foto

Aarti Mann

  • nar. Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Aarti Majumdar se narodila 3. března 1978 v americkém Connecticutu. V dětství se její rodina přestěhovala do Pittsburgu. Její matka, Vasanti Majumdar, pracuje jako porodnice/gynekoložka. Aarti vystudovala Shady Side Academy a poté odešla studovat film na New York University.

Od roku 2006 začala sbírat malé role ve filmu i v seriálech. V seriálech se představila například v MLADÍ A NEKLIDNÍ, QUATERLIFE nebo HRDINOVÉ. Co se týče filmu, působila spíše v menších a nezávislých snímcích jako například THE MEMSAHIB.

Průlom v její kariéře znamenal rok 2010, kdy se stala součástí seriálu BIG BANG THEORY. Tady hraje sestru Rajeshe, Priyu Koothrappali, která se jen tak mimochodem zaplete s Leonardem.

V současné době žije se svým manželem v Los Angeles. Používá jak jméno Aarti Majumdar, tak i Aarti Mann.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

2015 Druhá míza
I'll See You in My Dreams
Sharon 1.2.3.
2014 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
2013 Kravaťáci (TV seriál)
Staré rány (S02E11)
Wendell & Vinnie (TV seriál)
2012 Monogamy Experiment, The
Skandál (TV seriál)
2011 Pox
2010 Futurestates (TV seriál)
2009 Today's Special
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
2007 Quarterlife (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Sahibka
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace