaa)
  • Kim a Kourtney sú jediné osoby, ktoré sa objavili v každej epizóde. (dwdb)

Reklama

Reklama