Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První láska může být nevinná nebo intenzivní, opojná... nebo nenasytná. Ve strhujícím napínavém thrilleru o vášnivé romanci, která se brzy stane smrtelnou posedlostí, hrají Mark Wahlberg (Planeta opic), Reese Witherspoon (Pravá blondýnka) a Alyssa Milano (Čarodějky). Nicole Walker (Witherspoon) vždy snila o tom, že ji okouzlí někdo výjimečný - někdo silný, sexy a citlivý, pro koho bude středem vesmíru. David (Wahlberg) je to všechno a ještě víc. Ale její dokonalý přítel není tím, kým se zdá. Pod jeho sladkou fasádou se skrývá divoká, temná stránka, která brzy promění sen v noční můru. (Magic Box)

(více)

Recenze (115)

cunicekb 

všechny recenze uživatele

řekla bych film spíše průměrný, co se postav týče - typické škatulky, které by člověk v tomto filmu čekal. Wahlberg se mi tímto filmem slušně znusil :) Petersen neutrál - hodnej taťka. Whiterspoon, která nepatří mezi mé oblíbenkyňě zabodovala svým mladistvým vzhledem a naivitou. Celkově má však film velmi zvláštní nepopsatelnou působící atmosféru... ()

Pit 

všechny recenze uživatele

Excelentne vybraný Mark Wahlberg na hlavnú úlohu. Toto je presne typ jeho filmov v ktorých je doma. On je typ herca, ktorému podľa mňa nepasujú sladké a hrdinské role, ale práve takéto záporňácke. Ten jeho pohľad: drsný, čistý, jasný, posadnutý, nezabudnuteľný. Bez tohto herca by to bola slabá káva. On z toho robí schopný Thriller na, ktorý som sa vydžal v pohode pozerať až do konca. ()

Reklama

-dRaGoN- 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavý thriller, především díky roztomilé Reese Withersppon a mladému M. Wahlbergovi, který má neuvěřitelné charisma už v tomto snímku. Vcelku poklidná první hodinka, která jasně vykreslí charakterové rysy hlavních postav dává předzvěst, že v závěru budete díky slušné atmosféře napjatí. Ačkoliv není Fear ničím vyjímečný má vcelku správný spád a rytmus. 60% ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

:D Thriller mé puberty, který vím, že není nijak extra dobrý, ale mám k němu určitou citovou vazbu :) A to ještě ke všemu k Markovi Wahlbergovi :D Dobrá atmosféra, kdy člověk neví, kam dokáží někteří lidé až zajít, pokud se jedná o lásku (či pomatenost) a taky skvělé obsazení :) Pro mě napětí tak akorát, aby se člověk příjemně bál :) ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Beznadějně zamilovaná Nicole do grázla,který se občas chová jako hodnej kluk. Později když jí konečně dojde co je to za hlupáka díky kamarádce Margo tak se chce ze vztahu vykroutit.To ovšem netušila,že potkala pěkného psychouše,který ji a její blízké bude terorizovat. Konec dobrý a všechno samozřejmě dobře dopadne. Celkem poutavý thriller - oceňuji herecké schopnosti Alyssy Milano,Marca Wahlberga a Reese Witherspoon. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • Horská dráha, která se ve filmu objeví, se jmenuje The Coaster a jedná se o jednu z největších atrakcí vancouverského Playlandu. (zajda404)
  • Terry (Jason Kristofer) má ve filmu zbraň Glock 17 ráže 9x19mm. (dc125)
  • Reese Witherspoon a Mark Wahlberg spolu po natáčení jistou dobu chodili. (zajda404)

Reklama

Reklama