Reklama

Reklama

Andyho film

(amatérský film)
Experimentální
Česko, 2009, 43 min

Obsahy(1)

Andy jede s kamarády na chatu, natáčet film... (oficiální text distributora)

Recenze (27)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Autentičtější než Blair Witch a všechny díly Paranormal Activity dohromady. Koncepce výborná (mírně podobný nápad na FF mi nějakou dobu vrtal hlavou a divil jsem se, že někdo něco takovýho už dávno neudělal - a ono jo), realizace maximálně přesvědčivá. Znepokojivé jak Hannekehe Funny Games. Překvapuje mě, že jsem se o jednom z nejzajímavějších found footage filmů posledních let dozvěděl až nyní ... a ještě víc mě překvapuje, že přišel z českých luhů a hájů. ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Jen další důkaz toho, že, až na pár propracovaných a promyšlených výjimek, found footage degraduje film, respektive příběh jako takový. Tohle je prostě nic. Bez příběhu, bez napětí, bez... prostě bez čehokoliv. Pointa je kde? Alespoň trochu, se zavřenýma očima a ohluchlýma ušima se to dá přijmout pouze jako filmařské cvičení, v první třídě. Přitom zpočátku jsem čekal alespoň trochu nápadu, invence, nadšení, jelikož se mi ty lidi jevili docela sympatičtí. Možná asi měli méně fetovat a více se věnovat filmu. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Budu-li mít na paměti, že se jedná o amatérský film, nemám problém ocenit snahu a herecké výkony zúčastněných, no o nějaké přidané hodnotě nebo hodnotné filmařině se mluvit moc nedá. Příběh je absolutně nezdůvodněný a vytržený z bůhví jakého kontextu, FF styl se obecně moc skillem chlubit nemůže, takže aspoň že nějaká ta atmosféra se místy našla, abych nemusel dávat hvězdy jen za českou hororovou produkci ze sorty "aspoň něco". 60% ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tak nám to tu pekne prehypovali, že som od amateráku čakal viac, než mi mohol dať. Verím že takýto dementi existujú, dokonca aj pár poznám a smiať sa na blbostiach, hlavne po všetkých drogách čo požili, to je možné. Ale mne boli tí dementi hrozne nesympatickí a akokoľvek to pri prvej facke vyzeralo dobre, tí dementi mi to skrátka zhnusili a zvyšok stopáže, som už len čakal koniec ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak to Andy dělá, ale jeho herci jsou svým civilním výkonem natolik přesvědčiví, že snad budu pochybovat o tom, jestli tohle všechno nebylo doopravdy. Jenže ona herecká uvěřitelnost není privilegiem pouze tohoto snímku, ale všech Andyho kousků, které jsem měl doposud čest vidět. Ještě jich pár zbývá, takže hurá na ně! 70% ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama