Reklama

Reklama

Co bude dnes k večeři?

(pořad)
  • Česko Kašpárku, vař!
Reality-TV
Česko, 2010, 15 min

Obsahy(1)

Co bude dnes k večeři? je pravidelný pořad o vaření vysílaný na TV Barrandov. Hlavním "učitelem" je kuchař Radek Kašpárek, který divákům dává inspiraci pro každodenní vaření i slavnostní tabuli. (Paity)

Recenze (71)

Loooba 

všechny recenze uživatele

Kolik je v té naší kotlině pořadů o vaření? Snad padesát ... Vytuněný Radek Kašpárek evidentně žádný kašpárek není. Bez pochyby ví, o čem mluví, když nám svym kratkym zobakem (..soráč, ale Ostravsko je kraj razovity a ikdyž už nějaký pátek tam asi není, tak "to" tam má prostě pořád..) popisuje, jak si uklohnit kus žvance na véču. Co na tom, že u tohohle pořadu žvejkám rohlíky, deset deka vysočiny a zapíjím nějakou limčou. R. Kašpárek roztopí oříšek másla nebo oliváč a ukáže, jak se to má dělat a co bych měl žrát a neprasit si břicho těma salámama pochybného původu ... ()

theFtip odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu jak toho idiota co neumí vařit ani mluvit někdo mohl vůbec obsadit do TV pořadu!!! Ty jeho nesmysly co mele jako třeba: "odkrojíme košťál z cibule a i koncovku" a jeho nekonečná sebedůvěra co ho nutí vše si pochválit je něco příšerného! To je aspoň kultura. Radkovi by to chtělo pořádně "vytunit" ksicht náklaďákem. ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Neska si zrobime k večeři cosy fak kurva dobreho, more. Menuje se to Ciganska kachna na pomerančich, je to levne, chutne a vyživne jak sviňa a naučila mě to moja mama, když sme eště bez davek živořili v Čiernej nad Hornadom. Pro zakladni suroviny se načerno čtyrycetosmičkou vypravime do Kuflandu, bo tak je to nejlevnějši. Před Kuflandem je taki stojan na kola, jo, tež to su rychle prachy, jak mate dobre štipački a ochotnu zastavarnu, ale naš pořad je tematycki jiny a esli vas to zajima, na tym samym kanale bude večer cyklorevi. No, krom kol k temu stojanu totiž duchodci přivazuju i kachny, ti do Kuflandu nesmi, bo tam pry už maju vlastnu sekanu. Vybereme jakusi středni, tak do čtyřiceti v kohoutku, vetši byvaju tuhe. Nejlepši su ty strakate, ale može byt i hněda a velmi dbame na to, aby měla ocas nahoru, bo jen tak mame natuty jistotu, že je jedla. Kachnu rozhodně nepodřežeme hned před obchodem, bo tam chodi gadžu pokokot a može z teho byt bordel. Ne, jak ju odvažeme, hodime hned do pytla a tak dvakrát nebo třikrat s nim jebneme o zem, aby neštěkala. Při odvazovani sme opatrni, bo ty male kurvy su často agresivni, a mohli by nas pohryzt. A šup na osmačtyřicitku a hura zpatky dom vařit. Sandra, Eržika, Esmeralda a Aranka mezitim v obyvaku nachystaju ohniště, Imreho, Deža, Milana a Dušana s Chuanem Armandem pošleme do zeleniny nakupit pomeranče, bo maju nejrychlejši nohy z cele familie. Než uteču temu sekuryťakovi, dukladně kachnu vykuchame a stahneme. Nechame hlavu, bo to pak vypada efektně jak cyp. Na kachnu je nejpodstatnějši česnek. Banda časneku! Kurva, Sandra, more mindž, kaj mam, do piče, ten česnek??!! Že ty si zas vařila šampon na filcky??!! No nic, vy tu našu žrat nebudete a recept mate na chanov.cz. Kachnu česnekem celu potřeme, prošpikujeme a od řiti ju napichneme na rožeň, až špica vyleze z huby. A vubec nevadi, že ty černe piče přinesly ze zeleniny místo pomeranča řepu, bo cely přirodopis měly uplavicu a srali na školu. Pomeranč je jen pro krasu, napichneme ho na konec rožňa a narveme kachně do huby. Grilujeme dvě až tři hodiny na mirnym ohňu. Podavame bez přiloh a žereme rukama. Vidite, sem vam říkal, že to bude lacine a chutne! Navic ma kachna velku vyhodu, bo jak ste v domacnosti čtyři dospěli jako ja, Sandra, stryc Horvat z Košic a jeho třinactileta milenka Esmeralda, vůbec se nehadate, kdo dostane stehno! A ze středni kachny se dosyta nažere i všech jedenact našich, jejich a společnych andilku! ***** Po Babicových sprostotách a Jedovkách Ládi Hrušky jsem myslel, že žádný kanál už do větší žumpy nevyústí. Ejhle, mýlil jsem se, a máme tu Vaření s kofolou. Jsem docela zvědav, kdy televize pokrokově uvede speciál Auto-moto-revue o rychlé demontáží autorádií nebo po sportu zařadí ještě zprávy ze sběrny! ()

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Jak by řekly moje kolegyně: "Pornokuchař" Radek je nejvíc! Není to žádný strojený projev, ani naučený scénář, tady se prostě krutopřísně vaří. Při sledování tohoto pořadu vždy začnu mít pocit, že vaření může být i zábava a přestávám se bát chodit do kuchyně. :D Jeho nadšení je nakažlivé, tak je prostě fajn sledovat někoho takhle zapáleného. Není malých rolí a nevytuněných porcí. A na konci - když Radek zvedne talíř a usměje se, zjišťuji, že i já se na obrazovku usmívám jako blbeček. :) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Ano, chtěl jsem původně napsat KAŠPÁRKU VYSMAŽ!, ale já mu přejmenovaný pořad "Co bude dnes k večeři?" v novém rondonu dokonce posvětím s výzvou smaž, vař a peč! Je k tomu hned několik dobrých důvodů. Jako správný ostravan nezapře tamní dikci a jeho výrazy "omajda", "kydnout" a další šílenosti zrovna nezní distingovaně, ale patří to k němu a očividně si nechce hrát na lektora českého jazyka a v tomto ohledu jeho projev shledávám originálním. A nyní k ruce dostal blond bombshell Lucii Šprinclovou při které zpozorní každé mužské (hladové) oko. Nevím, jestli je opravdu v kuchyni tak nepolíbená, když se o ní prohlašuje, že zvládne maximálně vajíčko na tvrdo, ale coby "beginerka" v kuchyni zafunguje tak jak má. Nezkušený divák-kuchař, který se chystá vyzkoušet některý z Kašpárkových receptů, tak má možnost nepřipadat si mezi pánvičkami a hrnci v kuchyni tak neohrabaně. Jestli si já osobně vyzkouším některý z mistrových receptů není vůbec jisté. Navážel se do fast foodu a nedovedu si představit, že ty jeho sendviče a hamburgery jsou tak nepřekonatelně chutné. Já si zajdu do "Meka" a Kašpárek mezi tím něco uklohní. Mé hodnocení: 60% ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama