Reklama

Reklama

Legendární boxer Roberto Duran neměl právě jednoduché začátky. Pocházel z chudé rodiny a protloukal se, jak se dalo. Vše se změnilo v okamžiku, kdy ho začal trénovat věhlasný trenér Ray Arcel, a první úspěchy na sebe nenechaly dlouho čekat... (TV Prima)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (33)

malylada 

všechny recenze uživatele

V poslední době se roztrhl pytel s boxerskými dramaty. Příběh opět mapuje jednoho z šampionů v boxu Roberta Durana, jeho problematickou morálku, trnitou životní cestu za úspěchem a klíčové momenty v kariéře. V podstatě není příliš, co snímku vytknout, podařené obsazení a skvělá výprava. Nicméně pokud bych měl sáhnout po této látce nebo srovnávat s kousky Rockyho, Ali, Boj a podobně, asi bych si vybral je. Přece jen příběhu chybí ty emoce, které sportovní dramata potřebují a samotný osud boxera není tak vyhrocený a zajímavý. Ani ringové scény nepředčí zmiňované kousky a mnohdy mi připadal střih stejný. Možná zbytečný životopis, který zapadne mezi boxerskými filmy v zapomnění.......6/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to boxerský film, tak budu trochu hodný, ale přece jen je to spíše průměrné, než jakékoli jiné. Roberto Durán je určitě zajímavou postavou, ale v tomhle podání vypadá jednoduše jako zlobivé dítě, které se napravilo, nebo spíš které mělo svoje problémy a vyřešilo si je. Robert De Niro fajn, ale jinak nikdo moc neexceluje. ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Naprosto tuctové boxerské drama bez většího nápadu. Hands of Stone mění jednoho z velikánu boxu v nezajímavého rozmazleného fracka, který vám bude po dobu dvou hodin v kině úplně volný. Po všech ohledech průměrný film, který se k velikánům žánru ani zdaleka nepřiblížil. A nezachránil to ani znuděný Robert DeNiro. [55%] ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Nemusím byť majster sveta. Ale musím zápasiť.“ 40%? 60% Niečo medzi. Vlastne ani poriadne neviem, prečo som si to pozrel, veď boxerské drámy, česť výnimkám (nazdar Rocky), nijako extra v láske nemám. No nakoniec ma to celkom bavilo. Bolo to dosť dlhé, ale zároveň to obsahovalo vcelku zaujímavý politický presah, Édgarovi Ramírezovi sa dali držať palce (hoci občas to bol poriadny kretén so samo deštrukčnými sklonmi, ale nakoniec, zdá sa, našiel tú správnu cestu životom) a dokonca aj Robert De Niro (ktorý je v posledných rokoch synonymom pre unudenú rutinu) sa mi páčil. A aj John Turturro ako mega-mafián v tri a pol scénkach. Boxerské scény hodnotím ako priemer a v dialógových scénach to občas strácalo šťavu, ale inak ma to ako celok bavilo. A na konci jemne dojalo. Jemne. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Takové nic proti ničemu. Hands Of Stone je rutinní boxerské drama, které v sobě míchá osvědčené žánrové značky, aniž by přineslo něco nového. Na druhou stranu je potřeba ocenit, že je to zručně natočené a solidně zahrané, ačkoliv Durán je tu v Ramírezově podání docela dost na pěst. Koukat se na to dá, ale kdyby se ty finance vrazily do nějakého filmu pojednávajícím o nepokojích kolem Panamského průplavu, bylo by to asi lepší. 55% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Jedním z nejkontroverznějších momentů v historii boxu je odvetný zápas mezi Roberto Duránem a Sugar Ray Leonardem. V 8. kole se z ničeho nic otočil Roberto na ringového rozhodčí a pronesl památnou větu "No más" v překladu "už ne". Zápas (který vstoupil do historie jako "No más fight") byl tak ukončen technickým KO a Roberto ztratil svůj mistrovský pás organizace WBC ve welterové váze. Po zápase zdůvodňoval svůj naprosto překvapivý krok žaludečními problémy spojenými s rychlým nabráním hmotnosti. (dickens)

Reklama

Reklama