Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Cassidy je nekompromisním obhájcem zákona. Jeho boj za spravedlnost se však mění v pomstu ve chvíli, kdy mu srbský mafián a jeho kumpáni vyvraždí rodinu... Když mu srbský gangster nechá zavraždit manželku a dceru, drsný polda z New Jersey Nick Cassidy (Dolph Lundgren) sleduje jeho stopu do Bangkoku. Na dohled hlavní základny mezinárodní mafie spojí síly s hbitým místním detektivem Tonym (Tony Jaa). Rozhodnou se překazit obchod s lidmi a zničit všechny, kdo se na něm podílí.

Polda z New Jersey Nick Cassidy (Dolph Lundgren) zjišťuje, že do města má dorazit zločinec Viktor Dragovič. Šéf srbské mafie tentokrát osobně dohlíží na pašování s lidmi. Během policejního zásahu dojde ke krvavé přestřelce a Nick v sebeobraně zastřelí Dragovičova syna. Mafián se chce pomstít, a tak nechá zavraždit Nickovu manželku a dceru. Nick přežije a na vlastní pěst pronásleduje Dragoviče do Bangkoku. V kambodžské metropoli narazí na hbitého policejního detektiva Tonyho (Tony Jaa), kterému překupníci s lidmi zrovna zabili parťáka. Po počátečním nedorozumění a neshodách Nick a Tony spojí síly. Rozhodnou se zaútočit na hlavní základnu nebezpečné mezinárodní mafie, potrestat smrt blízkých, překazit obchod s lidmi a zničit všechny, kdo se na něm podílí. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (144)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Trošku nerozumím zdejším chvalozpěvům. Jasně, je to lepší než 90% nových Seagalovek, ale ani tento fakt ze Skin Trade lepší film nedělá. Tony Jaa má svých 5 minut slávy za sebou a dobrý herec z něj nikdy nebude. Naproti tomu z Lundgrena dobrý herec nikdy nebyl ani na těch 5 minut :) Do Bangkoku se s touhle sestavou už nikdy nepodívám. 30% ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak je tu nový a docela očekávaný film s Dolphem Lundgrenem Skin Trade neboli obchod s bílým masem.Musím říct,že je to zase po docela delší době co mě nějaký film s Dolphem potěšil a myslím,že se i podařil.Příběh je jasný-Dolph jako policajt jde po krku překupníkovi s hlavně mladými ženami Ronu Perlmanovi a v Thajsku kde má tento srbský překupník sídlo po něm jde pro změnu místní polda v podání Tonyho Jaa.Dolph při pokusu o zatčení šéfa tohoto hnusu zabije jednoho ze čtyř jeho synu,kteří mají na starosti vždy nějaké území(jeden z nich mj. i Českou republiku :-) ) a tak musí přijít odveta při které to bohužel odnesou Dolphova žena i s dcerou a tak Dolph vezme zákon do vlastních rukou a i když je obviněn právě thajským poldou ze zabití jeho parťáka tak přesto všechno se vydává do Thajska pomstít za smrt jeho nejbližších i s pomocí zmiňovaného Tony Jaa,který sám má důvod se zbavit šéfa obchodu s ženami.Co se týče akce tak je tu plno osobních soubojů hlavně od Tonyho,který to opravdu prožívá a jeho souboje s Dolphem a i Michaelem Jaiem Whitem stojí za to,ale ani Dolph s brokovnicí či pěstmi není o tolik pozadu a i co se týče hereckých výkonu jako takových tak je film vcelku uvěřitelný a snáze se do něj vcítíte (možná je to i tím,že Dolph psal scénář a myslím,že měl původně i režírovat takže mu na tom snímku nejspíš záleželo).Příběh je sice snadno pochopitelný,ale to,že se sice v akční rovině,ale přesto tohle téma (obchod s lidmi) stále otevírá je jen a jen dobře,protože to opravdu pro hodně zemí je problém a lidem se to musí připomínat.Takže za mě další plus.Celkově mě tedy film splnil očekávání a je to jeden z těch lepších filmu s Doplhem za mě tedy celkově 75 % a čtyři hvězdy. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Podle komentářů i hodnocení jsem čekal nějaký šťavnatý návrat k 80kám, kdy humpoláckého Lundgrena podepře mrštný Tony Jaa a vytvoří tak sourodou nesourodou dvojici, která dá na frak obchodníkům s bílým resp. žlutým masem. A takový byl nejspíš i plán, ale nějak se to nepovedlo. Sice tu občas byl náznak solidní akce, ale po většinu času mi přišla tahle stránka filmu nemastná neslaná a ani Jaa se svými lokty a koleny nebyl plně využit. Navíc se tu po něm chtělo, aby ukázal, že umí i hrát, což neumí. Z toho podprůměru, který Lundgren běžně točí, film vybočuje jen nepatrně a to je pro mě zklamání. 35% ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Musím chválit, jelikož jsem čekal totál marnou bejkárnu s dnes již unaveně hrajícím Lundgrenem, ale dočkal jsem se svižné akční podívané, která mě bavila. Dokonce i námět (obchod s lidmi) nebyl špatně znázorněn. Dolph a Tony si to prostě dávali a bylo fajn jim fandit před ksichťáckým Ronem Perlmanem. 70% ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Akčná herecká hviezda Dolph Lundgren v posledných rokoch hrá väčšinou len v priemerných a podpriemerných filmov. Tentokrát si ale konečne zahral v kvalitnom filme a to "Skin Trade". Keď mu zabijú ženu a dcéru, naserie sa, chce sa pomstiť a nič ho nezastaví (heh, čo tá podobnosť s Tom Yum Goong?). Po jeho boku si zahraje nová legenda bojových umení a to druhý Bruce Lee alias Tony Jaa, ktorý ako thajský policajt pomste D. Lundgrena zo začiatku bráni, no po čase si to rozmyslí. Ďalšia postava tu je M. C. White, ktorý sa na chvíľu pobije s Tonym. Ten ale v tomto filmu nemal veľký priestor ukazať aké skúsenosti má, čo je škoda pretože Tony je proste talent. Skin Trade je ale taký klasický nadpriemerný akčný film s nie veľmi prepracovanou zápletkou, nudou a pár slabými stránkami, no stále v ňom nájdete ešte veľa kladných vecí ako je napr. súboj D. Lundgren VS Tony Jaa alebo Tony Jaa VS M. C. White ale aj veľmi dobrú akciu a kvalitné herecké obsadenie. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo od 15. ledna do 29. března 2014 ve Vancouveru a Bangkoku. (Domin1359)
  • Alternatívnym názvom snímky bol názov Battle Heat. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama