Reklama

Reklama

Farmář hledá ženu SK

(pořad)
  • Slovensko Farmár hľadá ženu
Reality-TV / Soutěžní
Slovensko, 2010

Režie:

Rado Štefanov

Účinkují:

Aneta Parišková (moderátor)

Podaří se osamělým slovenským farmářům prostřednictvím další řady oblíbené a ve slovenském vydání i peprnější seznamovací show najít životní partnerku? Vyberou si mezi různě starými protějšky tu pravou? Uvidíte ve slovenské reality show. (TV Prima)

Recenze (215)

MichelSmith 

všechny recenze uživatele

Naprostá dokonalosť,všetky vzťahy sú sexuálne napínavo prepletené a ide z nich cítiť úžasný drive a ťah na bránku! Jediná malá ale fakt malá slabina ktorú by som vytíkal tvorcom je,že niektoré príbehy občas popierajú správnu koncepciu chápania reality show a nedostáva sa nám v nich dostačújúcej citovej zafarbenosti viz Douglasove poznámky.... :) ()

plechulka odpad!

všechny recenze uživatele

Mé dcery - SŠ a VŠ studentky - tohle "sjížděly" na internetu (a jak jsem pochopila, tak i dost jejich přátel) a tak dlouho mi o tom vyprávěly, že jsem ty postavičky zatoužila vidět. Shlédla jsem předposlední a poslední díl a veškerý můj - na začátku bezbřehý - údiv nad většinou účinkujících, že toto předvádějí dobrovolně, přebil smutek nad ubohým Marianem (ti, co viděli, vědí). ()

Reklama

Beda 

všechny recenze uživatele

Ošklivý vidlácký křupan, který často působí, že ženu neviděl ani na obrázku, se mezi hromadami hnoje snaží získat lásku. Upřímně nechápu, jak se nějaká žena může do tohoto formátu pořadu vůbec přihlásit, kdo by s těmi "farmáři" chtěl žít?Naprostý odpad, nicméně za Martinku a její rodinu prostě jednu hvězdičku musím dát, to byl neuvěřitelný nářez. ()

radeko 

všechny recenze uživatele

Je to môj jubilejný 1000-ci hodnotený kúsok. A možno aj kvôli tomu mu veľkodušne doprajem plný počet. Na niijakom inom seriáli, filme alebo dokumente som sa vo vysielaní slovenských aj českých TV za posledné roky veru viacej schuti nezasmial. Je na pováženie, či je to mojím vkusom alebo nulabodíkovým trápnym humorom, ktorý mi servírujú médiá v Čechách, na Moravě a na Slovensku tiež. Pri vetách typu: ´´Staré fuchtle, panenské blany hrubé majú jak zváračova fertucha!´´ moje srdiečko predsa nemôže nezaplesať. :) ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Soutěž je celosvětově úspěšná proto, že ani farmáře nesmíme vyčleňovat ze soutěží. I oni potřebují manželky. A je třeba si uvědomit, že jíme, a kde to jídlo vzniká? takže pokud to občas vyjde, tak je tato soutěž velice prospěšná! Sice se nám to asi nezdá, neb jídla je všude dost, takže možná, že zemědělci v CR a na Slovensku nejsou nyní vůbec potřeba, vše se doveze z ciziny. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Každý účastník podpísal zmluvu, v ktorej sa televízia JOJ zaviazala zaplatiť 1000 eur po ukončení natáčania, pričom 300 eur dostali hneď na ruku. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama