Reklama

Reklama

Prolhané krásky - Série 7

(série)
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2016–2017), 14 h 19 min (Minutáž: 41–44 min)

Tvůrci:

I. Marlene King

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Troian Bellisario, Ashley Benson, Shay Mitchell, Lucy Hale, Ian Harding, Tyler Blackburn, Sasha Pieterse, Janel Parrish, Andrea Parker, Nicholas Gonzalez (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(20)

Recenze (2)

claudel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pretty Little Liars jsou moje největší "guilty pleasure", strávil jsem několik let se všemi sériemi, ačkoli asi věkově ani pohlavím nepatřím do cílové skupiny. Zpočátku se mi líbila kombinace žánrů a hlavně v prvních sériích jsem byl fakt napjatý jako struna a místy jsem měl i hororové chvění. Ale domnívám se, že měl konec nastat v páté sérii, šestá série byla ještě snesitelná, ale co autoři předvedli v sedmé a zvláště v závěru, tak to je přesně ono tápání a bezradnost, jak důstojně zakončit něco dlouhého. Nabízí se mi paralela se čtvrtou sérií Prison Break, absolutní překombinovanost a pachuť - nedivím se, že poslední díl je zahalen do šedivé barvy, což na ČSFD značí podprůměrnou kvalitu. Ale i tak díky za minimálně čtyři skvělé série. ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U sedmé série jsem vydržela jen proto, že jsem se zařekla, že to zvládnu. Jinak za mě naprosto zbytečná ztráta času. První polovina byla k uzoufání nudná, tvůrci se tam snažili vecpat každého, kdo se kdy v seriálu mihnul, takže tam bylo spoustu zbytečných odboček. Hlavní dějová linie v lehké obměně kopírovala co už jsme dávno s hrdinkami zažili. Navíc mě holky začaly dost lézt na nervy, věčně ukňouraná Ali, samaritánka Em, nepoučitelná Hanna a Aria, snad jen Spencer a Mona jsou v poho. Druhá polovina už nebyla až tak otravná. Přesto si nemůžu pomoci, ale sedmá série pro mě celý seriál zazdila. ()

Reklama

Galerie (343)

Reklama

Reklama