Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Seriál má smyšlený příběh, ale postavy jsou skutečné. Steve Coogan dostane nabídku zrecenzovat šest restaurací na anglickém venkově. Nabídku přijme, protože chce spojit příjemné s užitečným a vyjet na prázdniny se svou americkou přítelkyní. Plán dostane trhlinu v momentě, kdy mu dá přítelkyně košem a odjede do Států. Steve musí rychle sehnat náhradníka a nenapadne jej nikdo lepší než herecký kolega Rob Brydon. Spolu pak objedou šest hospůdek, ve kterých svádějí rétorické souboje na nejrůznější témata.
První ohlasy na seriál přicházejí z filmového festivalu v Torontu, kde bylo odvysíláno všech šest dílů najednou. Novináři seriál prakticky ve všech případech vyzdvihují, takže se máte na co těšit. (perutman)

(více)

Recenze (4)

Joe321 

všechny recenze uživatele

Připadalo mi, jako kdybych jel společně s Cooganem a Brydonem na výlet. Ať je to moc příjemný humor nebo krásná krajina, sledoval jsem obrazovku se zájmem. Když se dvojice rozjela v imitování na různá téma, tak jsem hltal každou hlášku a zavzdychnul nad koncem dialogu. Nejvíc mě asi nakopla "příprava před bitvou". Škoda jen neznalosti spousty britských reálií a vynuceného emocionálního konce Nymanovou Gattacou. -"Gentlemen, to bed, for we rise at... What time's the battle? About 12 o'clock. On horseback, about three hours? So we leave about 8-8:30?" ()

santiamén 

všechny recenze uživatele

Bohužel nedokážu plně docenit přehršle narážek a imitací slavných osobností, protože se převážně vztahují k britské kultuře. V opačném případě bych určitě šla s hodnocením výš. Seriál v tradičním duchu britské komedie, která umně kolísá na hraně mezi humorem a dojemným dramatem. ()

Reklama

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

I když jsem kvůli svým neznalostem nemohla stoprocentně docenit všechno, co v jednotlivých dílech zaznělo, to co jsem poznala a pochopila mě dostávalo do kolen. Oba herce jsem doposud registrovala jen matně, ale The Trip ve mě rozhodně vzbudilo zájem dozvědět se o nich něco víc. Byt byly díly formou stereotypní, v každém se našla naprosto originální chvíle, která pro mě dělala každý díl osobitým a zapamatovatelým, jediné co bych vytkla byly poněkud přehnaně patetické konce epizod s klavírním doprovodem, které mi brzo začaly lézt na nervy. Jinak jsem si ale užívala ten nádech nějaké intimity, kterou do toho herci vnesli. Netradiční a tak nějak pohlcující. ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Formát z Tristram Shandy dotažený ještě o kousek dál. Vysoce originální humor, který nespočívá jen ve střetu dvou známých imitátorů. Ještě jedno slovo k místnímu obsahu. Ty postavy jsou "skutečné". ()

Galerie (32)

Související novinky

Coogan a Brydon pojedou do Španělska

Coogan a Brydon pojedou do Španělska

16.05.2016

Britové v posledních letech nevymysleli pohodovější seriál než The Trip. V první sérii se komici Steve Coogan a Rob Brydon vydali do Skotska, ve druhé pak objevovali přírodní a kulinářské krásy… (více)

Reklama

Reklama