Reklama

Reklama

Farmář hledá ženu SK

(pořad)
  • Slovensko Farmár hľadá ženu
Reality-TV / Soutěžní
Slovensko, 2010

Režie:

Rado Štefanov

Účinkují:

Aneta Parišková (moderátor)

Podaří se osamělým slovenským farmářům prostřednictvím další řady oblíbené a ve slovenském vydání i peprnější seznamovací show najít životní partnerku? Vyberou si mezi různě starými protějšky tu pravou? Uvidíte ve slovenské reality show. (TV Prima)

Recenze (215)

silvusaak 

všechny recenze uživatele

Nechapu jak nekoho muze zaujmout podobny styl show hleda se lalala, ovsem Slovaci tady ty primitivni reality show posunuli na uplne jiny level. Prvni dil jsem videla ciste nahodne v tv a jelikoz ovladac byl daleko od me ruky, neprepla jsem. O nekolik tydnu pozdeji se situace opakovala uz s trochu ostrejsim scenarem. Opravdu jsem se nekdy nestacila divit. Konec jedne serie jsem se proste musela podivat pac jsem zustala tak fascinovana debilitou ucinkujicich, ktera me naprosto zhypnotizovala, ze jsem se neubranila. Lidska blbost jednoduse dokaze pobavit. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Sjel jsem poctivě všechny díly a musím říct, že je to ten typ pořadu, kde odpad i pět hvězdiček je relevantní hodnocení. Celkový koncept je jak jinak postaven na hlupotě a omezenosti většiny účinkujících, kdo by také dobrovolně chtěl tohle absolvovat? Kvalita nabízeného zboží (farmáři) a kupujících (ženy - dá se to tak vůbec nazvat?) je dost slabá. Z druhé strany, aby šel někdo dobrovolně otročit na statek v dnešní době (?) nemůže být úplně normální. Netragičtější případ je Marián. Zneužitý a zmanipulovaný prosťáček postupem času vyvolával spíše lítost než úsměv. Jeho rodina, televize, vybraná partnerka - všichni v tom hrůzostrašném divadle (včetně jeho) vygenerovali neuvěřitelnou demenci hodnou zapamatování. 40%. Výborný komentář: Karamanlis ()

Reklama

anderson odpad!

všechny recenze uživatele

Kedysi za "totáča" sa tzv. írečité a prostoduché figúrky ponevierali po lokáloch IV. cenovej skupiny a svojimi pestvami bavili ich návštevníkov. Dnes im naše (vraj)najsledovanejšie médiá venujú čo najširší vysielací priestor aby "pobavili a skultúrnili" aj ešte imbecilitou nezasiahnutých jedincov. Nie, nemyslím si, že ľudstvo čaká nejaká IDIOCRACY, skôr mám pocit, že nás postupne ovláda globálna plazivá apokalypsa morálneho a hodnotového rozkladu. Čo si povieme tak o 10 rokov ? Bude sa nám azda cnieť po Mojsejovcoch ? (20.12.2010) ()

Želik 

všechny recenze uživatele

Vždy ma prekvapí, keď sa nájdu ľudia, čo sa prihlásia do podobných projektov. Či už sú to osamelí farmári alebo nádejné farmárky, majú riadnu dávku odvahy, radi sa vidia v telke a svoje určite zohrajú aj peniaze. Ale robiť zo seba blázna pred celým Slovenskom? No neviem, neviem ale zábava je pri tom poriadna. Komentáre Michala Hudáka sú niekedy k pupukaniu. Ak chcela tv joj zábavnú show tak tentoraz jej to vyšlo. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Každý účastník podpísal zmluvu, v ktorej sa televízia JOJ zaviazala zaplatiť 1000 eur po ukončení natáčania, pričom 300 eur dostali hneď na ruku. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama