foto

Robert Mikluš

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Žrouti (TV seriál)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
2014 Isabelle (studentský film)
Tichý Tarzan (divadelní záznam)
2013 Roznese tě na kopytech (TV film)
2012 Balada pro banditu (divadelní záznam)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Sráči (TV film)
Vetřelci a lovci: Užij si se psem (TV film)
2010 Největší z Čechů
2009 Muži v říji
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Havrani (S03E06)
Dědic (S03E05)

Dokumentární

2015 Film o seriálu: Doktor Martin
2009 Cirkus Havel (TV film)

TV pořady

2016 Luxus na talíři (TV pořad)
2014 Možná přijde i charita 2014 (TV pořad)
2009 Záhady duše (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2016 Luxus na talíři (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace