Reklama

Reklama

Tajemství starého hotelu

  • USA The Innkeepers (více)
Trailer 1

Claire (Sara Paxton) a Luke (Pat Healy) jsou posledními zbývajícími zaměstnanci v hotelu Yankee Pedlar Inn, který má být po více než 100 letech fungování uzavřen. V minulosti se tu odehrála děsivá vražda dívky, jejíž tělo bylo poté ponecháno po tři dny ve sklepení, aby na hrozný čin nikdo nepřišel. Hotel získává pověst nejstrašidelnějšího hotelu Nové Anglie. Claire a Luke jsou určeni k tomu, aby odhalili tajemství hotelu a potvrdili tak jeho temnou pověst. Do hotelu přicházejí poslední hosté a vše se zatím zdá být normální. Luke na své internetové stránce popisuje podivné události v hotelu. Mladé Claire vypráví o tom, jak v hotelu uviděl ducha zavražděné dívky a během nocí proto nahrává zvuky v domě. O nahrávání se střídá s Claire, která jako první narazí na divné zvuky a události. Jejich pátrání je usilovnější a nebezpečnější. Zjišťují, že klíč ke všemu je ve sklepení hotelu. Když se rozhodnou navštívit jeho temné chodby, zjišťují, že tak neměli raději nikdy učinit. (Beastmaster4)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (275)

Genero 

všechny recenze uživatele

Vítejte na další hrůzyplné expedici za duchovními bytostmi s naším pojízdným spiritistickým svatostánkem Generova Kreativní Indulona Bubu Show. Mé jméno je Chuj deGenero a budu dnes vaším průvodcem po záhrobním světě. Doufám, že si na základě doporučení v letáčku vzali všichni hororoví experti náhradní spodní prádlo a ti ostatní dobrou knihu. Stojíme před rozkošným hotýlkem Yankee Pedlar Inn a navštívíme jeho mrzuté a neklidné mrtvé osazenstvo. Prosím nešpitejte, nehihnějte se, kdo by se nudil a neměl o výklad zájem, může kouřit nebo sledovat na recepci pornografické filmy. Jste připraveni se bát?! Ano?! Takže zbytek výkladu spoj, Lery! Nyní pro ukázku řekneme této blbé blondýně: Nechoď do sklepa, je tam příšerný duch nahého dědka, roztrhá tě na kusy. Sledujte její zajímavou, ale přiznejme nikterak překvapivou reakci: bere klíč a do ruky baterku a kráčí, no ano, přesně jak jsem předpokládal, po schodech dolů a všimněte si, už jí naháč honí a holka piští, sere hrůzou a je po ní veta. Děsivé, že? Můžeme se tedy pomalu vrátit k autobusu, dáme si krátkou přestávku na občerstvení a počkáme na Jakuba, až se přebalí. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Uživatel J*A*S*M má naprostou pravdu! Je to hovno s velkým H. A není to pro každého. Pokud vám tedy nejde mráz po zádech z toho, když devadesát pět minut ze stominutové stopáže sedí nějaká infantilní kravka s obrýleným geekem v recepci opuštěného hotelu a vedou hrůzostrašné dialogy, nebudou vaše hemeroidy vědět, co dělat roupama. Ale teď vážně a nabubřele! Obdivuji na Westovi, jak famózně zvládl dodržet intence žánru. Otázkou je ale jakého! Pustím li svou famózní mysl naprudko z řetězu a nechám li ji vytříbeně zformulovat jeden z tolik obdivovaných a respektovaných názorů, dojdu k neoddiskutovatelnému závěru, že jde skutečně o horor! A to naprosto příšerný a děsivý! Takových sto zabijáckých minut vražedné nudy se totiž jen tak nevidí. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak zase nic. Člověk se zase jednou těší, že by mohl dostat horor "jako ze starý školy", ale místo toho dostane totální nudu, ve který se za celou dobu skoro nic nestane. Režisér Ti West se sice chvilkama docela snaží a ta oldschool atmosféra i chvilkama je cítit, jenže z tohodle scénáře by neudělal strašidelnou podívanou ani Del Toro. Zde je strašidelných scén opravdu poskrovnu a většinu času sledujeme, jak dvě nesympatické postavy jen tak bloudí po prázdném hotelu a střídavě se nudí, baví a občas bojí. Navíc to celý směřuje odnikud nikam, protože se člověk ani nedozví těch pár věcí, co by chtěl vědět. Prostě totální nuda a promarněnej potenciál. Sara Paxton už se pomalu stává synonymem pro podprůměrný horor. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Na tenhle horor jsem čekal hodně dlouho a nakonec se čekání vyplatilo. Tenhle film má všechno co bych od takovýhleho hororu očekával. Dusnou atmosféru která se dá krájet. Opuštěnej hotel neměl chybu a běhl z ní mráz po zádech. Lekacích scén nebylo mnoho ale když už tak jsem se nemile leknul, k tomu dopomohla herečka hrající O´Malleyovou, která byla fakt strašidelná. Herci byly sympatičtí Paxtonová hrála přirozeně a Healy byl zábavnej. Parádní film kterej nenudí. Jen škoda že konec je takovej uspěchanej, a působí totálně jinak než celej zbytek filmu. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

V prvom rade nechápem súčasný hype okolo ducharín. Ten žáner je ešte viac dead ako jeho hlavní hrdinovia. Trieskanie dverí a múka na ksichte mi strašidelné neprídu. Ti West je zaujímavý štylista. V geniálnom House of the Devil ma prekvapivo bavila aj tá úmyselná "nuda", no tu je to úplne neznesiteľné. Tých 101 minút pôsobí dojmom štyroch hodín. Celé scény by mohli ísť cez fast forward a i tak by to bolo hrozne nudné. Najhoršie je, že film ani nemá nejakú poriadnu zápletku. Na konci to speje k pointe, ktorá by zvrátila dovtedajší priebeh, no nič také sa nestane. Koniec-nekoniec úplne vyšumí do prázdna. Rutina. Nuda. Nezáujem. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Film bol natáčaný v skutočnom hoteli Yankee Pedlar Inn v Torringtone, Connecticut. Natáčalo sa 17 dní. (beso74)

Reklama

Reklama