Reklama

Reklama

Lovecká sezóna 3

Trailer 2

Medvěd grizzly Boog plánuje pro mužské přátelé každoroční pánskou jízdu, aby mohli společně trávit čas a nikdo je nerušil. Jenže kamarád Elliot, od té doby, co založil rodinu, už nemá pro Booga takové pochopení a na jízdu se mu nechce. A není sám. Boog je zklamaný, že téměř všichni chtějí trávit čas se svými rodinami. On ale žádnou nemá, a tak se vydává na pánskou jízdu sám. Brzy však pozná, že to není ono. Nudí se a má chuť na něco dobrého. Při rabování obchodu si všimne, že nedaleko se usadil ruský cirkus. Zvědavost mu nedá a vyráží se tam podívat. Mezi maringotkami se Boog setkává s Dougem, líným, špinavým hnědým medvědem, kterého už nebaví hrát kašpárka v manéži. Touží být uznán jako plnohodnotný král džungle, vládce divoké zvěře. Doug přesvědčí Booga, aby na jeden den vyměnil svůj život v lese za Dougovo místo v cirkuse. Boog nabídku přijme, ale netuší, že jde o podvod, protože Doug chce jen utéct a už se nevrátit. Boogovi to však nevadí, bezhlavě se totiž zamiluje do Ursy, medvědice narozené v Rusku, která bez námahy umí chodit po laně, žonglovat a tančit. Zprvu se jí nedokáže vyrovnat a ona ho stále peskuje, ale když medvědi začnou spolupracovat, dosáhnou mnohem víc než jen harmonického výstupu. Když se Boogovi lesní přátelé dozvědí o jeho zmizení, všichni, i domácí mazlíčci, odloží neshody stranou a vymyslí záchrannou misi, aby Booga vysvobodili... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (94)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Open Season sa úplne odklonila od svojho prvého filmu a v zásade si ide už svojou a vzhľadom k námetu úplne nelogickou a nudnou cestou, ktorá v žiadnom prípade nemôže zaujať náročnejšieho diváka, aj toho detského. Animácie sú skutočne dosť slabé a dejovo je to tak plytké a bez nápadu, že je to zbytočné čo i len komentovať. Toto pokračovanie už proste nemalo vzniknúť. 40 % ()

Gerret 

všechny recenze uživatele

Kvalita celé série postupně klesá, to je docela škoda. První díl se mi líbil tak na 3*, byl vtipný, pěkný příběh, ale tenhle díl už skoro nestojí za zmínku, usmál jsem se tam jen jedný scéně se zvedačkou. Jinak za celý film nic co by mě zaujalo nebo rozesmálo. Mělo to na víc. Doufám, že čtvrtý díl (jestli ještě vůbec bude) si vylepší reputaci. Hodnocení 40%. ()

Reklama

pufina 

všechny recenze uživatele

3. díl a už proboha, u všech skřetů doufám, že poslední! Ruská medvědí baletka byla naprosto příšerná jako zvířecí postava. Boog a plivací lama se mi líbili a tím to končí. Kdyby byl děj propracovanější a nebylo by všechno tak strohé a převídatelné, pak by si to zasloužilo lepší hodnocení, ale s tímhle to jináč nejde, promiň Boogu.. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Zase o něco horší než předchozí průměrný dva díly. Kvalita animace nevalná (neni moc detailní) a příběh hodně jednoduchej. Těžko ale říct, jestli tyhle dvě věci budou vadit dětem, který jsou hlavní cílovkou animáků. Přesto se ale ve všech třech dílech něco povedlo, a to je dabing (originální). Předevšim německej jezevčík je pěkně nadabovanej a v tomhle díle i lama, dvě silnější hvězdy. ()

J. T. Kirk 

všechny recenze uživatele

Jednička byla super, vtipná, pěkně udělaná, no prostě tak jak to má být. Dvojka byla horší, no popravdě si z ní vůbec nic nepamatuju, takže to asi nebylo nic moc. A třetí díl byl naprosto zbytečný a může posloužit pouze jako důvod proč se neučit, ale osobně doporučuji to učení, je to větší zábava. Nejlepší ze všeho byly ty králičí bitvy a možná ten uplný závěr, mezi titulkama, jinak je to slabé, hrozně slabé. Doufám, že do čtvrtého dílu už nepojdou, jinak to dopadne hodně špatně. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film měl premiéru nejdříve v ruských kinech 21. 10. 2010 a pak v USA 25. 1. 2011. (Terva)

Reklama

Reklama