foto

Ashton Kutcher

  • nar. 7.2.1978 (38 let)
    Cedar Rapids, Iowa, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Rodák z Iowy a študent biochémie. Na ulici ho objavil hľadač talentov. Úspech zaznamenal sitcomom TIE ROKY SEDEMDESIATE rolou prihlúpleho krásavca Kelsa. Aj po tom, čo prerazil do celovečerákov, určených mladému publiku, hrával prevažne pribrzdených fešákov. Typickým príkladom je bláznivá komédia s rovesníkom Seannom Williamom Scottom HEJ, KÁMO, KDE MÁM FÁRO? Tá ale aspoň slávila úspech, kým (prevažne romantickejšie ladené) kúsky JUST MARRIED s Brittany Murphyovou, ŠIALENÉ RANDE Davida Zuckera s Tarou Reidovou alebo DVANÁSŤ DO TUCTU so Steveom Martinom boli typicky spotrebným tovarom pre nenáročného teenagera.

Zatiaľ najvýraznejšou a jednou z minima dramatickejších rolí je sympatický ale tento krát navyše už aj inteligentný študent Evan, ktorý sa dokáže prostredníctvom dávnych denníkových zápiskov preniesť do minulosti, ale všetko, čo v nej urobí, sa proti nemu desivo zvrtne v budúcnosti/ súčasnosti. Reč je o prekvapivo úspešnej sci-fi „časovke“ THE BUTTERFLY EFFECT dua Eric Brest & J. Macky Gruber, kde nielen hral, ale z pozície šéfa výroby sa aj postaral, aby film vôbec vznikol. Pri rozpočte 13 miliónov $ nakoniec len v USA a Kanade zarobil miliónov vyše 30.

Pravdou ostáva, že v čase písania tohto profilu (05. 2005) tento milovník silných, drahých a obrovských áut, ktorý mal hrať aj v Osade M. Night Shyamalana (pravdepodobne roličku Michaela Pitta), zatiaľ ostáva najznámejší vďaka bulváru, ktorý nadšene rozmazáva jeho vzťah so staršou Demi Mooreovou.

Ivan "tron" Kučera

Herecká filmografie

2017 The Long Home
2016 The Ranch (TV seriál)
2014 Annie
2013 jOBS
2012 Muži sobě (TV seriál)
2011 Hlavně nezávazně
Šťastný Nový rok
2010 Brother's Justice
Na sv. Valentýna
Vrahouni
2009 Samec
Vzájemná objetí
2008 Mejdan v Las Vegas
Miss Guided (TV seriál)
2007 Boog and Elliot's Midnight Bun Run
2006 Bobby
Lovecká sezóna
Záchranáři
2005 Hádej kdo?
Něco jako láska
Robot Chicken (TV seriál)
2004 Osudový dotek
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Dvanáct do tuctu
Líbánky
Šílený rande
2001 Ellen Show, The (TV seriál)
S dětmi na krku (TV seriál)
Texas Rangers
2000 Falešná hra
Hele vole, kde mám káru?
Zůstaň se mnou
1999 Brzy to přijde
1998 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)

Dokumentární

2007 Happy Birthday Elton! From Madison Square Garden, New York (koncert)
Marc Jacobs & Louis Vuitton (TV film)

TV pořady

2014 2014 MTV Movie Awards (TV pořad)
2013 CIRCUS HALLIGALLI (TV pořad)
Teen Choice Awards 2013 (TV pořad)
2012 Annual Crafts & Arts Contest, The (TV pořad)
FOX 25th Anniversary Special (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2012 (TV pořad)
2011 Teen Choice 2011 (TV pořad)
The 37th Annual People's Choice Awards (TV pořad)
2011 MTV Movie Awards (TV pořad)
2010 Zlatý Glóbus 2010 (TV pořad)
2009 Zlatý Glóbus 2009 (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)
Teen Choice Awards 2005, The (TV pořad)
2003 Napálené celebrity (TV pořad)
Reel Comedy: Just Married (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
Teen Choice Awards 2003, The (TV pořad)
2000 Making the Band (TV pořad)
Rove Live (TV pořad)
Teen Choice Awards 2000, The (TV pořad)
1999 Teen Choice Awards 1999, The (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Hudební videoklipy

2005 Kanye West: College Dropout - Video Anthology (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

2011 Blah Girls (TV seriál)
2009 Beautiful Life: TBL, The (TV seriál)

TV pořady

2003 Napálené celebrity (TV pořad)

Producentská filmografie

2016 The Ranch (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(1 452)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace