foto

Taylor Sheridan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Taylor Sheridan je americký herec, scenárista a režisér. Proslavil se svou rolí David Halea v televizním seriálu Zákon gangu a napsáním scénáře pro film Sicario (2015), za který získal nominaci na Cenu Sdružení amerických scénáristů za nejlepší původní scénář. Také napsal scénář pro Hell nebo High Water (2016), v hlavní roli Jeff Bridges, Chris Pine a Ben Foster, který měl premiéru v srpnu 2016 a získal nominaci na Oscara za nejlepší původní scénář.

Ivana "FAITH.BABE" Gribovská

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2016 Za každou cenu
2006 Stage Kiss
2003 White Rush
2001 Bad News Mr. Swanson (TV film)
1996 Her Costly Affair (TV film)

TV seriály

2010 Zákon gangu (TV seriál)
A co teď? (S03E01)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Přizpůsob se a zvykni si (S02E13)
Válka gangů (S02E12)
Musíme si pomáhat (S02E11)
další epizody (10)
2008 Zákon gangu (TV seriál)
Zvěstovatel (S01E13)
Spi sladce (S01E12)
Práskač (S01E11)
další epizody (10)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Říše vyvolených (S03E12)
10-8: Officers on Duty (TV seriál)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Time of Your Life (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Wind River

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace