Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro History Channel trochu netypická reality show. Starožitnictví Gold & Silver Pawn Shop v Las Vegas je rodinný byznys založený Richardem “The Old Man” Harrisonem v roce 1988. Spoluzakladem (a nynějším bossem) je jeho syn Rick Harrison. Dalé učinkují Rickův syn (a pravděbodobně budoucí boss) Corey “Big Hoss” Harrison a Coreyho kamarád Austin “Chumlee” Russell. Seriál zobrazuje vyjednávání s prodejci, popis a historii nejrůznějších předmětů od kapesních hodinek přes auta a motorky, které se lidé snaží prodat nebo dát do zástavy. Diváka překvapí velké množství netypických věcí ze všech možných kategorií. Na pozadí do seriálu zasahují shody, neshody a konflikty mezi Richardem, Rickem, Coreym a Austinem. (Mikule)

(více)

Recenze (140)

muti 

všechny recenze uživatele

pohlad do americkej zalozne ktoru vlastni jedna podarena rodinka. vykupuju starozitnosti, ktore posuvaju dalej zberatelom. na kazdom trejde maju minimalne tak 70% zarobku (ako pise kulyk, mozte to byt az 100 nasobok) a miestami sa vobec nehanbia osmeknut nic netusiacich predajcov. ma to tak 15000, ponukam vam 1000, viac nie. okay... takze ak mate zaujem o starozitnosti a chcete vidiet ako vyzera americky biznys v praxy. inac co ma torchu stve je ze zakaznici chodia do zalozne a tvaria sa ze tym pawn stars nieco dlzia. scenario je rovnake - viete, to nie je artikel co sa dobre predava, moze nam to tu trcat roky, kazda vasa prva ponuka je uplne mimo a nasa protiponuka bude 15% z vasej prvej ceny. okradacka po americky, nic viac... jediny bonus je ze vam k zaujimavym veciam povedia nieco z historie. ()

Uesbe 

všechny recenze uživatele

Vážení súdruhovia, Rick je na americké pomery férový obchodník, platí dane a zamestnáva dokopy 30 ľudí. Navyše, doteraz ešte nezabil Chumleeho, a to je samo osebe na nobelovku za mier. Pokiaľ občas počúvate tých zákazníkov, oni doslova rozpredávajú rodinné striebro za pár hodín zábavy v kasíne..... ()

Reklama

ing.man 

všechny recenze uživatele

Mě to baví. Když jsem se přestěhoval do velkého města často jsem zastavárny a vetešnictví navštěvoval. Nevěřím v autenticitu pořadu jako takovou, myslím, že režisér hodně zasahuje do "vztahů" a povzbuzuje např. Chumleeho aby byl větším pitomcem atd. Každopádně sledování je pro mě skvělý relax a to mi stačí. ()

knihovna 

všechny recenze uživatele

Solidní zábavička na které mě baví i to, že se dozvím věci, které jsem nevěděl. Například, že v době George Washingtona nebyla růžová barva považována za ženskou barvu, že Benjamin Franklin byl tiskař a vydavatel atd. Že to je z části nahrané mi nevadí. A že se tady jistí "intelektuálové" ohání pokleslostí této činnosti svědčí o jejich chabé znalosti lidských dějin. Obchod, výměna či zastavování zboží je staré jak lidstvo samo. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Dabing, který má v češtině Austin, je naprosto dokonalej a z celého pořadu patří k nejvtipnějším věcem. V každé partě totiž musí být nějakej idiot, který se stará o pobavení všech ostatních. Ono se to nezdá, ale čas od času se můžeme něco přiučit, neboť nám je i vysvětleno, k čemu daná položka sloužila a podobně. 7/10 ()

Galerie (106)

Zajímavosti (34)

  • Rick Harrison prozradil, že nejpodivnějším předmětem, který kdy vykoupil, bylo 200 let staré ručně malované japonské porno. V prodejně vystavené není, Rick se bál reakce jeho matky. (DexMASTER094)
  • Zastavárna má celkem 30 zaměstnanců a podle jejich slov je denně obchodem zakoupeno okolo 300 předmětů. (oje)
  • Pro potřeby natáčení byla část prodejny oddělena, aby do ní neměli přístup turisté. Vše probíhá u jiné pokladny, než kterou lze vidět v pořadu. Turisté alespoň tuto část prodejny fotografovali, a proto lze na pokladně vidět pásku "nefotit tímto směrem". (DexMASTER094)

Reklama

Reklama