Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro History Channel trochu netypická reality show. Starožitnictví Gold & Silver Pawn Shop v Las Vegas je rodinný byznys založený Richardem “The Old Man” Harrisonem v roce 1988. Spoluzakladem (a nynějším bossem) je jeho syn Rick Harrison. Dalé učinkují Rickův syn (a pravděbodobně budoucí boss) Corey “Big Hoss” Harrison a Coreyho kamarád Austin “Chumlee” Russell. Seriál zobrazuje vyjednávání s prodejci, popis a historii nejrůznějších předmětů od kapesních hodinek přes auta a motorky, které se lidé snaží prodat nebo dát do zástavy. Diváka překvapí velké množství netypických věcí ze všech možných kategorií. Na pozadí do seriálu zasahují shody, neshody a konflikty mezi Richardem, Rickem, Coreym a Austinem. (Mikule)

(více)

Recenze (140)

Drnqonovic 

všechny recenze uživatele

,,Tenhle obraz jsem kdysi koupila za 3500. Znalec to ocenil na 4000-6000, tenhle tlustej plešoun mi za něj nabídl 2000, tak to beru.'' Občas mě fascinuje, jak velkohubí někteří jedinci jsou a pak to tady u pánů Špeka a Vyžrance střelí za zlomek ceny. A ještě na kameru! Já chápu, že zisk je třeba mít, ale přímo do očí jim blábolit něco o poklesu ceny a vyplácet lidem v nouzi za jejich poklady směšný částky... Nevim. Na druhou stranu, nikdo ty lidi nenutí to tam prodávat, tak proč nevyužít situace, že? Jsem z toho volaký zmatený... Ale jednou za čas se mrknu, člověk se aspoň dozví, co nemá dělat. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Spíš než ti „vořeši“ co v této show účinkují a jsou považováni za hvězdy, mě tento pořad zaujal nabídkou jednotlivých předmětů, které chtěli lidi prodat. Ve většině případů šlo totiž opravdu o zajímavé kousky a mnohdy jsem nechápal, proč to prodali i dost pod cenou. Jasně jelo se podle nějakého scénáře a někdo mohl být v opravdu svízelné situaci, ale…U Chumleeho mi bylo hned jasné, že musel jet těžce na drogách, protože takovou „kreaturu“ prostě nevymyslíš… ()

Reklama

Drozdo57 odpad!

všechny recenze uživatele

Vypatlaný zákazník: "Chcem predať tento Gibson Les Paul z roku 1958. Mám ho po dedovi." Chumaj za pokladňou:"Je naozaj z 1958? Potrebujem názor odborníka." Odborník: "Je to naozaj Gibson Les Paul z roku 1958. Je v pôvodnom stave a s minimom chýb. Cena môže byť okolo 2500 dolárov." Chumaj za pokladňou: "Dám Vám za neho 1200 dolárov a to už preháňam!" A ja kričím na telku: "Predaj to na Ebay! Predaj to kurva na Ebay!!!" Vypatlaný zákazník: "Beriem!" Buď je to solídna prehliadka miestnych idiotov, alebo je to nahrané. Tak alebo tak je to tragické a nikto by sa na to nemal pozerať. ()

Macamica 

všechny recenze uživatele

Zastavárna, která si hraje i seriózní odhad všeho možného - na druhou stranu právě to přizývání různých znalců mě na tom baví nejvíc, sice někdy plácají úplně o něčem jiném, než mají v ruce, aby zakryli, že si vlastně s tím daným předmětem až tak moc rady neví, ale ve většině případů se něco zajímavého dovím.. a krom toho mě baví i linka toho rodinného podniku a 3 generací, které mají na různé věci různé pohledy :-) Čas od času se ráda dívám a pak čekám, až třeba za rok natočí zas něco nového, protože jinak člověk ty díly umí skoro zpaměti. ()

Andrmen221 odpad!

všechny recenze uživatele

Asi to tu schytám trochu hejtu, ale upřímně mě tohle vůbec neoslovilo. Je zajímavé vidět některé předměty historie, sběratelské apod. Samotné vyjednávání/smlouvání o cenu působí komicky. Opravdu nechápu tu samotnou atraktivitu samotného principu. V komentářích jsem četl něco o získání zajímavých informací, což je asi pravda, ale asi bych doporučoval nějaké dokumenty, články apod. Protože kolikrát nemůžete s jistotou říctm jestli jsou artefakty pravé. Zároveň jsem si na YT našel top pět předmětů a ani jeden nekoupil. Asi moc ve vatě nejsou a to jejich smlouvání je opravdu směšné... ()

Galerie (106)

Zajímavosti (34)

  • Rick Harrison ve své autobiografii uvedl, že důvod, proč diváci vidí více návštěvníků své věci prodávat, než zastavovat, je ten, že druzí jmenovaní si často nepřejí být ve vysílání. (oje)
  • Druhé jméno Ricka Harrisona je Kevin, druhé jméno jeho otce Richarda Harrisona je Benjamin. (rafix)
  • V některých dílech se objevila slečna Olivia Black, do které se zakoukal Chumllee. Když později vyšlo najevo, že existují její nahé snímky, společnost History ji stáhla z vysílání. (Tonula)

Reklama

Reklama