Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hollywoodská hvězda Lara Tyler je v jednom kuse pronásledována paparazzi. K smrti nenávidí hlavně jednoho z nich, který jí svými fotkami a články v novinách zničil svatební obřad. V současné době se chce provdat za anglického spisovatele Jamese Arbera. Jeho romantický román ji naprosto okouzlil a tím pádem svůj obdiv přenesla i na Jamese. Rozhodne se mít svatbu v nádherném středověkém hradě na ostrově Hegg, jak ho popsal James ve svém románu. Lara vůbec netuší, že její nastávající na ostrově nikdy nebyl a popis si zapůjčil z místního, ne příliš dobrého průvodce. Aby se ale mohla v klidu vdát a užít si svůj den bez vtíravé přítomnosti světových médií, najme si pro odpoutání pozornosti místní dívku, která v převleku nevěsty svede lovce ze stopy. Tento odvážný plán se zdá být elegantním řešením, avšak pouze do chvíle, kdy se Katie setká s Jamesem. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že nakolik jsem romantická a dojme mě často i reklama v telce (proto jsem se té bedny zbavila), tak Náhradnice na mě neměla onen účinek. Jistě, jsou tam momenty, kdy se pobavíte, kdy si řeknete, že to byla perla, ale.. těch momentůl je málo na film, který vám má utkvět v mysli aspoň na chvíli. Proč dávám tři hvězdičky- jedna je za ostrov samotný, další dvě si zaslouží jak David Tennant, tak skvělý Dylan Moran (čekala jsem, kdy odněkud vytáhne flašku vína a začne hulit jak v Black Books), naopak jsem se utvrdila v tom, že Alici Eve fakt nemusím. Trochu mě to mrzí, ale kdybych dala za 4*, neměla bych čisté svědomí. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Náhradnici jsem chtěl fandit, vážně moc. Ale všechno je prostě celé takové bez uvěřitelných emocí, moc jednoduché a příliš vyumělkované. Stejně jako ten sádrokartonový hrad. Herecké obsazení je bezkrevné a to i můj oblíbenec Tennant, bohužel. Náhradnice tak končí pouze jako průměrná romantická komedie, která nemá moc čím zaujmout. Maximálně tak dvojicí důchodců kteří nalomí hlavního hrdinu. Předvídatelný konec to nezachrání. ()

Reklama

Prubner 

všechny recenze uživatele

Ne, nefunguje to. Z mnoha důvodů: děj je příliš vykonstruovaný, scénář nevtipný, sbližování hlavní dvojice je odbyto několika málo scénami (takže jim tu lásku nevěříte), režisér všechny zbytečně tlačí do přehnané nadsázky a chemie mezi postavami je nulová. Kelly se sice snaží (někdy až moc), ale sama to neutáhne. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Naprosto objektivně uznávám, že tohle není žádný originální majstrštyk, ale pro jednou jsem se zase nechala ovlivnit svými sympatiemi k hercům ( i když takový Dylan Moran je tu dost trestuhodně nevyužitý ), krásnou skotskou krajinou a mým oblíbeným britským humorem. Hádky hlavní dvojice jsou zábavné a vtipné, navíc Tennantův skotský akcent mě baví jako vždy. Horší už je to se scénářem, který nepůsobí zrovna sevřeným dojmem a taky chápu, že pro některé lidi zvyklé hlavně na hollywoodskou produkci může být film trochu nudný a málo atraktivní, ale já mám malé komorní britské snímky v oblibě, takže si tuto romantickou komedii pustím zas někdy klidně znovu. ()

SHA 

všechny recenze uživatele

No, dobře, žádný zázrak to není. Ale moje očekávání to naplnilo bezesporu - Tennant je okouzlující, jak to jen on umí (vlastně jsem ho ještě neviděla ani hrát špatně, ani nebýt okouzlujícím), je to taková romanťárna, prvoplánová, ale ne tak prvoplánová jako jiné romatnické komedie. Velmi dobrý humor a skotská angličtina jsou třešničkou na dortu... Naprosto vystihující všechny ženy je Katie, která po tom, co je zachráněná před utopením, místo poděkování nebo něčeho podobně běžného vyhrkne - "Prosím tě, nedívej se mi na nohy" :-D ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se od 27. června do 31. července 2010 na ostrově Man, v Glasgow, na zámku Caerlaverock v Dumfries a u jezera Loch Fyne. (Zix.)
  • V 35. minutě je zmíněn anglický teoretický fyzik Stephen Hawking, ve 45. minutě literární postava Tarzan a v čase 01:02:00 literární postava Popelka. (Zix.)

Reklama

Reklama