Reklama

Reklama

Samir (Aasif Mandvi) pracuje v luxusní restauraci jako zástupce šéfkuchaře. Jeho boss ho však odmítá povýšit, protože jeho vaření prý postrádá duši. Samir se rozhodne odejít a studovat kuchařinu ve Francii. Plány však musí bohužel odložit, protože se dozví o nemoci otce, který vlastní malou indickou restauraci Tandoori Palace. Musí nastoupit na jeho místo, jenže v indických jídlech není přeborník a kvůli tomu restauraci hrozí úpadek. Poté co zaměstná podivného taxikáře Akbara, velkého znalce kulinářského umění, postupně se změní jeho život a možná jej potká i nečekané štěstí. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Nejlepší filmy o vaření bývají vždycky s tématem indické kuchyně, viz. ( Kuchař srdcem, Láska na kari ). Jedinou chybou tohoto filmu je to, že to určitě není komedie, jak je uvedeno. ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

Tak někde mezi 3 a 4 hvězdami. Naprosto běžné schéma pro tento typ film. Ind v Americe, kariéra, návrat k rodinným tradicím. Ale Naseeruddin Shah je prostě dobrý herec a jeho role není tak úplně malá. Tak ty 4 hvězdy, kvůli němu. ()

Reklama

Grran 

všechny recenze uživatele

Trošku nezáživné ze začátku, trošku uměle natáhlé, trošku vtipné, trošku dobrý příběh.. jak při kombinování indické kuchyně po troškách to dá tu správnou chuť a zábavu. 4. hvězda za označení ženy jako "Povinného výdaje" ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Je to strašne milé, podobne ako iné filmy o varení a ceste za šťastím. Čiže plné klišé a maximálne predvídateľné, ale ak je človek v správnej nálade, tak to zahreje pri srdci. Mám rada filmy o varení aj o Indoch. Viac ma síce bavila prvá polovica, ale celkovo to bolo fajn. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Hlavný týpek je vrcholne nesympatický, šuští to papierom a v zásade to nenesie žiadne "posolstvo" ako mal napríklad Fávrov CHEF. Ani tá romantická línia nič moc a záver bol...No keby pojem klišé mal mať podobu, tak u mňa nič demonštratívnejšie neexistuje. Do plusu dávam taxikára (damn, toho herca som videl snáď v miliarde filmoch, ale to meno nezvládam...), ktorý to fakt oživil spôsobom nevídaným a varilio sa tam. Pri tomto fakte miera mojej objektivity zväčša prestáva existovať. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama