Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro History Channel trochu netypická reality show. Starožitnictví Gold & Silver Pawn Shop v Las Vegas je rodinný byznys založený Richardem “The Old Man” Harrisonem v roce 1988. Spoluzakladem (a nynějším bossem) je jeho syn Rick Harrison. Dalé učinkují Rickův syn (a pravděbodobně budoucí boss) Corey “Big Hoss” Harrison a Coreyho kamarád Austin “Chumlee” Russell. Seriál zobrazuje vyjednávání s prodejci, popis a historii nejrůznějších předmětů od kapesních hodinek přes auta a motorky, které se lidé snaží prodat nebo dát do zástavy. Diváka překvapí velké množství netypických věcí ze všech možných kategorií. Na pozadí do seriálu zasahují shody, neshody a konflikty mezi Richardem, Rickem, Coreym a Austinem. (Mikule)

(více)

Recenze (140)

Uesbe 

všechny recenze uživatele

Vážení súdruhovia, Rick je na americké pomery férový obchodník, platí dane a zamestnáva dokopy 30 ľudí. Navyše, doteraz ešte nezabil Chumleeho, a to je samo osebe na nobelovku za mier. Pokiaľ občas počúvate tých zákazníkov, oni doslova rozpredávajú rodinné striebro za pár hodín zábavy v kasíne..... ()

Tonula 

všechny recenze uživatele

Zábavný pohled na jednání v zastavárně. Divák může podlehnout dojmu, že jsou vlastně všichni spokojeni, ale skutečnost může být trochu jiná. Podle toho, co si může člověk vyhledat na i-netu, je realita jiná a hodně se liší od seriálu. Flákač Čamlí je sympatickým zpestřením seriálu, ale zajímaví jsou i děda a syn Harrisonovi. Děda věčně zaspává za počítačem v kanclu nebo si tam hraje solitaire, Rick je zkušeným zastavárníkem, který skoro o všem něco ví a pokud neví, tak zná někoho, kdo poradí. Holt Las Vegas je velké město plné odborníků na kdeco. Kdyby to bylo jen dokumentárním zachycením nějakého děje, dal bych 5 hvězd, ale protože je to vlastně nahrané, stačí 4* ()

Reklama

ing.man 

všechny recenze uživatele

Mě to baví. Když jsem se přestěhoval do velkého města často jsem zastavárny a vetešnictví navštěvoval. Nevěřím v autenticitu pořadu jako takovou, myslím, že režisér hodně zasahuje do "vztahů" a povzbuzuje např. Chumleeho aby byl větším pitomcem atd. Každopádně sledování je pro mě skvělý relax a to mi stačí. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Naprostá paráda! Kdo neviděl, tak fakt o dost přišel. Uznávám, že nelze "sjet" vícero dílů po sobě, ALE když tohle objevíte, tak se toho nemůžete nabažit. Úžasné osazenstvo zastavárny ve Vegas - že by přeci jen moje první návštěva nemířila do casina ?:)... Jednotlivé "příběhy" ze zastavárny jsou úžasné, ač už je k nim povolán nějaký odborník, či to jen tak Rick sype z rukávu. Co pořad trošku sráží je "děj" uvnitř zastavárny, na druhou stranu je právě tohle někdy to co epizodu povznese zase výše, je co se děje out of pawn shop... Nikdy nezapomenu na Krabičku na doutníky, co patřila JFK. Nejlepší pořad, co NOVA dovolila vysílat(?)! ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Když to porovnám s mistry aukce, či válkou skladů tak tohle je daleko lepší. Moderátoři jsou sympaťáci, co byl největší kámen úrazu v mistrech aukcí - nějaká autentičnost, v tomto pořadu odpadá, už jenom z důvodu, že občas je člověk poslán do řitě s padělkem, dále je prostě daleko uvěřitelnější, že lidi někde na půdě schovávají skutečné poklady, které jednou za čas přinesou do zastávarny.. Občas je to i docela poučné. Není to takový typ pořadu, které bych hledal někde na netu, stahoval si je a pouštěl si je, každopádně když to běží v TV tak se na něj podívám. 75% ()

Galerie (106)

Zajímavosti (34)

  • Druhé jméno Ricka Harrisona je Kevin, druhé jméno jeho otce Richarda Harrisona je Benjamin. (rafix)
  • Ve 24. epizodě 13. série s názvem Killer Pawn vykoupili v zastavárně plakát, který namaloval Ben Shahn – „This is Nazi Brutality“, znázorňující hrůzy 2. světové války a obsahuje text, který popisuje masakr v Lidicích v tehdejším Československu. (Illuminare)
  • Jmění Ricka Harrisona činí 5 milionů amerických dolarů, Corey disponuje částkou 1,3 milion, Richard Harrison vlastní jmění v hodnotě 3 milionů a Austin Chumlee Russell má 600 tisíc dolarů a za jednu epizodu inkasuje 25 tisíc amerických dolarů. (rafix)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno