Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Osmnáctiletý Zack Siler je oblíbeným studentem střední školy v Los Angeles. Po jarních prázdninách se s ním rozejde přítelkyně Taylor. Seznámila se totiž s hercem Brockem Hudsonem, který je hvězdou úspěšného sitcomu Skutečný svět. Naštvaný Zack tvrdí, že se Taylor stala královnou školy jen díky němu, a kdyby chtěl, dokázal by královnu plesu udělat z kohokoliv. Jeho kamarád Dean využije situace, vyprovokuje ho k sázce a sám mu vybere dívku, ze které má během šesti týdnů udělat novou královnu. Tou by měla být neatraktivní, nepraktická a uzavřená Laney. Zackovy první pokusy ji zaujmout končí fiaskem. Mladík se však nemíní vzdát, a když neuspěl přímo, rozhodne se na to jít oklikou. Seznámí se s jejím otcem a také s mladším bratrem Simonem, kterého ve škole zachrání před spolužáky. Tehdy u Laney zaznamená první známky zájmu. Že by mohla být vážnou konkurencí v boji o korunku královny plesu, to si uvědomí i Taylor poté, co jí Zackova sestra pomůže radikálně změnit vzhled. Okouzlen je i Zack, kterého přemýšlivá dívka začíná zajímat nad rámec uzavřené sázky. Nečekaně se s Laney sblíží, když ji navštíví v ateliéru, kde pracuje na obrazu matky, která zemřela na leukémii. Uvědomí si, že se do Laney zamiloval. Jenže právě v tu chvíli jí zákeřný Dean prozradí pravdu o jejich sázce a důvodech, pro které se o ni Zack začal zajímat. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

Suzie1 

všechny recenze uživatele

I přes to, že jsem si během prvních pěti minut filmu dokonale představila, jak to skončí (a taky to tak bylo), stejně mi to v hlavě neutkvělo jako ta úplná kýčovitá sračka, jakou filmy tohoto stylu bývají. Nutí to napsat, že by to mohlo být horší, ale vlastně nevím, co by mohlo být horší. Ale dojem úplný ztráty času to ve mě nenechalo a když si představím jiné filmy na tenhle způsob (a že jich není málo), je tohle ještě docela dobrý. ()

ChrisBa 

všechny recenze uživatele

Áaaale nechápem absolútne tomuto hodnoteniu na CSFD.. milá romantická komédia, ktorá sa absolútne nehrá na to, že by chcela byť vážna alebo duchaplná.. A práve ten nadhľad, humor a hlavne sympatická dvojica Freediie s Rachael ťahajú film dopredu. Oddychovka ako má byť. Neznášam romantické filmy, ale ak si mám nejaký pozrieť, tak práve takýto. Nostalgia 90.rokov, stredná škola, boy bandy a najmä zlatá rachel leigh cook je to, prečo si tento film vždy rád pozriem.. ()

Reklama

vesper001 

všechny recenze uživatele

Prý existují i horší teen limonády, ale mně tohle celkem stačilo. Příběh se odehrává na střední škole, ale nikdo se/nikoho nic neučí, přestože jde o maturitní ročník. Mezi statujícími přítomnými vyčnívá šampón Zack a jeho divní kamarádi a ošklivka Laney a její divní kamarádi (tedy ošklivka v americkém smyslu slova = 90-60-90 + culík + brýle). Šampón má po celý film stejný výraz, jen asi dvakrát nakrčí obočí, ošklivka se snaží trochu víc, ale na záchranu z kalných vod podprůměru je to málo. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Krásný pár Leigh Cook a Prinze Jr., který oba hrají nenuceným způsobem a vypadá to, že opravdu na dané střední škole proplouvají levou zadní. Pamatuji si, že daný film jsem na popud své kámošky viděla na základce asi třikrát a je zajímavé ho vidět cca po 15ti letech znovu trochu s nadhledem :D Je to průměrná americká "komedie" o boháčích a "chudácích" a o tom, jak střední škola je pro plno lidí psycho, ale láska, láska ta vždycky zvítězí :D :D ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Asi som sa pomiatol, ale ja som to dokázal dopozerať ! Ale to len vďaka tej roztomilej tváričke akou je Rachael Leigh Cook ... mne sa teda určite páčila viacej ako tá nána kráľovna plesu :( ... a inak ničím tento film nevybočoval, mať Tv v kuchyni tak by som to pozeral tam a zatiaľ by som navaril a podobne ... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (10)

  • Celosvětová premiéra proběhla 19. ledna 1999 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Sarah Michelle Gellar a Freddie Prinze Jr., kteří se natáčení žúčastnili, se později stali manželským párem. (Stirek45)

Reklama

Reklama