Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bůh měl původně jiný plán, než stvořit Adamovi Evu. Doufal totiž, že Adamovi to vyjde s Lilith. Jenže Adam o Lilith nestál, a tak Bůh stvořil Evu, která se stala matkou všemu živému. Lilith byla zhrzená a přísahala pomstu všem jejich potomkům. A jak to tak vypadá, baví ji to dodnes. (Korbitch)

Recenze (63)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Solidní. Vadila mi pouze délka, udělat z tak banální věci dvouhodinové představení, to nebylo zrovna nejideálnější. Trochu mi chybělo to legendární spojení erotiky a posedlosti, Ďáblův advokát byl na sex-appeal "ďablic" mnohem lepší. Evil Angel je klasickým hororem vyprávějícím téma, které letělo v minulém století. Dnes se takovéto filmu už skoro netočí. Film obsahuje notnou dávku nadsázky a skrytě vtipných scén, proto jsem se poměrně dobře bavil. Bohužel, začátek filmu sliboval něco monstrózního, celkový výsledek už tak honosný nebyl. Přesto lehký nadprůměr. 66% 25.08. 2010 ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Marcus je mladým lekárom pracujúcim na záchranke. Jedného smolného večera, kedy sa mu nepodarí zachrániť mladú ženu, prichádza domov skôr, aby konečne pocítil útechu u svojej manželky. Tú však pristihne inflagranti. Po podaní žiadosti o rozvod sa Carla niekoľko krát pokúsi o samovraždu. Pri poslednom pokuse dokonca na pá minút umrie. Keď sa však preberie, už to nie je ona. Tak isto ako všetky predchádzajúce osoby v meste, vraždiace hlava nehlava. Ich tela sa totiž zmocnila diabolská duša Lilith. Adamova prvá partnerka v raji, ktorou opovrhol pre Evu. Lilith prichádza na zem, aby sa pomstila všetkým čo sa jej postavia do cesty. Neviem koho napadol tento príbeh, ale mňa rozhodne zaujal. Nič podobné s takýmto námetom som ešte nevidel a už len z tohto dôvodu si ma získal. Sympatický herci, pekné masky, miestami dostatočne zábavné. Atribúty ako strach, napätie či gore síce nie sú najsilnejšou stránkou, ale myslím, že vzhliadnutím tohto hororu banovať nebudete. Záver síce očakávaný, ale za ten som tak či tak rád. Dlhej stopáže sa neľakajte, ujde Vám to ako voda - 70%. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

House of the Devil připomněl 70. léta, Blood Night 80. léta, u Evil Angel se mi vybavily snímky let devadesátých. Narozdíl od prvních dvou zmíněných si zde však nejsem jist, zda-li se tak stalo záměrně, či nikoliv. A to ze dvou důvodů: za prvé: deset let je ještě moc krátká doba na rozlišení mezi účelnou reflexí a pouhou stylovou ozvěnou, a za druhé netuším, kdo by sakra chtěl napodobovat hororová 90. léta... Do moderního velkoměsta se zkrátka dostane jakýsi biblický démon (jak typické) a začne dělat paseku, zastavit ho může leda statečný zdravotní bratr ...hm. :-D Nicméně odhlédnu-li od již léta prošlého námětu, musím říct, že to není špatné. Nadprůměrné hodnocení znemožňuje hlavně brutálně přestřelená délka. Ale už jen pro tu jednu hodně povedenou scénu někde v půlce stopáže se to vyplatí vidět. 6/10 ()

predators 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo husté, pánové! Nenechte se zmást lehtivým začátkem, ten je pouze zástěrkou, protože v zápětí přichází ona zprvu neviděná tvrďárna a všechno to svinstvo vyplave na povrch. Ano, a není to jenom o tom, že holky ztratí svou barvu! Díky tomu je atmorsféra napjatá jak šráky, protože čakáte, co se z toho andílka zase vyklube. Neodmyslitelnou součástí je také hudba, protože tu neskládal žádný amatér a dává tušit, že se něco chystá. A ikdyž bych uvítal více děsivé akce, bylo mi ctí, že jsem mohl tohoto případu zúčastnit. 80% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Dřív, než to neomylnému Bohu nevyšlo s Evou, dala mu košem i Lilith a ačkoliv je její mytologie ve filmu podána trošku jinak, než zní oficiální verze, mě se to docela líbilo. Výraznějšího napětí a větších démonických rejů jsem se sice nedočkal, ale celkově to na mě docela fungovalo a to zejména díky herečkám, které tu Lilith ztvárnily. Zejména pro mě i ČSFD neznámá zrzka JJ Neward stála za to. V záplavě všech explotationů a slasherů tohle byla milá odbočka do let minulých, kdy démoni byli ještě v kurzu. 70% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Kapela hrající v klubu je heavymetalová skupina SAGE4 s písničkou "Backbone". (sewa)

Reklama

Reklama