Reklama

Reklama

VOD (1)

Milá komedie Butter vypráví příběh Laury Picklerové (Jennifer Garnerová), která je tradiční výherkyní soutěže v uměleckém vyřezávání másla. Rozhodne se, že se letošního ročníku nezúčastní, ale nedokáže si představit, že by její rodina neměla titul a začne trénovat. Její největší rivalkou se stává mladá afro-americká adoptovaná dívka Destiny, která je pro tuto disciplínu velice talentovaná. Konkurence je opravdu veliká a Laura se rozhodne pro poněkud drastickou metodu - přemluví svou bývalou lásku k nekalým praktikám, které by jí dopomohly k vítězství. (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (140)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Jakoby začátek napsal někdo jiný, než kdo pak spáchal zbytek filmu. Zatímco z kraje je to satirické zobrazení dokonalého způsobu života Made in USA (domácí výchova, po stylu klasických dokumentů o hrdinech natočené video o másle), pak se vše rozbředne v jakési podivnosti, která dokonce končí dojetím a objetím. Přitom slibné to bylo. Třeba striptérka a její razantní vstup do příběhu. Nebo oddaná a lehce švihlá příznivkyně másla – ta vůbec neměla prostor se projevit, a přitom byla zajímavá postava. Dokonalá učitelka a dokonalí spolužáci – furt jsem čekala na jejich odmaskování. Snímek se ale dodívat dá a sem tam pobaví slušným gagem (steak na špejli). Jen toho sarkasmu mělo být víc a tvůrci ho neměli zjemňovat sentimentem. SHRNUTÍ: Někdy holt život nejde jako po másle. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Logika jde občas stranou. Takže je až s podivem v čem všem se dá soutěžit. I když to tak nevypadá, ale při dnešních cenách másla a případných pronájmech chladících boxů se jedná o velmi nákladný koníček….. Ve filmu samotném o nic moc nejde. Regionální soutěž o čtyřech soutěžících? Slabota... Snímek Máslo je lehce podprůměrná oddychová komedie na sobotní deštivé odpoledne.... ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Vyhlasuji soutěž: Kdo mi poví, v čem je tady zakopán humor, vtip a komedie, tak dostane rodinné balení másla! Nezasmál jsem se, nebavil jsem se a nebudu chtít pár dnů jíst máslo. Opravdu jsem nevěřil, že 90 minut se dokáže natáhnout na trojnásobek. Jim Field Smith minule utvořil dobrou romedii, ale tady se máslo zkazilo a smrdí. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení, takhle dobrý film jsem opravdu nečekal a abych řekl pravdu, díval jsem se na něj jen díky Olivii Wilde (byť tu hraje jen vedlejší - ale o to zajímavější :) - roli). Kdybych měl srovnávat, tak podobné pocity po zhlédnutí filmu jsem měl u Flipped nebo u It's Kind of a Funny Story. Ne že by si byly tyhle filmy podobné tematikou, ale jsou to takové milé dramedie do nepohody. Ve finále v Butter jde o tesání soch z másla až v poslední řadě, klidně by mohlo být nahrazeno malováním obrazů nebo čímkoli jiným. Ale musím uznat, že tímhle uměním alespoň film zaujal a výtvory byly dost povedené. 8/10 ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Co je to sakra za obsah filmu??? No nic. Film mě hodně mile překvapil. Pustil jsem ho hlavně přítelkyni (kterou nakonec taky docela bavil) a sám jsem si ho také užil. Sprostá nádherná kurva v podání Olivie Wilde, která nikde nebyla tak nádherná! Ty Burrell hraje to samé co v Takové moderní rodince a je to zase super. Humor trefující se do američanů, kultury, politiky a dalších věcí, které nemusí každý pobrat. Prostě hodně fajnové překvapení. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Film měl nesoutěžní premiéru na filmovém festivalu v Torontu 2011. Film byl přijat s nadšením, výdělky však byly i rok po uvedení velmi nízké. (Terva)
  • Scénář byl debutem Jasona Micallefa a zároveň prvním filmem vydaným společností Vandalia Films, kterou vlastní Jennifer Garner. (Cheeker)

Reklama

Reklama