Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (1 003)

plakát

Voldemort: Origins of the Heir (2017) 

Nápad na FanMade super, každopádně tam nemuseli cpát výmysly. Představit viteály mohli tvůrci i bez zbytečných postav o "dědicích", kteří stáli za starou bačkoru. Očekávala jsem v napětí smrtijedy a nedočkala jsem se ani zmínky. A rudé oči Voldemorta bylo jako co? Úděsné. Do teď jsem fanouškovská videa k mému oblíbenému příběhu HP nesledovala a po tomto ani sledovat nebudu..

plakát

American Horror Story - Hotel (2015) (série) 

Ryan Murphy nás tentokrát ubytoval v hotelu Cortez, Po 3 dílech doposud nejásám, ani nezoufám. Lagy Gaga jako blond upír mě doposud nepřesvědčila, naštěstí pro mě příběh nestojí pouze na této blond osobě. A jen pevně doufám, že Evan Peters jakožto největší sériový vrah se ukáže častěji. Hodnocení postupně přidám.

plakát

Lidská stonožka (2009) 

Asi nepochopím, jaký zvrácený člověk může přijít s tímto nápadem. A to nemluvím o hercích, kteří do toho šli. Po většinu filmu jsem nevěděla, zda mám stonožku litovat, smát se nebo jít zvracet.

plakát

Dovolená za trest (2014) 

Jednoduchá komedie, která rozhodně při večeru ve dvou pobaví nejen ji, ale i tu mužskou polovičku. Dvojice Barrymore - Sandler mě rozhodně baví a dovolená s nimi v Africe za trest nebyla.

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Naprostá akční a špiónská bomba! Navíc se rozhodně nemusíte obávat, že by v té nejlepší zábavě chyběl "ohňostroj" nebo ukázka, jak se zdraví v Německu. Jedna z nejlepších komedií, co jsem za poslední rok zhlédla.

plakát

Mr. Robot (2015) (seriál) 

PILOT velmi překvapil a uchvátil. Je to jako nahlížet na mou blíbenou postavu ze seriálu The Following (konkrétně postava Theo), jak si užívá haknutí systému a mění zároveň svět. Těším se na pokračování a hodnocení postupně dodám. edit Po několika dílech rozhodně lze usoudit, že seriál má své kvality, nádech originality, napětí a zatraceně zajímavou hlavní postavu. Čas ohodnotit..

plakát

Raubíř Ralf (2012) 

Ač nepatřím mezi fanoušky her, nápad na animák jako je Wreck-It Raplh mě naprosto nadchl. Ps. super pokřik: Oreo - oreo - oreo!

plakát

Agresivní virus (2014) (seriál) 

Trailer ve mně vzbudil neočekávanou zvědavost. A rozhodně mohu říct, že PILOT nezklamal mé očekávání. Nenechám si ujít další díly a celkové hodnocení postupně přidám. //Edit : po zhlédnutí 1 série hodnotím 90%. // Edit2: Dnes 4.10.2015 běží premiéra posledního dílu 2 série. Bez pochyb můžu hodnotit na 100%, ať dopadne série jakkoli, rozhodně se do mě seriál zakousl a nepustil.

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Hudba dobrá. Jamie Dornan ujde a pro svou roli jako model asi ideální. Dakota Johnson prkenná a nepřesvědčivá. Slabý průměr. Zažila jsem 50 příznaků nudy, jupíjej...

plakát

Jurský svět (2015) 

125 minut mi přišlo jako pouhá půl hodina, sotva to začalo a už se konala závěrečná dinosauří kousanice! Rozhodně nový Jurský Park předčil mé očekávání. Velká spokojenost a pokud by se někdy konalo další pokračování, snad se toho ujme i stejný režisér této práce - Colin Trevorrow.