Reklama

Reklama

VOD (1)

Milá komedie Butter vypráví příběh Laury Picklerové (Jennifer Garnerová), která je tradiční výherkyní soutěže v uměleckém vyřezávání másla. Rozhodne se, že se letošního ročníku nezúčastní, ale nedokáže si představit, že by její rodina neměla titul a začne trénovat. Její největší rivalkou se stává mladá afro-americká adoptovaná dívka Destiny, která je pro tuto disciplínu velice talentovaná. Konkurence je opravdu veliká a Laura se rozhodne pro poněkud drastickou metodu - přemluví svou bývalou lásku k nekalým praktikám, které by jí dopomohly k vítězství. (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (140)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Komedie? Ne. Drama? Nemyslím si. Biografie? Tohle se snad v životě nemohla stát. Občas mám pocit, že se nemá co točit, tak studia sáhnou do šuplíku na scénáře, které byly odložené na horší časy a Máslo je dle mého názoru ukázkovým příkladem. Naprosto prázdný příběh, kde nejzajímavější a nejsympatičtější postavou je Destiny. Jennifer Garner ztvárnila naprostou krávu bez charakteru, takže herecky to zvládla skvěle, ale je natolik nepříjemná, že jsem měla co dělat, abych film dokoukala. Bohužel to nebyl úplně můj šálek kávy. ()

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení podle mě mluví v podstatě za vše. Jediná zajímavost zazněla snad v první větě - veletrh zemědělských potřeb v Iowě navštíví každoročně víc lidí, než kolik se jich kouká na Super Bowl. Věřím tomu, že to tak klidně může být, věřím tomu, že se tam prezentují i tvůrci skulptur z másla, věřím tomu, že má tahle disciplína svoje hvězdy, dokonce věřím i tomu, že by se o nich dal udělat zajímavý film. O Máslu to ale neplatí. Na milost z něj beru jen Jackmanovu modlitbičku, ze zbytku je mi těžko až blivno. Nicméně bych pochopil, kdyby mě za tento odsudek chtěli Iowané nebo pořadatelé inkriminovaného veletrhu kamenovat. Lepší reklamu si těžko mohli přát. ()

Reklama

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Logika jde občas stranou. Takže je až s podivem v čem všem se dá soutěžit. I když to tak nevypadá, ale při dnešních cenách másla a případných pronájmech chladících boxů se jedná o velmi nákladný koníček….. Ve filmu samotném o nic moc nejde. Regionální soutěž o čtyřech soutěžících? Slabota... Snímek Máslo je lehce podprůměrná oddychová komedie na sobotní deštivé odpoledne.... ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Příjemná indie komedie. Za posledních pár měsíců, asi nejneobvyklejší téma na film. Nevím jak Vy, ale já teda neviděl moc filmů, kde by se soutěžilo ve vyřezávání soch z másla .Když, pominu zápletku, tak mám upřímnou radost z herců, kteří šli do toho naplno a nedělalo jim to problém hrát rasistický, sobecký a hodně buranské postavy. Jennifer Garner mě naprosto překvapila tím, jak svou roli pojala, a i když je nejsobečtější postavou filmu, tak jsem jí aspoň trochu fandil. Olivia Wilde jde z role do role, ale z této mě několikrát spadla pusa na zem. V každé scéně, ve které se objeví, si krade prostor, jen pro sebe a je na první pohled vidět, že si svojí roli moc užívá. Yara Shahidi je hodně talentovaná, takže snad jí to vydrží. A jako poslední mě snad nejvíce překvapil Hugh Jackman. To co předvádí stojí za to vidět, zvláště když si ho pamatujete jen jako Wolverina. Ve filmu je spousta momentů, které Vás přesvědčí o tom, že i vyřezávání soch z másla je umění stejně jako například malířství. Jediné co mě zklamalo bylo to, že se ve spoustě okamžicích tlačilo na pilu trochu více, než bylo třeba. Netradiční komedie, která pobaví svou ojedinělostí. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nič invenčné ani natoľko zábavné aby to dokázalo vylúdiť poriadny smiech, alebo sa stať pamätným. Ale kopec hviezd na čele s natvrdnutým Jackmanom a božskou Oliviou Wilde to hravo vytiahnu do roviny priemeru, čo robí s Butter výbornú jednohubku. Ale to je asi všetko. Maslo sa mi znechutilo, aj keď som ho vlastne nikdy nemal až tak rád a Jennifer Garner naozaj s úprimného srdca prajem konečne úlohu, kde nebude hrať tú do kostýmu natiahnutú, utiahnutú a totálne nesympatickú bitch, keď ako žena a herečka má čo ponúknuť. Butter je jednoduchý film, ktorý sa vyžíva v sentimentálnej nálade a posúva ju do takých výšin, až je v určitom momente neznesiteľná. Burrell ako herec totálny zbytočný a černošké dievčatko by mohlo roztomilosť predávať na akomkoľvek radikálnom združený fanatikov, ktorý nevedia čo zo životom a bodla by im nejaká tá nádej. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Ashley Green (Kaitlen Pickler), ktorá si strihla bozkávaciu scénu so svojou hereckou kolegyňou Oliviou Wilde (Brooke Swinkowski) sa vyjadrila, že sa veľmi dobre bozkáva a ich bozk bol oveľa intenzívnejší ako bozk s chlapcom. (Cherry_Bomb)
  • Natáčelo se ve městech Bossier City a Shreveport v Louisianě. (Cheeker)

Reklama

Reklama