Reklama

Reklama

VOD (1)

Manželé Ostroffovi a Wallingovi jsou nejlepší přátelé a sousedé z ulice Orange Drive na předměstí New Jersey. Jejich pohodový život se ale obrátí vzhůru nohama ve chvíli, když se po pěti letech vrací na Den díkůvzdání domů marnotratná dcera Nina Ostroff poté, co se rozešla se svým snoubencem Ethanem. Obě rodiny by byly štěstím bez sebe, kdyby se Nina dala dohromady s úspěšným synem, Tobym Wallingem. Jenže Nina se zakouká do jeho otce a nejlepšího kamaráda rodičů, Davida. Když už není možné dále tajit jejich vzájemné jiskření, propukne samozřejmě pozdvižení. Nejhůře tuto situaci nese Vanessa Walling, Ninina nejlepší kamarádka z dětství. Následky aféry se postupně podepíšou na všech členech obou rodin, ovšem nečekaně legračním způsobem. Všichni jsou nakonec nuceni přehodnotit, co pro ně znamená být šťastný a jak někdy to, co vypadá jako katastrofa, se může ukázat jako něco, co potřebujeme ze všeho nejvíc. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (125)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Hugh Laurie je pro tentokrát zase za nesmírného sympaťáka a s Leighton Meester mají i přes velký věkový rozdíl naprosto výbornou chemii. Film jako takový je vzhledem k na západě kontroverznímu tématu dost nekonfliktní a příliš neodpovídá realitě, ale díky pohodové - lehce dramatické, i lehce komediální atmosféře a nadupanému obsazení se na něj hezky dívá. Jen od toho závěru jsem čekal malinko víc. Trošku ambicióznější zakončení. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nebýt náhodného setkání s The Oranges, nikdy by mi mě asi neposedlo zalíbení k Leighton Meester. Ani teď, v dávných vzpomínkách, nevnímám tohle nevinné drama jako nikterak hlubokomyslné, Hugh "Dr. House" Laurie byl ovšem právě po jejím boku přesvědčivý a seděli k sobě příjemně, i přes onen věkový rozdíl, který je hlavním nástrojem filmu. ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Bylo zvláštní vidět herce Hugha Laurieho bez fousů a doktorského titulu.. Kupodivu dokázal zahrát i citlivého muže a ne jen arogantní pako.. Ale že by nějak herecky exceloval, to se říct nedá.. Těšila jsem se zejména na mého oblíbence "Boba" Olivera Platta, který perfektně naplnil mé očekávání :-) Na melancholickou Catherine Keener se vždycky příjemně dívá a Allison Janney svoje megery seká jako Baťa cvičky :-) Zaujala mě zejména mladá dvojka - pohodová a příjemná "holka od vedle" Leighton Meester a přirozeně krásná Alia Shawkat se svou záplavou pih.. Vážné téma dvou rozhádaných původně přátelských rodin hezky podtrhl komediální podtext.. Zejména se mi líbilo, že nešlo o prvoplánovou americkou "pohádku", ale na Amíky si tvůrci vedli poměrně realisticky (že by za to mohl britský režisér?).. Mě se to líbilo, ale víc jsem se smála, než dojímala :-) ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Velká nuda. Připadalo mi to nekonečné a to film nemá ani 90 minut. Hugh Laurie je dobrý, Leighton Meester je pěkná a Adam Brody je sympaťák. Herecky to bylo naprosto v pořádku. Bohužel postavy byly všechny napsány tak, že ani jedné nemůžete fandit a příběh tím pádem začíná být o ničem. Velice zbytečný film. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Julian Farino se trhnul a po řadě seriálů to zkusil s celovečerním filmem a vybral si jednoho z herců, který k The Oranges přitáhl zřejmě hodně diváků. Jistě, že se jedná o Hugha Laurieho u kterého jsem si konečně vychutnala normální chůzi a ani jsem se nedivila Nině, protože je to opravdu šmrncovní chlap. Situace, která je dnes normálně zcela běžná a málokoho dnes překvapí, tak tady v těch dvou spřátelených rodinách nabyla zcela jiných rozměrů. Celou tu událost sledujeme očima Vanessy Wallingové, kamarádky Niny, kterou bych možná několikrát propleskla, ale stejně by to asi nepomohlo. Osobně se mně Leighton Meester víc líbila ve filmu Síla country, ale tady hrála svou Ninu taky moc dobře. Jinak jsem kromě Hugha byla nadšená z Allison Janney, která hrála matku Niny, protože její dohazovačské úsměvy byly v jednu chvíli nepřekonatelné. Byla to taková příjemná podívaná s trochu hořkou příchutí. Kdyby šlo dát tři a půl, tak bych to dnes uplatnila. 75% ()

Galerie (101)

Zajímavosti (5)

  • Celosvětová premiéra proběhla 10. září 2011 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • V scéne, keď si pripijú David (Hugh Laurie) a Terry (Oliver Platt) s malými fľašami ruskej vodky, David zatvorí svoju fľašu, no v nasledujúcom zábere drží uzáver v ruke a zatvára fľašu znova. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama