Reklama

Reklama

Skupina mladých lidí je uvězněna v neznámém domě. To pravé napětí se však rozpoutá až ve chvíli, kdy se spustí video a informuje všechny přítomné o tom, že jim bude umožněno uniknout, zapojí-li se do sadistických a masochistických her... Skupinka přátel se rozhodne zastavit stopařce. Ukáže se však, že to nebyl zrovna nejlepší nápad, neboť tato žena posléze všechny zúčastněné omámí plynem. Ti po následném procitnutí zjistí, že jim byly na lebky implantovány nádobky, které se samozřejmě nedají odstranit bez fatálních následků. Usměvavá a profesionálně vyhlížející žena jim poté z televizní obrazovky oznámí, že mají dvaadvacet hodin na to, aby naplnili lahvičky určeným množstvím mozkové tekutiny, kterou tělo produkuje pouze v případě extrémní bolesti. Čas kvapí a oni se společně s další skupinou nešťastníků podrobených stejnému testu rozhodnou spolupracovat a sdílet tak břemeno onoho bolestivého cíle. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (108)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Během filmu jsem si vybavil nezávisle na sobě dva filmy - Temný anděl(1990) a Mučedníci (2008). Chcete se dostat z našeho vězení? Pak jen stačí, když nám naplníte ampulku látkami, co produkuje mozek při bolesti (adrenalin, dopamin, serotonin), a můžete jít. Snímek určený především dvěma vyhraněným skupinám - sadistům a masochistům, které jistě potěší. I když se našly napínavé momenty, uvažoval jsem o běžném průměru. Malinko ho vylepšil úplný konec. Představa, co s ní udělá...hm... ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Vile není není až tak hnusný jak zní. Dalo se na to dívat pač tortury nebyly tak detailní. Herci byli dobří, hlavně míšenka v úloze Tary, černoušek zahrál také dobře. Nebavila mě jen scéna s malováním losovacích střípků. Kdyby tvůrci trochu více dopekli konec snad by se to vyšplhalo na 4 hvědy, nu což tenhle žánr mě baví. Asi ten film pustím kamarádům :) ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Probrat se v baráku s osmi dalšíma osůbkama a zjistit, že pokud si vzájemně neublížíte (aby vaše mozečky mohly vesele kapat tekutinu do nádobky co vám záhadně vyrostla za krkem) tak se nedostanete ven živí to asi člověku zkazí večer. Našim hrdinům to taky večer pravdu pokazí, každopádně v duchu hesla "RADŠI ZMRZAČENEJ NEŽ TUHEJ" se dají všichni do díla. Poctivě se střídají a diváka čeká třebas trhání nehtů, žehlení břicha, opařování se, mydlení do sebe kladivem či hasákem, vymlacování zubů atd atd...Překvapivě každej radši mučí než by byl mučenej a tak se tomu na kom je řada většinou moc nechce. Osobně jsem se modlil ať tu japonku, kterou jsem začal ze srdce nenávidět, prostě spoutaj a mučej za všechny. Jestli jsem se dočkal neprozradím, ale přál jsem si to fakt hodně. Kdo je jakej člověk to divák zjistí a určitě si každej najde oblíbence. Chtěl jsem horor u kterého se odreaguji a užiji si násilí a to jsem dostal. PS : Chválím konec, dluhy se mají splácet. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Odporná hra“ je určen především pro ty, kdo mají rádi násilí na lidech v hororu. Mně filmové násilí nevadí, ale nějak jsem doufal, že příběh bude celkově zajímavější, ale on se zdrcnul jenom v to násilí pro násilí, i když se dalo čekat, že se budou lidé řezat více mezi sebou. Čekal jsem, podle ostatních ohlasů, že tohle je zajímavá, drsná pecka. Zas tak zajímavé to prostě není. Tady by stálo za to si více pohrát s příběhem. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Několik lidí v uzavřeném domě a jejich jedinou vstupenkou ven, je plná nádobka tekutiny, kterou vylučuje mozek. Bohužel, tu získají jen při nadměrné bolesti a jelikož chtějí všichni ven, musejí také spolupracovat. Musejí totiž docílit level 100%. A tak začíná žehlení břicha, vaření rukou, lámání nohou a dalších chuťovek. Dost mne vytáčelá černovlasá sadistická mrcha, která ubližovala všem. Ale na každou svini se vaří voda.... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • Hormony, které se skupina snaží nasbírat, andrenalin, dopamin a oxytocin, mozek vylučuje, když je tělo ve velké bolesti, ale jak Sam navrhoval, také při sexu. Takže místo mučení se, mohli mít sex, aby ampulky naplnily. (Arrinka)

Reklama

Reklama