foto

Brendan Robinson

  • nar. 1.3.1990 (27 let)
    Portland, Oregon, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Brendan Robinson sa narodil 1. marca 1990 v Oregone, USA. Prvýkrát sa objavil v internetovom seriáli CAMPUS DAZE, v ktorom bol aj co-producentom.

V roku 2010 sa rozhodol prihlásiť na konkurz na postavu Mika v seriáli PRETTY LITTLE LIARS, rolu však nedostal. Bola mu ponúknutá postava Lucasa Gottesmana, ktorú prijal. Postava Lucasa sa mala vyskytovať iba v pár dieloch menovaného seriálu, avšak v roku 2011 sa scenáristi rozhodli, že táto postava bude zaradená do viacerých scén až do 5. série.

nathalee

Herecká filmografie

Filmy

2013 Rozjedeme to!
2012 Pětadvacetiboj
2011 Rid of Me
2010 The River Why

TV seriály

2017 Prolhané krásky (TV seriál)
The Glove That Rocks the Cradle (S07E16)
Hold Your Piece (S07E13)
2016 Prolhané krásky (TV seriál)
Bedlam (S07E02)
Did You Miss Me? (S06E19)
The Gloves Are On (S06E13)
2014 Pan kritik (TV seriál)
2012 Pretty Dirty Secrets (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
That Girl Is Poison (S03E05)
Kingdom of the Blind (S03E03)
It Happened 'That Night' (S03E01)
další epizody (7)
Sketchy (TV seriál)
2011 Prolhané krásky (TV seriál)
The First Secret (S02E13)
I Must Confess (S02E11)
Blind Dates (S02E04)
další epizody (9)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Miss Behave (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
The Perfect Storm (S01E09)
Please, Do Talk About Me When I'm Gone (S01E08)
The Homecoming Hangover (S01E07)
další epizody (4)
2005 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace