Reklama

Reklama

Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky Anne (Demi Moore) a její dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Seriál Hanny Montany nie je pre mňa, tak som chcel aspoň takto vo filme vidieť, čo dokáže Miley Cyrus, keď už dospela a snáď aj vyrástla z puberty. Demi Moore tiež zabrala a aj z takéhoto slaboduchého námetu vytiahli celkom pozerateľnú komédiu. Možno aj drámu o vzťahoch medzi rodičmi a deťmi, hlavne medzi matkou a dcérou s otvorenou komunikáciou, kde sa pri spoločnom kúpaní rieši aj vyholenie prirodzenia a či je to v jej veku už vhodné alebo nie. Ak niečo vhodné nie je, tak nasleduje zákaz mobilu a počítača, čo je horšie než akýkoľvek telesný trest. Európania dostali na pobavenie epizódu z Paríža, ktorý je vykreslený snáď horšie ako býva Slovensko v amerických filmoch, a nemajú tam mobily ani internet a jedávajú nie slimáky, ale ešte bizarnejšie pochúťky. Hodnotenie, ako vždy, nie je za objektívne kvality filmu, ale za moje pobavenie. –––– Lol, jsi v poho? ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Naprostá teenager klasika. Začne to vztahem s kamarádem, přijde hádka, usmíření a happyend. Nic novýho, ale takle se to hodnotit nedá, prostě moc novýho toho ani vymyslet nejde. Takže se to musí brát z hlediska provedení, obsazení atd... Miley je sympaťanda, její kamarádky vypadaly taky k světu. Ten její gejík věřím, že taky oslovil holčičí stranu. A celkově to mezi nima všema včetně mamky, taťky a babči fungovalo....průměr, u kterýho se člověk nenudí. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Příjemné spojení Cyrus x Moore mi dávalo dojem, že tyhle dvě by opravdu spolu mohly mít příbuzenský vztah :) Americké úsměvy všude kam se podíváš, klasická klišé, Amerika na každém rohu... Ale když jsem tento film zapla s tímto očekávání - nic mě už nepřekvapilo :) I když vlastně - jedno klišé bylo opomenuto - neodehrávalo se to v New Yorku ;) ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Je to až příliš sladké a hrajou tam samé buzničky a k*rvičky hollywoodu. Jenže mě se to tolik líbilo. Nezobrazuje se v hodnocení závist? Film nepřináší nic nového, ale také na něm není vyloženě nic špatně. Přiznám se ovšem, že jsem neviděl předešlé díla, z kterých to čerpá, a možná je vidět, tak bych tomu plnou palbu nedal. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Stejná režisérka, stejné postavy, stejné dialogy, ale američtina místo francouzštiny, aby vypasení dyslektici nespálili příliš kalorií kroucením krků při čtení titulků. Jediné pozitivum oproti originálu spatřuji v tom, že sexuchtivá mládež tentokrát na hlavách nosí relativně normální účesy místo půlmetrových kaktusů, ale ani tak jsem stejný film s dokonaleji oduhrovanou mládeží nedokázal dokoukat do konce. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (19)

  • Príbeh sa odohráva v Chicagu, no nakrúcalo sa v Detroite. V jednom zábere je jasne vidieť Renaissance Center (RenCen), čo je skupina siedmych mrakodrapov v Detroite. (katherine.)
  • Natáčení probíhalo v Chicagu a Paříži od 20.7 do 9.2010. (ČSFD)
  • Počas prehliadky obchodu s hudobnými nástrojmi v Paríži je pri gitare ceduľa s nápisom No Stairway to Heaven, čiže sa nesmie hrať pieseň hardrockovej formácie Led Zeppelin a zároveň najhranejší gitarový riff všetkých čias. Veľké množstvo hudobníkov si pri výbere gitary skúša práve tento riff. (mackyns)

Reklama

Reklama