foto

Taylor Sheridan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
2008 Zákon gangu (TV seriál)
2006 Stage Kiss
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
2003 White Rush
10-8: Officers on Duty (TV seriál)
2001 Bad News Mr. Swanson (TV film)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Time of Your Life (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1996 Her Costly Affair (TV film)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)

Režijní filmografie

2017 Wind River

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace