Gorila: Příběh opičí

Česko, 2005, 95 min

Ondřej Svoboda

Hrají:

Vít Strádal

Musím přiznat, že jsem se ani při té délce nikdy vyloženě nenudil, i když by filmu zřejmě nůžky prospěly. Zejména v první půlce bylo pár hluchých míst. Na druhou stranu se to tvůrcům nerozpadlo pod rukama a ta hodina a půl drží pohromadě. Párkrát jsem se skutečně hlasitě smál! I dobře zvládnutá postprodukce stojí za zmínku.(18.7.2010)

70% Scény s vesničany jsou utrpení a cesta party taky nic moc, ale ti schizofrenní krtci a závěrečný hudební souboj stojí za to. Doporučuji.(25.10.2010)

Ze začátku jsem se malinko nudil, ale pak se to hodně dobře rozjelo, až mě to začalo, tak nějak bavit. Když pominu kameru a střihy, tak jde opravdu o dobře zmáknutý film a klaním se Bandě Trotlů, že dokázali udělat takto dlouhý film. "Znáte ten trik se špičatým kloboukem?" Jsem rád, že zde byla použita tato hláška z Pár pařmenů. (5.9.11)(5.9.2011)

• panlorenc

Na tohle nebudu nikdy dost v limbu. A kdyby náhodou jo, zkusim se podívat znovu. Ke shlédnutí zde.(26.1.2012)

Měl jsem to štestí - jít na to do kina. Ze startu jsem si říkal, jaký to bude blud, ale když si zvyknete na herce, je to opravdu vynikající počin. Na Amatéry, opravdu bravůrně zvládnutá komedie. Asi nejlepší scéna - ZOMBIE-girl :-DX .. Co tam děláš? Houkám .. lol pro mě 90%(3.11.2010)

Na takové kraviny bych mohl koukat furt dokola. Možná, kdyby se to točilo kolem něčeho jiného než kadibudky - což je i na mně kurevská dmnce - dal bych potom lepší hodnocení. Metro, bratře!(5.5.2011)

• sokiss

já vim, jsou to amatéři, tak se to musí brát s rezervou. Příběh je teda pořádná blbost! Ale zase... co s omezenyma prostředkama vymejšlet. Herecké výkony jsou odpovídající pro neherce (takže je třeba si na to zvyknout). Asi bych to celý trochu prostříhala a zkrátila a asi i poupravila scénář. Celkově mě to moc nenadchlo, ale je těžké něco takového hodnotit. Rozhodně obdivuju, že se něco takového dotáhlo do konce. A myslim si, že na amatéry to bylo slušný.(27.10.2011)

strašná kravina ale mělo to něco do sebe. Ty vtipy,parodie na filmy, závěrečný boj, no prostě užasnéééé . 5/5(17.6.2011)

Tomuhle jsem nemohl odolat. Tohle je příklad výborného amaterismu. I amatéři dokážou tak skvěle pobavit.(22.6.2011)

• Zuzatornik

Byla jsem opilá já nebo oni? Co na to říct...že jsem se začla několikrát nevěřícne smát z toho ani tu jednu hvězdu neudělá.(28.10.2011)

Na amatérský film víc než dobrý! Film má nápad, příběh a je plný vtipu a parodie.(14.7.2010)

Na amatéry skvělá komedie ! Není co jinýho dodat.(22.3.2011)

Na amaťák to bylo fakt dobrý! Přepálená stopáž mi ze začátku lezla na mozek, ale jak to postupně ubíhalo, přestal jsem si stěžovat. Jo, cesta vidláků je trochu nudná, ale schizofrenní krtek a zombíci se povedli a závěrečná "řežba" mě rozsekala. Banda trotlů je banda správnejch maníků se smyslem pro humor a fantazií. Líbilo se mi to, kluci.(6.8.2011)