Reklama

Reklama

Farmář hledá ženu SK

(pořad)
  • Slovensko Farmár hľadá ženu
Reality-TV / Soutěžní
Slovensko, 2010

Režie:

Rado Štefanov

Účinkují:

Aneta Parišková (moderátor)

Podaří se osamělým slovenským farmářům prostřednictvím další řady oblíbené a ve slovenském vydání i peprnější seznamovací show najít životní partnerku? Vyberou si mezi různě starými protějšky tu pravou? Uvidíte ve slovenské reality show. (TV Prima)

Recenze (215)

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Ano, můžete mě odsuzovat, ale já se tímhle pořadem dokonale bavím. Ven krásně vyplouvá naše (respektive jejich) demence, absurdita, naivita a spontánnost .. přesto, všechno jsou to lidi z masa a kostí, vesměs v tomhle pořadu zdárně vybraných farmářských pošuků vs. zoufale vyhlížejících (anti)partnerek, neboť v reálu by si spolu sotva vrzli. Prostě partička magorů přirovnávajících drahé polovičky nejen k řádně vyladěnému motoru traktoru, se kterým by se nejraději pářili. Dokonalá zábava, při které je radost se opíjet (tudíž vžívat se do role obdobných buranů jako v této reality show) a říkat si, že jsou to větší zoufalci než my : ) ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější slovenská romantická komedie natočená podle skutečných událostí. Dramadokument odkrývající pravou tvář námluv bačů (farmářů) hledajících prostřednictvím televizní seznamky děvečky, hospodyně a poslušné ovce. Smršť buranství, demence, vychcanosti a zemědělské romantiky, které nezamaskují ani kovbojské klobouky, ani vypraná kostkovaná flanelka. Ženy prahnoucí po životě na "farmě", jízdě na koních a rose na kolejích a krásném bačovi s velkým statkem. Panoptikum ohyzdných babic, které nemají již co ztratit a vezmou za vděk podivínskými jezeďáky, kteří žijí v neprobádaných oblastech Slovenska. Symfonie hlášek, naivních výroků, milostných vyznání, opileckých blábolů, výmluv, ženské síly a hlouposti, mužské debility a poetiky - to vše geniálně trefně a jízlivě komentované vtipným vypravěčem. Happy end se naštěstí nekoná a konec je smutný, leč poučný - tito jedinci by se neměli seznamovat a nedej bože mít potomky. ()

Reklama

maxxxim odpad!

všechny recenze uživatele

Zo začiatku nehorázny zdroj zábavy resp. výsmechu, ale s postupom času a vyplávaním určitých skutočností na zemský povrch (Where on the earth? Wretch.), len ďalší formát svedčiaci o IQ celého zoskupenia družiaceho sa okolo "zavináčového" O (O ako o alebo Olina a pre súpera vyberám pol kila zemiakov a pašteku). ()

dentalux 

všechny recenze uživatele

Výborný psychický relax pre ťažko duševne pracujúcich ľudí. Vybrané skvosty slovenského národa a ich sebaprezentovanie spojené s humornými situáciami, intrigami, vulgarizmami a hlavne naplnené poriadnym „sedliackym rozumom“ s asistenciou metly ľudstva alkoholu robí z tohto formátu prudké antidepresívum. Ďakujeme:-). ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Ak to budete vnímať ako zoznamovaciu show, kde má farmár nájsť lásku, tak zahučíte do odpadových vôd. Ak to budete vnímať ako cielenú, zámernú demolíciu ľudskej dôstojnosti ľudí, ktorí žiadnu dôstojnosť nemajú, tak sa kvalitne pobavíte. Veľa chlastu, veľa fajčiva, málo zubov, veľa ťažko identifikovateľných myšlienok a nejaký ten pokus o šoust. Slovensko nikdy nebolo tak nefalšované, ako práve tu. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Každý účastník podpísal zmluvu, v ktorej sa televízia JOJ zaviazala zaplatiť 1000 eur po ukončení natáčania, pričom 300 eur dostali hneď na ruku. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama