Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jakožto hlava společnosti W po smrti svého adoptivního otce se Largo Winch rozhodne, k překvapení všech, že ji prodá a výtěžek dá na vytvoření ambiciózní humanitární nadace. Avšak v ten samý den je obviněn ze zločinů proti lidskosti neznámým svědkem. Aby dokázal svou nevinu, musí Largo po stopách svého dosavadního života, a to až do samého srdce barmské džungle. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Kdybych náhodou jednou vlastnil nějakou tu miliardu, tak bych asi měl počítat s tím, že se najde nějakej dobrák, kterej mi bude chtít pomoci s jejich utrácením a snad mi ve svý nekonečný laskavosti vybere i nějaký solidní datum mýho úmrtí. Largo však nehodlá odevzdat jmění ani život prvnímu zájemci a vyráží na cestu, která sice neskýtá žádná zvláštní překvapení, ale ve svý přímočarosti mne pobavila stejně dobře, jako první díl. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

copy+paste... to se vidí málo kdy. Celkově film působí lákavě a zajímavě (jako ten první). Střídání lokací (jako v tom prvním), pozlátko dědictví desítek miliard (jako v tom prvním), jeden komplot za druhým (jako v tom prvním), Sharon Stone (místo Karla Rodena)... Až je toho na jednoho moc. Jen o něco méně laciné a podbízivé. Paradoxně tedy příjemnější (než ten první). Tedy ano. Druhý Largo Winch se mi líbil víc. Ne zas tak moc abych dal nadprůměr, ale jo. Bylo to koukatelné (včetně 53 leté Sharon co vypadá stále sakra dobře... a jedno jak moc za to může příroda nebo chirurg). ()

Reklama

honelnik 

všechny recenze uživatele

Sharon Stone v priesvitnom neglize...Sharon Stone v sukenke a jej zily na nohach.....Sharon Stone je proste autonehoda, nieco co mi nevadi vidavat na obalke Blesku alebo Noveho Casu, ktore mozem v trafike elegantne minut pri rannom sprinte na autobus... Ale davat ju dnes do filmu (dvojhodinoveho!) je vpodstate akt sucitu a skor poklona jej kariere, ktora pomaly zdochina rovnako ako jej biele krvinky. No ale odhliadnuc od Tragedie Menom Sharon, tu mame celkom fajny mozgu-vzdorny-dobrodruzny-akcny-film. Zopar fakt vydarenych zaberov (v momente ked zbadate lietadlo vyhulte repraky) sa miesa s celkom prijemne nenudiacov pribehovou vatou, Tomer je sympos jak svina, mlati vsetkych okolo jak svina, pribeh vam je ukradnuty, pretoze aj tak viete ze bude trojka a celkovo to slape jak svina. Dokopy o tej pol * horsie ako prvy diel....vypnut mozog a hor sa do toho! ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Náhodou je to paráda!! Sice mnohem jednodužší děj než v jedničce, ale lepší akce, hlavně osobní souboje. To jsem nechápal, jak tam Largo všechny vždycky seřeže od běžnejch týpků přes Barmský vojáky až po speciální jednotky. Parádní akční záležisot, vypnout mozek a bavit se. Navíc Largo je pořád neuvěřitelnej sympaťák a super taky bylo, že dostal víc prostoru jeho francouzskej sluha, naprostej perfekcionista, kterej si jde za svým úkolem líp, než kdokoliv jinej ... ()

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si myslela, že ošklivému Largovi lezou kočky do postele jedna za druhou jen kvůli tomu, že má balík peněz. Poté jsem pochopila, v čem tkví jeho kouzlo, ono se v jeho přítomnosti fakt nádherně spí a to i opakovaně. Largo, kdes byl, když jsem měla před zkouškou z matiky a nemohla jsem zabrat? Nejen své nepřátelstvo jsi v téhle své dvouhodinové eskapádě bez námahy porazil. Ty máš jediný štěstí, žes mi dneska alespoň pomohl oprášit tlačítko rychloposuvu. Chce se mi věřit, žes byl poprvé lepší, ale stejně mě znova spíš nečekej, to radši Orgie krevetek (tam se s tím alespoň nepářou hromadou bezvýznamný vaty). ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Pre potreby automobilovej naháňačky bolo použitých a rozbitých 12 vozidiel Mercedes ML a 3 Audi A6. (m.a.t.o.)
  • Film začína tri týždne po udalostiach v Largo Winch (2008). (ČSFD)
  • Natáčalo sa od 18. januára do 12. júna 2010 v Belgicku, Nemecku, Veľkej Británii, Hong Kongu a Thajsku. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama