Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Nečekaně originální a vtipná komedie. Sice celé její kouzlo spočívá v Vladimírem Čechem skvěle nadabovaném dokumentárním komentáři odehrávajících se situací a několika krátkým scénám s atletickými spermiemi, což ale bohatě stačí. Na Carmen se kouká hezky, ačkoli jako romantická hrdinka se nehodí – působí to asi tak, jako kdyby v Samotáři ze Seattlu místo Meg Ryan hrála Pamela Anderson! Člověk si jí představí v posteli, ale mít s ní vztah? Hlavní hrdina je správnej sympatickej pošuk! Je to vtipné, není to nechutné, je to skvělá oddechovka! ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Carmen Electra je vážně... hrozná. Silikonové bábovky na hrudi dokáží někoho vzrušit? O tom by se měl natočit dokument. Zbytek hereckého ansámblu je potom stejně marný a je opravdu velká škoda, že zajímavý námět přírodopisného filmu o rozmnožování lidí z pohledu mimozemšťanů je takto zabit (co si budeme vykládat, kdyby nebylo komentáře, vtipně mylných interpretací a sperminátora, byla by to děsná a nevtipná shitna). Má očekávání byla vzhledem ke zdejšímu vysokému hodnocení asi příliš velká. 40% ()

Reklama

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Ako obyčajná romantická komédia by tento snímok nebol ničím, len ďalším tuctovým produktom Hollywoodu. Originálny komentár však našťastie spravil svoje a Sexuálne praktiky pozemšťanov sú tak veľmi vtipnou záležitosťou, ktorá splní svoj primárny (a pravdepodobne jediný) účel - pobaviť. A dokonca mi nevadil ani (v tomto prípade veľmi vydarený český) dabing. ()

Rousse 

všechny recenze uživatele

Samotný příběh by byl naprosto tuctový, ale naštěstí nějakou chytrou hlavu při psaní scénáře napadlo, šoupnout tam vypravěče, pro kterého zde v českých končinách vybrali ten nejlepší hlas, jaký mohli - Vladimíra Čecha. Ten to o hvězdu pozvedl...Jinak ale komedie to je teda solidní. Bylo mi teda hodně líto spermií, kterým tam furt stavěli nějakýho Sperminátora:-)) Ale celkově postřehy ze soužití mužů a žen byly vážně hodně trefné:-) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Myšlienka filmu je za sto bodov. Inovácia ako sa patrí, sprievodný komentár filmu je jeho najväčším kladom. Spočiatku sú poznámky rozprávača k neuvereniu vtipné a ja som len čakal, kedy sa to zlomí a bude sa to opakovať dookola. Abugov ma ale vyviedol z omylu a pointa vtipov sa stlmila len nepatrne. Uznajte: "Bytosti v tejto hemisfére planéty trávia väčšinu času hrou vo veľkých oceľových chatrčiach, ktoré si sami postavili. Samček nazýva svoju hru účtovníctvom". Tak k tomu nie je čo dodať! Vec ako herci tu idú mierne bokom. 80%. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama