Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osmnáctiletý Zack Siler je oblíbeným studentem střední školy v Los Angeles. Po jarních prázdninách se s ním rozejde přítelkyně Taylor. Seznámila se totiž s hercem Brockem Hudsonem, který je hvězdou úspěšného sitcomu Skutečný svět. Naštvaný Zack tvrdí, že se Taylor stala královnou školy jen díky němu, a kdyby chtěl, dokázal by královnu plesu udělat z kohokoliv. Jeho kamarád Dean využije situace, vyprovokuje ho k sázce a sám mu vybere dívku, ze které má během šesti týdnů udělat novou královnu. Tou by měla být neatraktivní, nepraktická a uzavřená Laney. Zackovy první pokusy ji zaujmout končí fiaskem. Mladík se však nemíní vzdát, a když neuspěl přímo, rozhodne se na to jít oklikou. Seznámí se s jejím otcem a také s mladším bratrem Simonem, kterého ve škole zachrání před spolužáky. Tehdy u Laney zaznamená první známky zájmu. Že by mohla být vážnou konkurencí v boji o korunku královny plesu, to si uvědomí i Taylor poté, co jí Zackova sestra pomůže radikálně změnit vzhled. Okouzlen je i Zack, kterého přemýšlivá dívka začíná zajímat nad rámec uzavřené sázky. Nečekaně se s Laney sblíží, když ji navštíví v ateliéru, kde pracuje na obrazu matky, která zemřela na leukémii. Uvědomí si, že se do Laney zamiloval. Jenže právě v tu chvíli jí zákeřný Dean prozradí pravdu o jejich sázce a důvodech, pro které se o ni Zack začal zajímat. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Prý existují i horší teen limonády, ale mně tohle celkem stačilo. Příběh se odehrává na střední škole, ale nikdo se/nikoho nic neučí, přestože jde o maturitní ročník. Mezi statujícími přítomnými vyčnívá šampón Zack a jeho divní kamarádi a ošklivka Laney a její divní kamarádi (tedy ošklivka v americkém smyslu slova = 90-60-90 + culík + brýle). Šampón má po celý film stejný výraz, jen asi dvakrát nakrčí obočí, ošklivka se snaží trochu víc, ale na záchranu z kalných vod podprůměru je to málo. ()

Lukoye 

všechny recenze uživatele

Velice tupý film odehrávající se v černobílém prostředí americké středoškolské mládeže. Něco mezi popelkou a Pigmalionem. Snímek snažící se dokázat, že každá inteligentní, kriticky uvažijící mladá nadaná dívka se může po zásahu vizážisty a mentora v podobě, koho povolanějšího, nejhezčího kluka ze školy, stát tupou navoněnou nemyslící parodií a nejtupější barbínu na škole. Neustálé moralizování na všech úrovních. Film tak nereálný, že mě to až uráží. O to horší, že mládež jež to shlídne, bez ostatních zkušeností, musí nabýt pocitu, že všeho lze dosáhnout ze dne na den, bez problémů a vývoje. Jednoduše jste dnes kačátko a zítra královna třídy. Bulshit, který se může rovnat tak s S club 7. ()

Reklama

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tenhle film nebyl nejhorší, takový průměr, některé momenty se mi líbily více, jiné méně, ale celkový dojem nebyl špatný, pokud bychom se podívali na děj, ten taky obstál, takže bych tento film doporučila jako komedii ze střední školy, která zpříjemní nějaké nudné odpoledne nebo jen volnou chvíli, takže se podívejte a možná se vám zalíbí možná ne, každopádně si udělejte obrázek sami. ()

amyth odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu tu spoustu mírných hodnocení. Já to bohužel měl puštěné za zády jako zvukovou kulisu a musím říci, že i tak to byl otřesný zážitek. Přítelkyně zhruba ve 3/4 usnula a já to mohl s díky na rtech vypnout. Tohle tu už bylo stokrát a 99 těch verzí bylo mnohem lepších. Ono dokonce i zrnění na obrazovce je totiž zábavnější ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Odporný děsný film který už si nikdy nechci zopakovat! Nesnáším Americké filmy o skvělých středoškolácích, kterým záleží na tom, že se stanou královnou maturitního plesu. film byl strašně trapný a nechutný. Jediný důvod že jsem dala jednu hvězdičku a ne odpad, bylo to, že si tam střihl malou roli -mladšího bratra- Kieran Culkin, který je bez ohledu na věk vždy perfektní. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (10)

  • Natáčelo se od 6. srpna do 28. září 1998 v Kalifornii. (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 19. ledna 1999 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama