Reklama

Reklama

Legendární boxer Roberto Duran neměl právě jednoduché začátky. Pocházel z chudé rodiny a protloukal se, jak se dalo. Vše se změnilo v okamžiku, kdy ho začal trénovat věhlasný trenér Ray Arcel, a první úspěchy na sebe nenechaly dlouho čekat... (TV Prima)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (33)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Naprosto tuctové boxerské drama bez většího nápadu. Hands of Stone mění jednoho z velikánu boxu v nezajímavého rozmazleného fracka, který vám bude po dobu dvou hodin v kině úplně volný. Po všech ohledech průměrný film, který se k velikánům žánru ani zdaleka nepřiblížil. A nezachránil to ani znuděný Robert DeNiro. [55%] ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Boxerské filmy mám moc ráda. Box jako rakový ale už nemusím, rozhodně se na to nedívám v televizi, je to na mě moc surové a agresivní. Jako filmové téma mi to ale nevadí, zřejmě mám pocit, že se protagonisté opravdu nezraní a neublíží si. Hands of stone je fajn boxerské drama, ale hodně průměrné. Viděla jsem daleko lepší boxerské filmy. Tomuhle velí skvělé obsazení včetně Roberta De Nira a Edgara Ramireze. Obsazení je opravdu na jedničku, příběh už tolik ne. Místy je to hodně utahané, možná až zbytečně moc dlouhé. ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

V poslední době se roztrhl pytel s boxerskými dramaty. Příběh opět mapuje jednoho z šampionů v boxu Roberta Durana, jeho problematickou morálku, trnitou životní cestu za úspěchem a klíčové momenty v kariéře. V podstatě není příliš, co snímku vytknout, podařené obsazení a skvělá výprava. Nicméně pokud bych měl sáhnout po této látce nebo srovnávat s kousky Rockyho, Ali, Boj a podobně, asi bych si vybral je. Přece jen příběhu chybí ty emoce, které sportovní dramata potřebují a samotný osud boxera není tak vyhrocený a zajímavý. Ani ringové scény nepředčí zmiňované kousky a mnohdy mi připadal střih stejný. Možná zbytečný životopis, který zapadne mezi boxerskými filmy v zapomnění.......6/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to boxerský film, tak budu trochu hodný, ale přece jen je to spíše průměrné, než jakékoli jiné. Roberto Durán je určitě zajímavou postavou, ale v tomhle podání vypadá jednoduše jako zlobivé dítě, které se napravilo, nebo spíš které mělo svoje problémy a vyřešilo si je. Robert De Niro fajn, ale jinak nikdo moc neexceluje. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Viac zivotopisny film ako boxersky, kedze boxerske zapasy su dost fadne natocene a film sa viac venuje sukromnemu zivotu Roberta Durana. Duran vo filme pôsobi ako nesympaticky tupec, ktoremu to nahodou dobre boxovalo. Jeho pribeh nepôsobi ani prilis zaujimavo. Pochadzal s chudobnych pomerov a postupne sa vypracoval hore. Tato cast je podana prilis pohodovo. Kriza, ktora pride v druhej tretine nie je nejak extra drsna. Proste mal v tej chvili vsetkeho po krk a tak to vzdal. Chvilu sa lutoval a znova sa dostal na vrchol. V realy mozno prezil drsnejsie veci, ale vo filme to pôsobi dost obycajne. Herecke obsadenie dopadlo dobre. Nesympatickeho Durana si zahral nesympaticky Ramirez, takze tentokrat som ho bol schopny akotak akceptovat. Ovela viac ma bavil pribeh jeho trenera v podani De Nira, ktory tu ma co hrat a predvadza, ze este nepatri do stareho zeleza. Az mi bolo trochu luto, ze nehra trenera nejakeho zaujimavejsieho boxera. Alebo este lepsie by bolo, keby bol film hlavne o nom. Za neho davam 2* a tretiu davam za nadhernu Ana de Armas, ktora sa znova predvedie hore bez, co som ocenil v pozore so vsetkymi mojimi údmi. Vzhladom na to, ze nemusim filmy o boxeroch, tak som sa bavil viac ako som cakal. 5/10. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Roberto Durán a Sugar Ray Leonard patřili do tzv. "Skvělé čtyřky" spolu s Thomasem Hearnsem a Marvinem Haglerem. Všichni tito boxeři spolu v průběhu 80. let boxovali a zasloužili se o zvýšenou popularitu boxu i v menších váhových kategorii v éře po odchodu generace Muhammada Aliho. (dickens)

Reklama

Reklama