Reklama

Reklama

VOD (1)

Z dalekého vesmíru přichází na planetu Zemi devět mimozemských bytostí. Jsou poslední svého druhu a snaží se zde ukrýt před nepřáteli, kteří zničili jejich domovskou planetu, a pod dohledem svých ochránců tady mají dospět. John Smith je dospívající kluk, který se snaží být nenápadný a součástí kolektivu. Na útěku před nepřátelskými mimozemšťany je nucen neustále měnit místo svého pobytu. Tři už byli zlikvidováni a John je nyní na řadě, protože on je číslo 4. Už se ale nechce stěhovat dál, v malém městě v Ohiu, kde se naposledy usadili, našel prvního kamaráda, ale hlavně lásku půvabné spolužačky. Nebezpečí se však blíží a John bude muset čelit největší hrozbě svého života a ochránit nejen sebe, ale i své blízké. (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (762)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

D. J. Caruso zvládá akci, což dokazuje ve finálním zůčtování. To je ale bohužel jediná zajímavá část filmu. Zbytek je sterilní středoškolská rádoby romantická slátanina, ve které se hodinu a čtvrt neděje nic, co by JAKKOLIV posouvalo děj, postavy se chovají absolutně iracionálně a scény na sebe v naprosté většině nenavazují. Jediným zábavným aspektem je tak Timothy Olyphant, který se zde ocitnul evidentně zcela omylem a tak jen vtipně přehrává. Pravdou zůstává, že herci nehrají marně (a Teresa Palmer je těžce souložitelná), nemají ale co hrát a nic to ale nemění na tom, že I Am Number Four ze všeho nejvíc připomíná pilotní díl nějakého hodně stupidního sci-fi seriálu pro mládež (a také povětšinou vypadá jako levnější kopie Sarah Connor Chronicles - tohle šlo vážně do kin?). V každém případě nejstupidnější a nejzbytečnější film od Percyho Jacksona. Po hvězdičce za Olyphanta a za výborné digitální potvory v akčním finále... ()

juta 

všechny recenze uživatele

Když jsem tohle viděl poprvé, tak jsem měl párkrát slzy v očích. Samozřejmě, že film se neobejde bez pár maličkostí, které mne zrovna nenadchly, ale jinak celkem příjemně strávený čas. Dávám tomuto filmu krásných 90%, protože si je podle mne zaslouží, i když každý se mnou nemusí souhlasit. Tak přesně po roce jsem se na to podíval znova a musím uznat, že i po třetím shlédnutí to je skvělý film. Film, který odstartoval mé zaznamenávání :-) ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Popcorn, kolu, pohodlný křeslo a jde se na věc. Jsem číslo čtyři si to zaslouží. Jedná se totiž o popkorn zábavu nejtěžšího ražení. Mladí studenti, outsideři, člověk si zvyká na to, aby si je oblíbil a nakonec vcelku solidní finále, které nezklame svojí tradičností pro Hollywood. Víc jsem ani nechtěl, naopak, přesně to jsem potřeboval a díky za to D. J. Carusovi, který s tímhle nápadem přispěchal a udělal z něj fajn odpočinkovou zábavu, u které si člověk moc dobře odpočine. Stačí jenom odpadnout, vypnout a vnímat obrázky. Ne každý to zde patrně podle hodnocení dokáže. Zřejmě si neuvědomují, že film byl vždycky považován především jako zábavný prostředek a ne věc, která do hlavy přenese miliardu otázek bez odpovědi. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jsem jen ubožák. Mluvím o spiknutí. Nikdo neuvěří tomu, co říkám, ale ono to tady fakt je." Tak tomu byste nevěřili - ONI jsou mezi námi! A ti zlí zabíjejí ty hodné a ještě podle předem stanoveného pořadí! Pro mne to tedy žádná novinka není, protože již kdysi na střední škole se mnou sedělo v lavici několik zasloužilých mimozemšťanů, takže tuto sci-fi beru jako běžný studentský příběh ze života alkoholem poháněných mladých lidí, kterému hvězdy zachraňují kousky sexy čísla 6. A taky bych chtěl podotknout, že žít ve městě, kde je nejlepší atrakcí strašidelná jízda na slámě, tak bych asi spáchal sebevraždu vidlema. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Filmový ekvivalent karnitinu. Ačkoli je známo, že je to podvod nablýskaný reklamou, stejně se najde dost lidí, kteří naletí. Tentokrát včetně mě, aniž by mi byla zcela jasná ona příčina, proč se mi zrovna hloupoučké číslo čtyři, aka céčkoví Transformeři s béčkovým obsazením, coby GP tolik zamlouvá. Rizikové faktory jsem vyloučila, zbývá tedy zcela banální poznatek, že někdy je člověk sám sobě největším překvapením. P.S. Setkání onoho chlapce s jeho blond chimérou mi připomnělo onu klasickou historku. Věříte na lásku na první pohled? Že ne? Tak to jste mě ještě nepotkali. :) ()

Galerie (80)

Zajímavosti (12)

  • Kedže všetci z rasy Mogadorianov merajú 210 cm, herci mali obuté špeciálne topánky Kangool, ktoré ich zvýšili o 18 cm a dodali im osobité držanie tela. (Very_kuul)

Související novinky

G.I. Joe 3 má režiséra?

G.I. Joe 3 má režiséra?

13.01.2015

Akční série G.I. Joe opět mění režisérský dohled. První díl měl na starost Stephen Sommers (Mumie), druhý Jon M. Chu (Let's Dance 2) a o převzetí trojky momentálně vyjednává D. J. Caruso (Oko dravce)… (více)

Jeff Bridges jako lovec démonů?

Jeff Bridges jako lovec démonů?

03.02.2011

Hrál ve dvou úspěšných filmech vánoční sezóny a za ten lepší je nominovaný na Oscara. Kdo by se divil, že se na něj nabídky jen sypou? Jednu z nich dostal od studia Warner Bros., které ve spolupráci… (více)

Sharlto Copley: Od devíti ke čtyřem

Sharlto Copley: Od devíti ke čtyřem

19.04.2010

Stačila hlavní role v úspěšné a na Oscara nominované sci-fi District 9 a z neznámého Jihoafričana je v Hollywoodu žádané zboží. Uvidíme jej jako člena A-Teamu a pak jej čeká spolupráce se Stevenem… (více)

Reklama

Reklama